Csak egy kis hétvégi motorozás volt. Visonta az egyik legjobb SM pálya, ezért sokan járnak oda motorozni.
Azt nem tudom mikor lesz itthon verseny, idén nem igazán foglakoztat a téma, nem jártam utána.
Köszönjük a dicséretet! A villa szinterezve lett, de én nem ajánlanám terepre, szerintem az már sok lenne neki.
Szia lenne egy pár kérdésem! elöször is Visontán verseny volt vagy csak össze jöttetek egy kis motorozásra? mennyiért lehet a pályán motorozni? és esetleg verseny mikor lesz legközelebb? motorod nagyon jó néz ki! hátsó villa elokszálva vagy szinterezve van? tartós? terepre ajánlanád?
Csatlakoznék én is a bergesek táborához.
Sikerült vásárolnom egy Fs650c-t.
Szeretnék majd a későbbiekben pár kisebb segítséget kérni Tőletek alkatrész ügyben.
Szép napot!
Ui.:
Albijam!Látom Te vas megyei vagy.Vmikor összefuthatnánk,pár dolgot megnéznék a bergeden,ha nem probléma.
Csak egy kis hétvégi motorozás volt. Visonta az egyik legjobb SM pálya, ezért sokan járnak oda motorozni.
Azt nem tudom mikor lesz itthon verseny, idén nem igazán foglakoztat a téma, nem jártam utána.
Köszönjük a dicséretet! A villa szinterezve lett, de én nem ajánlanám terepre, szerintem az már sok lenne neki.