Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagy vau!
A berg pártól Szilviéktől kaptam!
Bár személyesen soha nem találkoztam velük, de nagy Respekt nekik érte, nagyon jó fejek!

Adnék én szívesen ha lenne, de az utolsó darabomat oda adtam Palinak a maradék kis darab a ktm-en végezte!
Mindegyik egy egyszerű slag darab.
Szia Albi!

Az ám, de én nem bánom ezt a BergLove-t!

Nagyon jó volt az a pár nap, remélem még párszor lesz alkalmunk együtt Bergelni!
Bocsi,hogy így bele vau a társalgásotokba,deee honnan tudnék szerezni kipura ilyen faszányos kék vagy sárga 'slider crash protection-t?
Kíváncsi vagyok mit fox mondani egy átmotorozott nap végén.

Nálam első látásra szerelem volt. Az első motorozás után egyértelmű volt, hogy nem kell másik motor, mert a Bergit nekem készítették.
Áhoj!

Nem sok ilyen hülye van mint Mi! Pl. BergLove

Örülök hogy rendeben a gép! Pali gyár megorvosolta!

Csak lenne egy nagy zsák "20"-asom aztán sorba lennének minden napra másik!
Bár volt már úgy hogy televolt a ház bergel!
Istenem de jó is volt!
Bennem még csak a lehetőség van meg ,hogy az legyek
Ezt nem is vitatom!

Én egy kicsit megszállott vagyok!
Máán nagyon váárom!
Igazából ha péntekre megérkezik a cucc (valami csoda folytán) akkor is csak szombatra lesz 'motor formája' Bergnek!
Kérdésedre válaszolva pedig 'túú in ván'!
Most beszéltünk mi is Palival, lehet csak pénteken tud feljönni, úgyhogy még Neked sincs minden veszve! Te pályázni szeretnél vagy utcán menni?
Sziasztok!Lenne pár kérdésem egy 2000 Husaberg FE 501 el kapcsolatosan.Ennek üzemórás blokkja van? Mi a véleményetek a motorról,érdemes-e venni?(25kw os papírral)?Legyetek szívesek írjatok pár infót erről a motorról! Köszönöm!
Szia!

Igen beszéltünk,rossz alkatrész jött Berghez így nem tudja összerakni...Mivel külföldről érkezik 4-5 nap a posta.Ha nagy mázlim van péntekre megérkezik a másik és talán hétvégén lehet már mókázni, ha nem újabb hét.Bár ismerem az én szerencsém.. soha nem lesz kész
Ellenben hallottam neked sikerült 'olcsón' megúszni a témát! Happy van
Mondott valamit Palcsee?
Nem lesz Berg!
Koszonom az infot!En is bizom benne!
Tegnap beszéltünk mi is Palival, azt mondta szerdán hozza fel a Te Berged és az enyém is. Remélni tudom csak, hogy tényleg így lesz, hétvégén Visonkazni szeretnék.
Remélem nem csúszik az időpont
Szuper
Enyémről esetleg nem tudsz valami infot?Elvileg enyém is érkezne szerdán ,de ma Palit nem értem utol és úgy volt,hogy ma egyeztetünk!
Nincs már eladtam!
Úgy döntöttem elviszem. belenézünk aztán kiderül az a biztos
mesterszállásiakat próbáld.
krosszmotorok.hu
Az fc az a krossz 4 sebességes nem igazán jo mert könnyen szét lehet hajtani.Az Fe az 6 sebességes lámpás tartósabb öninditós is nem ugy mint az fc!
Esetleg valami bronzperselyből ?
Szerdán jön haza a Bergi! Vasárnap végre Bergelünk egy hatalmasat!