Sziasztok Tisztelt Husaberg tulajok! Kb 2 éve nem motorozok de elszántam magam hogy egy berget beszerzek magamnak. mi a véleményetek egy 450 es szeretnék 4k- körül. Ezt néztem ki mert ez van a közelembe. http://www.kepesmotor.hu/husab...
ha ilyen motort vásárolok mikre kell odafigyelnem vagy esetleg valami okosságot mondhatnátok. Előre is köszi :) Üdv. Gergő
üdv!attól h kicsit megvan törve a cső a gáz kitalál ez hülyeség 1 évig kitalált most lehet megzavarodott ez az erő kérddés mindig nagyon szíven üt mert te érzed az erő hiányát meg érzed h most erősebb én meg évek ota bergelek és nem éreztem h gyenge lett volna te meg vettél egy 650es berget és egyből tudsz mindent!amugy vegyél egy gyári y katergáz gumi cuccost és plus 5 loerő!az olaj nekem sose habzott jo én motorexxel mentem csak!a gyertyát nem szoktam nyomaték kulccsal húzni boccsás meg hibáztam nem tudtam h 11nmel kell lehúzni azt se tudom mi az nyomaték kulcs gyorsan veszek egyet!tudsz ajánlani egy jót?az h a csavar bele van szabva az nem az én saram mert nálam tökéletes volt nyugodt szívvel mondom!
Kérdés 1: A karter gáz kivezető lyukon köpködi az olajat nem kicsit, ez normális?
Kérdés 2: Járó motornál oldalt az olajszint jelző kisablaknál buborékos az olaj, "habzik". Ez normális? Persze új olajat kap mindíg ahogy kell.
Feri, ez a karter gáz cső 2 helyen is meg volt törve, magyarán nem tudott idáig kifujni, ezért volt csak pár csepp a kis tartályban, és ezért nyomta ki az olajat orrán száján. Most hogy ezt megoldottuk visszajött az ereje, a hagja is más.
Ja meg a szerelőm üzeni, hogy a gyertyát 11Nm-el húzd meg, ne 40-el. Jelenleg nem tudjuk kicsavarni a gyertyát. Az olaj leeresztő kitekerése sem volt 1szerü, ahol meg a mágnes van csak forog egy helybe, se kiszedni se meghúzni nem lehet... :( De megoldjuk.
olyat mitől csinálhat a motor, hogy húzom neki, szépen veszi az összes sebességet, forog is tiltásig, majd jön az ötös, és akadozik? ha alacsony fordulaton teszem be 5ösbe,akkor is szépen felpörög de mondjuk csak 5-6ezerig, szóval nem tiltásig. high flow 640 lc4
Hát ízlések és pofonok ki mire használja a gépet van ki pálya fogócskás , van ki utcán fogócskázik Személy szerint utcát részesítem előnyben! Mentem már pályán egy pár motorral de nem az én világom! Ü.ó: hát lehet egy picivel több van mint a tiétekbe
Na mindegy nem azért mondtam :D Lehet majd vmikor átnyergelek pályamenőnek mint ti ...hátha tanulok vmit Egyébként nem szoktam piros lámpánál dekkolni nem szeretném ha megragadna a dugóm Na Peace
ha ilyen motort vásárolok mikre kell odafigyelnem vagy esetleg valami okosságot mondhatnátok. Előre is köszi :) Üdv. Gergő