Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!

az fe501 típus mennyire szervizigényes?
van gyengéje?
eddig csak nem üzemórás gépeim voltak, nem tudom megérné-e cserélni
köszi
Hali emberek venni fogok hamarosan egy husaberg fc-vagy fe 450 ent, kérdésem az lenne hogy mi a külömbség a 2ő között és hogy ezek mennyit mennek el és mennyire szervízigényesek és mien vele endúrózni? egyébként 2004-es 2005 ös évjáratút szeretnék vásárolni, válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok. Keresek Amal Sem gyújtásalaplapot(gyújtástekercset), 5 vezetékes kellene nekem 1 piros, 1 zöld, 1 fekete, és 2 sárga. Ha valakinek van, kérem írjon erre a címre: szdani91@citromail.hu
nem annyira szoros illesztés valamennyit mozoghat
Picit kotyog a kuplungkosár a tengelyen..Az mozoghat?Vagy totál fixnek kéne lennie?
Megvan még a Berged?
csak valami bronz kopadék kuplungkosár persely vagy még hol van bronz? vagy ilyesmi....talán
Igazad lehet..Nem is kéne aggódnom
szerintem arany!?
Valaki esetleg ötlet?Utolsó próba...
Sziasztok!
Nem tud valaki véletlenül BerG-hez légterelőt (hűtővédő rácsot) eladót?
Köszönöm!
palcséé 06703630423 keresd hátha van neki motyesz
Hello! Segítsetek légyszives !

Fe 400 1997es motorhoz kellene nekem komplett hengerfej mindnenel, vagy kegalább 4db szelep 1 vezérműtengely és egy szelepdekni amiben a himbák vannak.

Ha bárki tud ilyen alkatrészt vagy telefonszámot ahonnan esetleg lehtne szerezni. az kérem írjon !

azért írtam ide mert a parilla-ban sem tudtak segíteni, neten meg esélytelen találni.

06 30 834 27 64 vagy ezen elértek
Érdeklne eladó 650-es szupermotyó, papiros, lehetőleg 2004 utáni.
Perobesz@freemail.hu,
0630-428-4945
Hello!

Vki nem tudja véletlenül a tulaj számát?
A hirdetésben szereplő számon nem lehet elérni!
Attól függ hol csöpög. Ha a ház és a szimering között akkor ott megkenheted egy kis szilóval, de ha a tömítő ajak és e tengely között akkor valószínű kopott a tengely. Esetleg segít ha a szimering rugójából kivágsz egy kicsit így jobban szorít. Lehet megszünik a szivárgás.
A berúgókarnál a szimering engedi az olajat!

Már kicseréltem a szimeringet de ügyanúgy csöpög pedig nem lett be erőltettve a helyére és nem is látszik rajta sérülés!

Kérdés : ha a szimerigre teszek pici tömitőpasztát és úgy teszem be az új szimeringet a berúgókarhoz az gáz?

Vagy mitévő legyek?
Amikor még durván ment a bergem, hatalmasakat durrogot kigyorsítás után, ahogy csak simán lassult motorfékkel. Aztán amikor "ellustult" ez megszűnt, vagy csak ritkán pöffent egyet-egyet. Ez utalhat valamire?
Van olyan motor amit pályára vesznek meg aztán megunják és eladják! Vagy lopott és azért nincs! Vagy szarul hozzák el külföldről kivonásos pappír nélkül meg fénymásolt cuccokkal és azért nincs!

Ennek ellenére szokott lenni ebay-n meg ritkán itthon is eladó papiros váz!
Mondjuk azért mert a tulaj úgy dönt hogy ő csak pályán megy a géppel és pont nem kell neki a pappír aztán eladja! Vagy valaki össze csukogatja és úgy dönt kiárulja aztán a pappíros váz ér a legtöbbet!

Szerintem!
Kalmi az én motoromat csak szerelő látja egy darabig :-(
Mindenek előtt kérdezd meg magadtól(majdan az eladótól), hogy annak a paripának miért nincs papírja?!?
...és amelyiknek nincs papírja, nem is lesz.
Hahó, a saját mocidat mutasd már. Kiváncsi vok mit vettél.
Jössz majd kecsóra?
Fs 570
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ha okmányok nélküli paripát szereznék, akkor ahhoz tudok szerezni papírokat, le tudom később vizsgáztatni?
Ha igen kb mennyibe kerülne? Köszi!