Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is elment az alapjárat ....
mindjárt szedem szét a karbit ...

remélem csak dugulás ....
Sziasztok!Nincs valakinek ötlete miért csinálhatja azt a moci hogy berúgom kicsit nehézkesebben indul a szokásosnál és abba a pillanatba ahogy elveszem a szívatót azonnal megáll!Főleg hogy ez előtti motorozásnál még nem volt hiba most kimentem valamelyik nap hogy halljam kicsit a hangját és azóta ez van...
nem kritizállak én, csak mondom hogy totál meg kell egyezzenek, mivel a telók is megegyeznek, meg hát mind2 kötömö....
Oly könnyű kritizálni, és oly nehéz alkotni... :)
még jó hogy a 2 teljesen megegyezik...
Nem rossz, bár én egy Husaberg teleszkóp védőre szerkesztettem, de amint kiderült ez egy KTM. Így nem is illeszkedik tökéletesen.
neem! ki mondta?
Holnap kivágom és felrakom. :P
Én inkább azt gondolom, h az a hézagállító csavar a himbákban, meg a kontraanyája a hunyó. Filléres dolog egyébként. Sok bajságot meg lehet spórolni, ha ránéz időnként az ember v esetleg 30-40 óránként kicseréli.
ha nem lett volna meg, akkor nem rakom össze
csak elég viseltes állapotban van...
És a kresss óta meg sem lett?
Mer ha lent maradt a blokkban, akkor megint csak csecsre ugrassz vele a későbbiekben
A vezlánc szakadás talán berg típushiba?
tudom, az lazult le nekem
Nem. De sok szart tud csinálni, ha nem jót raksz bele. Ha fellazul-szétpotyog, lehet +int megy pár dolog a levesbe.
Nem is emléxem, talán sima 5 v 6os anyának néz ki
én is gondoltam rá
nem tudod milyen minőségű anyag a hézagállító kontraanyája?
Majd meglesz , lehet
Ha én hagytam volna el, már lehet, h reszeltem volna azóta 1et. Mintának ott van a másik.
amúgy az is lehet, hogy véletlenül nála akadt el az alkatrész, mert ő hegesztette meg a megrepedt fedelet
Van , h nyugalomra vágyik olyankor kerül mindenféle telekommunikációs eszközt.
Néha azért el lehet csípni telefonon
nem kérdeztem Palcsit, néha elég nehezen lehet elérni...
Jól van , tudjuk, h mi az. Palcsit kérdezted már? Vagy még a Gerecsemotornál is voltak berghez hengerfejcuccok.
nem nagyon szeretné az igazat...
a kép lemaradt...
"Viccet" félretéve én tényleg keresek fedelet és láncfeszítőt, akinek lenne esetleg, az szóljon!
de ezzel jó .....