Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....ja, majd este hazafele. Holnap reggel meg odafele. Amúgy fogalmam sincs mi lesz vasárnap, azt tudom hogy sok szumós kinn lesz így tuti a móka. A pályán még sose jártam, de ha lesz valami verseny még szép hogy indulok.
vasárnap indulsz?
Kedves Tamás légyszives te se használd a 007-es számot a nikkedben mert már az előtt foglalt volt mielőtt megszülettél.

Ja és holnap kecskeméten szeretnék látni sok bergest, ne csak én legyek egyedül, mert akkor kinéznek.
Spook, felsírt már az a gép
Nekem volt egy FE600. Hát sok pénzt rálocsoltam
Bergtársak!

Miért ilyen halott a fórum!?
Csak nem mindenki kecsón karcolja a lábtartót?
Rendben meg változott a nevem :) köszi a segítséget hálás vagyok érte ! :)

Akinek még volna valami infója a Husaberg fe 501,2000 évjáratról szívesen meghallgatom.
Kedves Ádám007! Először is a 007-es számsort kérlek ne használd, az már foglalt. Komolyra fordítva: itt nézelődj http://www.husaberg.com/filead... http://www.husaberg.com/filead...
Sziasztok!

Segítségeteket kérném,Ki néztem egy Husaberg FE 501 típusú motort 2000 évjáratút.A kérdésem az lenne hogy mit kell ezekről tudni ? Menyire szerviz igényes? Alkatrész ellátás milyen,van hozzá minden,árban ? Hosszú távra szeretném vegyesen használni földúton és aszfalton egyaránt. Ezeken gyárilag nincs km óra és index ? Műszakin ez nem jelent problémát ? Olajat,levegő szűrőt milyen időközönként kell cserélni ?

Előre is köszönöm ! Várom a válaszotok !
Csörgettelek, egyébként zöld erdőbe jártam ...
Tamás007 merre jársz és mit csinálsz?
Csörgess meg vmikor!
Kössz
A háromból kettőt elloptak De csodás ország ez
csak is
Sajna most se találtam pedig nem 2 percet kerestem.. ha beleakadok írok.
Néha érdemes ránézni a gázbovdenre is. Ha már így megszopatott a tűszelep, ennek már nem adok esélyt. Sose néztem volna rá, csak majd pislogtam volna mikor elszakad.
Szerintetek van valami gyakorlati jelentősége a "menesztős agynak" a hátsó lánckeréknél?
Az én sm szettem "merev" lánckerekes, de gondolkodom, hogy lecseréljem e, hátha kevésbé terhelné a motort...
Akkor a polcon porosodik majd
Jaj bocs! Sajna nem jó mert 2004-2008-ig évjáratból való a passzolós!
na, miújság az autodekoval?
Erre nem tudok mit mondani csak..
Na még egyszer átkutakodom még a dolgokat hátha meglesz és hátha testszik, akkor nem kell költened rá pluszba.
Persze! Lesz majd, de sajna nem most!
Áhoj!

Bizony ott van doki-d is!
Meg Luki 660SMC-je ami aztán Wolfijé lett majd ellopták még mindig keresik! wanted
Sanya gépe meg spook-é!
És csináltatsz feliratot?

Spook, ne tegyél bele autódekót, FELESLEGES