Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jupiii!

Jár a vas?
Még csak 30.
Te milyen idős is vagy?
Ebben is lehet valami, de azért erről nem vagyok meggyőződve! Igazából ezzel nincs is para!
Mert ha itt regisztrálva írna egy bejelentkezőnek, hogy neki van egy ilyen motorja meg a vásárló is utána tudna itt kérdezni ez jóval nagyobb eladási-vásárlási potencia lenne!
Legalább a kereslet-kínálat kiegyenlítődik! Ha valaki kedvet kap hozzá ha tudjon venni!
Láttam az árazási manővereket, meg a dolgok alakulását!
..és akkor végül is, egyetértesz a lényeggel....!
Így van még Ő is beletartozik abba a keretbe,...
viszont Ő-t én csak a "szájbertéren keresztül ismerem" de olvasva a sok elismerő hozzászólást az eltelt évek alatt,... nem véletlen!
sok titokolvasó Berg tulaj van,látják hogy itt épp valaki fs650ről érdeklődik és venne...mit ad isten egyszercsak megjelenik 2-3 friss hirdetés és a "vevő"nek kibővül a válaszható motorok köre és lehet hogy az egyik lesz a befutó...mert épp valaki szabadulni akar a Bergtől, sztem ez a háttérben...
az fs570ek is...hát 1 db fe570volt hirdetve, az enyém...elég magas áron,el is adtam...mit lát az ember,hát csak eladom a papíros fs570emet is 1,4ért...de meggondolja magát az ember és felteszi inkább 1,6ért mert annyit is érhet...ér is,csak nem itthon...szar egy helyzet...
azért szanberget is meg lehet ejteni,nem véletlen a nickneve sem! nagyon ügyes a srác és hasonló mód jó munkát végez! keressétek bizalommal,igaz nincs annyi ideje mint a legtöbb szerelőnek...
Á-ááááááááááá nem a 17 a fiatal, hanem a 22 az öreg.
Palcsee szeretnék kicsit tudakolódni, ha persze nem bánod KTM SXF 505 2008 évjárathoz van-e neked 6 váltod (gear) vagy tudsz-e szerezni nekem?
Ezt a nézetet én is osztom!
Sokan szerelnek, sokan nagyon jó munkát adnak ki a kezükből!
De a HusaberG-et kevesen csinálják meg jól!

Azt tudnod kell hogy nem akartam megbántani senkit ezzel az állítással!

Az előző kommentemet annak tükrében írtam hogy kb. az elmúlt 4-5 évben amióta a "bergeket" figyelemmel követem...
a bergek nagy többsége szinte kivétel nélkül a két említett embernél köt ki miután sokan pórúljártak az itt ott csinált bergekel...!
Mindenki emberből van lehet hibázni főleg egy versenytechnikánál.. de pl ezen a fórumon akinek megy is és jó is a motorja azt ezek az emberek csinálták meg!

Ha olvasod a másik berges fórumot(kék-sárga) akkor az ottani endurosoknak is Zsé vagy Jani csinálja e gépeket!
Sokan itt 100m-et nem mentek a motorjaikkal és már el is fosta magát a gép... nem mindig a szerelők hozzáértésén múlott hanem a beszerelt alkatrészek milyenségén vagy javításán..!
Ebben annyi a szerelő hibája hogy szívdobbanás nélkül összerakja úgy hogy tudja nem lesz jó!
Aztán ott kérdezd meg az endurosok micsoda üó.-t futnak egyik másik keményen nyúzott motorba nagyobb meghibásodás nélkül!

Nem akarom tovább ragozni ha ezt vagy a másik fórumot végig olvasod a végére neked is kiderül hogy hova, kihez kell vinni egy berget, ha nagyobb eséllyel akarsz indulni a meddig bírja a kihegyezett versenytechnika saját zsebedre megcsináltatod versenybe!

Mankind
Minden tiszteletem a tiéd de nehogy az legyen már, hogy csak két ember tud motort szerelni az országban.
Nincs azzal gond!
És indukál egy kérdést! Ki rakta össze? Ha nem Pali vagy a Jani akkor....!
Én azért megkérdezném őket arról a felújításról!
700ba új dugó,szelepek,csapágyak.
Nem tudom mi lehet az oka!?
Cserébe viszont érdekes!

Jónak tűnek kép és leírás alapján!
Ismered őket, vagy mi lehet az oka
Ja és a használtauton is van 3 570-es SM!
Jéé ez tök érdekes...
tegnap 3-an döntöttek úgy hogy eladják a nagy bergjüket!
Az elmúlt 5 évbe nem láttam még ilyet!

http://www.kepesmotor.hu/husab...
Fe350-hez keresek kupplung kosarat, akinek esetleg lenne kérem egy árral együtt válaszoljon.

Kistrojak
HEhehehe. Dehogy elég! jaja tudom, jó motor, az tuti nincs széthajtva, hát még nem tudom mi legyen...a 2011-es nagyon szép lett :) Legkésőbb jövő nyáron csatlakozok!
Hello mindenkinek! Szeretnék venni egy Husaberg fe650c-t. Az lenne a kérdésem ha esetleg blokkszervizelésre kerülne sor, akkor miket kell benne cserélni és kb mennyi egy ilyen szervíznek az ára.Tudom h pontos árat nehéz így mondani, de legalább megközelítőleg...Ja és egy átlagos használat mellett a fogyasztás mennyi kb? Még csak annyi h a 2005-ös és a 2006-os modell között mi a különbség? Előre is köszönöm mindenkinek!:)
Akkor elég ez a 2 BerG Dabasra, ami most van! :P :D Prauda Zolié eladó amúgy, vedd meg azt...elég jó állapotban van.
De, Dabasi vagyok :)