Ebben is lehet valami, de azért erről nem vagyok meggyőződve! Igazából ezzel nincs is para!
Mert ha itt regisztrálva írna egy bejelentkezőnek, hogy neki van egy ilyen motorja meg a vásárló is utána tudna itt kérdezni ez jóval nagyobb eladási-vásárlási potencia lenne!
Legalább a kereslet-kínálat kiegyenlítődik! Ha valaki kedvet kap hozzá ha tudjon venni!
Láttam az árazási manővereket, meg a dolgok alakulását!
Így van még Ő is beletartozik abba a keretbe,...
viszont Ő-t én csak a "szájbertéren keresztül ismerem" de olvasva a sok elismerő hozzászólást az eltelt évek alatt,... nem véletlen!
sok titokolvasó Berg tulaj van,látják hogy itt épp valaki fs650ről érdeklődik és venne...mit ad isten egyszercsak megjelenik 2-3 friss hirdetés és a "vevő"nek kibővül a válaszható motorok köre és lehet hogy az egyik lesz a befutó...mert épp valaki szabadulni akar a Bergtől, sztem ez a háttérben...
az fs570ek is...hát 1 db fe570volt hirdetve, az enyém...elég magas áron,el is adtam...mit lát az ember,hát csak eladom a papíros fs570emet is 1,4ért...de meggondolja magát az ember és felteszi inkább 1,6ért mert annyit is érhet...ér is,csak nem itthon...szar egy helyzet...
azért szanberget is meg lehet ejteni,nem véletlen a nickneve sem! nagyon ügyes a srác és hasonló mód jó munkát végez! keressétek bizalommal,igaz nincs annyi ideje mint a legtöbb szerelőnek...
Sokan szerelnek, sokan nagyon jó munkát adnak ki a kezükből!
De a HusaberG-et kevesen csinálják meg jól!
Azt tudnod kell hogy nem akartam megbántani senkit ezzel az állítással!
Az előző kommentemet annak tükrében írtam hogy kb. az elmúlt 4-5 évben amióta a "bergeket" figyelemmel követem...
a bergek nagy többsége szinte kivétel nélkül a két említett embernél köt ki miután sokan pórúljártak az itt ott csinált bergekel...!
Mindenki emberből van lehet hibázni főleg egy versenytechnikánál.. de pl ezen a fórumon akinek megy is és jó is a motorja azt ezek az emberek csinálták meg!
Ha olvasod a másik berges fórumot(kék-sárga) akkor az ottani endurosoknak is Zsé vagy Jani csinálja e gépeket!
Sokan itt 100m-et nem mentek a motorjaikkal és már el is fosta magát a gép... nem mindig a szerelők hozzáértésén múlott hanem a beszerelt alkatrészek milyenségén vagy javításán..!
Ebben annyi a szerelő hibája hogy szívdobbanás nélkül összerakja úgy hogy tudja nem lesz jó!
Aztán ott kérdezd meg az endurosok micsoda üó.-t futnak egyik másik keményen nyúzott motorba nagyobb meghibásodás nélkül!
Nem akarom tovább ragozni ha ezt vagy a másik fórumot végig olvasod a végére neked is kiderül hogy hova, kihez kell vinni egy berget, ha nagyobb eséllyel akarsz indulni a meddig bírja a kihegyezett versenytechnika saját zsebedre megcsináltatod versenybe!
HEhehehe. Dehogy elég! jaja tudom, jó motor, az tuti nincs széthajtva, hát még nem tudom mi legyen...a 2011-es nagyon szép lett :) Legkésőbb jövő nyáron csatlakozok!
Hello mindenkinek! Szeretnék venni egy Husaberg fe650c-t. Az lenne a kérdésem ha esetleg blokkszervizelésre kerülne sor, akkor miket kell benne cserélni és kb mennyi egy ilyen szervíznek az ára.Tudom h pontos árat nehéz így mondani, de legalább megközelítőleg...Ja és egy átlagos használat mellett a fogyasztás mennyi kb? Még csak annyi h a 2005-ös és a 2006-os modell között mi a különbség? Előre is köszönöm mindenkinek!:)
Jár a vas?