Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt!
Meglátjuk kíváncsi leszek! Ki kell próbálni aztán okosabbak leszünk!

JÓ ÉJT!
Jó éjt!
Majd kiderül, én most váltok Motulra az biztos, remélhetőleg jobb kenést biztosít mint a Katana.
Good Night!
Mindig lehet tanulni valamit... mivel ők sakkal több motort szervizelnek ezért több az infó a tapasztalat stb.!
Azért a katana szerintem nem rossz! Nekem a motul 300v úgy ragasztotta a lamellákat mint a nyavaja! A ktm-be is az volt azon meg a suttogást hagyta el a katanától!
Csak lenne már valamibe rakni bele is pisilnék!
Ha csak csapágy az nem nagy para!
Osztrákok egyre jobbak látni itt is a ringen kenik neki meg van mindenféle motor ott!
A kedvencem az a csóka akinek van egy 650-es meg új 570-es!
Ezen a kicsi pályán az 570-el gyorsabb!
Tudom, tudom.
Jaja, én eddig csak Ipone-t használtam, mert ahol vettem a Bergit azt mondták az fasza, most viszont az osztrák Husaberg kereskedő azt mondta, hogy nem a legfaszább, váltsak Motulra, abból is a 300 V Facrtory Line a jobb.
Pedig én már bespejzoltam ..
Tényleg szájhúzás volt olajtémában?
Szia Albi!

Sajnos igen, Palinál van a Bergi!
Múlthéten hétfőn lementem Kakucsra Bergelni. Előre le lett beszélve osztrák ismikkel, hogy csapatunk egy jót. Nah, ebből nem lett semmi, mert durván elkezdett szólni valami a gépben. Osztrák kollega szerint hajtókar csapágy, de majd kiderül ha szétszedte Palcsee.

Látnád az én kopasz fejemen a halántékomnál lévő ereket amikor erőlködök!
Nem akarok vészmadár lenni,de mintha vmi hajtókarra gyanakodtak volna nem? Pali említett vmi szájhúzást is az idegenek oldaláról Ipone-ra! Álmodtam volna?
Jaja, inkább most legyen minden kicserélve, belerakva minthogy újra szét kelljen szedni és hónapokat álljon! Nem érdemes spórolni semmin.
Így van
De én megpróbáltam a lehetetlent!
Már csak azt kívánom legyen vége az egésznek!
Ennyire még nem dudorodtak az erek a fejemen
Áhoj!

A nigger berg is szervizen van Palinál?
Remélem nem nagy gond így szezon előn?!

Olvastad az sm fórumot? Jól lemaradtam a geci idő miatt meg a rokon látogatás miatt a P.Ringen "Himer" show-ról!
De Börniék kerültek vele pár karikát!
Már megvan minden,elvileg már össze is dobta Palcsee csak mindig behány vmi megoldani valót berg ami miatt vissza kell bontani ill. én is folyton kitalálok valamit!(Ha már lúd legyen kövér) címszóval 'Pali örömére'!Egybe akarom tudni a gépet,nem szeretnék már vele szívni!Remélem a héten visszakerül
Pedig mennyit írtam neked és végül pont az lett amitől tartottunk!
De nyugi nyugi most jobb lesz mint anno a gyárban!

És most mi a helyzet? Alkatrészre vártok vagy már megy össze?
Januárba hoztam el és körülbelül február közepén vitte el!Eleinte eszembe se jutott,hogy szedjük szét annyira jónak tűnt..nem volt csúnya hangja,külseje se arról árulkodott,hogy szét lenne csapva,de aztán Pali is meg páran beültették a fülembe a bogarat a motor előéletével kapcsolatban így úgy döntöttem nézzünk szét benne..Igazából a legrosszabb forgatókönyv lett a vége.

Megvetted és egyből vitted a Palihoz?
Én várom az ajánlatokat!