Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megnéztem
Teccik

Am én nem hiszem h csinálok ilyet, mert pár kör alatt úgyis lezúzom.
fekete
Kiváncsi vagyok, h milyen lett.
és milyen az új ?
Itt az új design. Vége a Barbie korszaknak.
Miért baszták át? Egy komplett bowden annyiba kerül, tokkal-vonóval...
akkor téged jól átbasztak...
egy javítószett bármelyik motorosboltban 1500 pénz, méretre vágod, rácsavarod a megfelelő véget azt csoki...
Nekem 15.000 volt (ha jól emlékszem) a gázbowden.
egyenlőre jó ez így ...
utcán használom....
Megoldottam írtam neki mailt!Ilyenkor már inkább nem zaklatom!
Esetleg egy számot tudnál adni?:D
okés köszi!
Palcsit híjjad , neki van egy batyuval, ad is belőle
Sziasztok!Nem tudja valaki mibe fáj egy gázbowden szett?Nagyon kivan már szálkásodva szorul is..
elöl meg 15 v 16 , aszt még csodálkozol, h nem ver hanyat?
ja így érthető....
nekem 40-es van hátul ...
190cm 100kg

A berg furcsa volt, jól elfértem rajta pedig nem nagy gépezet!
Az volt a furi hogy én mellette állva rúgtam jobb lábbal és oda pipiskednem kellett amúgy meg ha ültem rajta akkor mégsem éreztem magasnak!
Helló!

A ciripelés attól is lehet, hogy a kézi-dekó beleér a himbába. Próbálj feszíteni a bowdenén, ha marad, akkor nem ez volt a baja :)
Milyen magas vagy Albi? A berg méretileg kényelmes volt, nem volt kicsi?
Nem kell turbó oda! zx 12 ön voltam utas! Az is beteg szerkezet mert 140 ről 3-4 lélegzet vétel elteltével még 120-at gyorsult! Aztán meg féktávon bedurrant a karom belenyúltam a tankba és egy percig nem kaptam levegőt!
Nagy élmény volt!

Hozzáteszem a busa az egyetlen olyan méretű motor ami normálisan néz ki alattam ha ráülök!
Esetleg egy turbós-nitrós Hayabusa vagy ZX-12R
Azt elhiszem, de akkor öregapám pelusában kellene mennem mert teleraknám az tutti!

Itt a fórumon írta Sanya a 14/45, úgy mondta idézem "hogy ne unatkozz két kanyar között"!

Azt hiszem az volt fent de már pontosan nem emlékszem mi volt fent mert Palival variáltunk hogy ne legyen olyan geci erős, de ettől függetlenül a 650 kondijával nem sok minden vetekszik szerintem!
13/50-nel tuti jól kerózik 6ban is
Az én hatötvenesem sm-szettel 14/45 lánckerékáttétellel 4.ben feljön még gázra stabilan. 14/42 vel már csak nehézkesen.