Halló! Nem tom most mennyi km-van benne mert nem jó a kijelzőm vagy csak az aksi van lemerülve mert néha mutat néha nem!Még nem volt szétszedve a blok,egy víz-pumpa szimering volt cserélve csak.Ez már a Kehini karbis!Én sm-és enduró szettel vettem de a srác enduró ként használta!Használta az tulzás mert évente kb 4-szer hozta ki!Megvan a kipuhoz a DB!
Bár kérdés!
Mennyi üzemóra vagy km van a gépedbe?!
Szét volt már szedve a blok?
Milyen karbi van rajta?
Te már sm szettel vetted?
Milyen a felső pumpád?
Meg van a kipuhoz a DB killer?
Nekem 5-ös felni lett belerakva nincs oldalra fűzve és a láncom is hibátlan...elég jól belever a felnibe és a 160-as gumiba is....de nem állítom feszesebre a láncot,mert szerintem így jobb neki....:)
A felső ágon csapkod bele valszeg a lánc nyúlása-kopása miatt, ill. ha az1. képen lévő gumivezetőborda már lekopott. Szoktam tenni egy olyan vezetőgörgőt, mint ami a 2. képen van, aszt jóccaka.
sziasztok ...
néztem egy fe 550-est és lehet elhozom , de nem tetszik , hogy "csak" 140-es a hátsó gumija , és már így is nagyon közel van a lánchoz ...szeretnék szélesebbet bele ...
van ennek valami módja ?
esetleg lengőkar csere nagyobb Berg-ből ?
http://youtu.be/8UiGaGkUzGg
Ja és a kijelző működik?
Bár kérdés!
Mennyi üzemóra vagy km van a gépedbe?!
Szét volt már szedve a blok?
Milyen karbi van rajta?
Te már sm szettel vetted?
Milyen a felső pumpád?
Meg van a kipuhoz a DB killer?
Még egyet kérdeznék ...
mitől csapkod bele a lánc ?
megnyúlt , elhasználódott ? ,vagy valami más oka van ?
köszönöm ...
esetleg azt is meg tudod mondani , hogy 170/mekkora ?
és láttam már 160-assal szerelt nagyberget
amugy minden hátso lengővilla 1 méret szélesség.
néztem egy fe 550-est és lehet elhozom , de nem tetszik , hogy "csak" 140-es a hátsó gumija , és már így is nagyon közel van a lánchoz ...szeretnék szélesebbet bele ...
van ennek valami módja ?
esetleg lengőkar csere nagyobb Berg-ből ?