Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt meg még nem is kérdeztem hogy na ki a kemény?
Sógorom egyből azt kérdezte hogy ezt a képet hogy csináltam. Nem is az jutott eszébe hogy létezik egy másik hülye is!
Segítesz nekem melyik a jobb a tapasztalataid alapján?
Aksi szinten Varta vs. Bosch!
Vazz, miért hülyíted itt az embereket? Vald be hogy photoshop-pal készítetted a képet
ezért érdekelne róla pár dolog!
mert h ha azt mondjátok h pályagép akkor mennyi időközönként kellene körülbelül cserélni az alkatrészeket
nyáron használnám igazán akkor heti többször 1-2óra motorozásra
iskola időben hétvégente 2x maax
Ha nem üzemórás supermotot szeretnétek: link
Sziasztok!

Mindkettőtöknek azt ajánlom olvasatok vissza a fórumban és minden kérdésetekre kaptok választ.
Egy ilyen motort nem csak tudni kell megvenni,hanem fenn is kell tudni tartani ezt vegyétek figyelembe.
Én is kiváncsi lennék pár tulajdonságra mert én meg egy Fs 650 be gondolkozom :):)
Szevasztok berg tulajdonosok!
lassacskan motor vasarlasra kerul a sor!
Nagyon tetszenek ezek a gepek legyszi segítsetek h milyet vegyek!egy fs650en vagy egy fe650en gondolkozok estleg 501vagy ha.nmjon ossze annyi penz akk egy husky te610
legyszi irjatok a mocikrol milyen idokozonkent kell olaj csere stb
szerviz ellatottsag menettulajdonsag(vegseb pl utazo sebesseg)
Elore is koszi a valaszokat:)
nice

Gec ezt nem hiszem el!
Titeket a Magyar Suzuki Rt. támogat!
Amikor az ikrek egymásra találnak!
Ne is mond fasz kivan ettől az időtől!
Hé Albi!

Bazz megint beszopod a hétvégi Bergelést úgy néz ki sajna....
Nem a jó időről szólnak a nyári hétvégék..
Ennek a bosch aksinak mi a típus jele/neve!

Talán ez lenne az?
Cikkszám: 0092M60090
Gyártó: Bosch
Megnevezés: BOSCH akku-mkp M6 12V 7Ah 110A J+ 113x70x105
Mi a Prox-tól rendeltünk szelepeket április elején, két hétre rá meg is jött a csomag, 2 db kipu. szelep nélkül. Jövőhét hétfőn mehetek a postára mert végre megjött az is. A szervízben már azt mondják pókhálós a motorom...
Szia!

Mi nem megyünk Kecsóra, más program van.
Palcseeval ezer éve nem beszéltünk de Palcseet ismerve soha nem ér oda sehova.
Jaaj de pofátlan vagyok.... Ti jöttök?
akkor jólvan, ha nem tévedek el akkor ott leszek egyszercsak, na cakát
Nem tudod véletlen Paliék kint lesznek?Beszéltem vele héten de még nem tudott biztosat mondani?!

Vazz: Gőzöm sincs,Pecsával mennénk de még mi is morfondírozunk mit merre és hogyan ...
Na ja. Múlthét vasárnap kimentem kakucsra letoltam a futóról a motort majd szereltem két órát, azután visszatoltam. Csoda hogy kinéznek.
Azé mert cigány vagyok....

Mikor érsz ki? Vagy mikortól van ott egyáltalán valami?
A Husaberges vagy ígyis - úgyis kinéznek.
Hali!

Hétvégén lesz kint valaki Kecskeméten Vazzon kívül?
Vazz: Semmi diszkrimináció csak láttam,hogy te már írtad..
Még nem bőgött fel,mert a kiba..ot kecskeméti KTM-ben nem tudják mi van készleten és mi sem.
Telefonban azt mondja van itt a polcon ez is,meg az is, de mire odaérsz eldisszipál minden.Egy óra keresgélés és semmi.
Adtál a szarnak 1 pofont és rendelheted meg ami kell,és várakozás hegyek,mert a gyorsaság nem az erényük.