Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt dobta gép, ezzel kell együtt élni
CSAK A BERG.
Igen, a vezlánc szakadt el, de a szelepfedél meglett hegesztve, nekem a kicsi dekni kell, amin keresztül a szelephézagot lehet állítani, eltűnt az egyik :S
Nem emléxem , h lett volna előjele. Egyébként a második estben azért szakadt el a vezérműlánc, mert a szívóoldali egyik himbából anyagfáradás miatt letört az állítócsavarnak az a kis gömbcsuklós feje, ami a szelep végét nyomkodja. Az a kis darab leesett a kuplungoldali blokkfélbe, majd a lánc az olajjal egyből fel is hozta és közészorúlt a vezlánc és a lánckerék közé, nem bírt nyúlni, így el is szakadt a lánc, ami aztán összegyűrődött és kinyomott egy jó nagy darabot felül a dekniből.
Előjele volt ?
csörgés,ciripelés? stb?

vagy csak reccs ?
Neked is a vez.lánc szakadt el? Az egyiknél nekem is kinyomta felül a szelepdeknit, a másiknál csak simán leesett a blokkba.
az lehet hogy tényleg annyiba kerül, de ha megúszhatta volna a tizedéből, akkor átbaszták...
Köszönöm a segítséged!
Szia!

Én innen rendeltem a matricát.
Sziasztok!

Keresek szelepdeknit és vezmű.lánc feszítőt a '02-es Bergemhez.
Hogy konkrétan melyik gépet vedd v ne vedd meg, abban inkább Palcsee tudna infót adni, mert vágja majdnem az összes berget , ami az országban van.
Hozzám az első , egy 350es régiblokkos még 2002ben került, sm-eztem vele leginkább. Nem kíméltem, voltak is bajai, de nem túl költségesek. Szelephézagállítócsavarok, vez.lánc, berúgókar mentek tönkre. Persze a sok túlhúzott egykeró meg elsokalt mexelés miatt volt pár kormány meg idomzat törés is.
2008ban jött még egy 2003mas fe550, azon is szelepállítócsavar-törés , vez -láncszakadás volt. Ennek a javításával egyidőben csináltunk még egy kisebb motorgenerált: csapágyak , szimeringek , o-gyűrűk, tömítések cseréje. Azóta bírja nagyjából, pedig ütöm rendesen földön és sm-ként is. 2009-ben jött a 2005ös fs650 bontatlan blokkal, most van benne 90üzemóra, pont a multkor tört össze benne a gyűrűsor, szerencsére nem baszta össze a hüvelyt, most új gyűrűkkel lépked ismét faszán.
Terepezni egy 450es simán elég, sm-ezni az ötötvenes is, azaz majdnem sok is egy kicsit.
Szia!
Ez az új design a pimpstarlife.com oldalról van? Onnan rendelted?
10+ posta ktg. emailben küldök pár grafikát, hogy legyen miből ihletet meríteni. :)
Engem is érdekelne egy komplett szett (ára)
2004 Husaberg FE 550-re

az aya@index.hu -ra ha nem publikus az ár....
kösz
tudsz esetleg ajánlani hogy melyiket lenne érdemes kiprobálni van valami tapasztalatod ezekkel a vasakkal kapcsolatban ha igen megoszthatnád velem előre is nagyon köszi
Komplett matricaszett? Engem érdekelne az olaszomra egy szett.
grabowsky304kukacgémélpontkom .
Köszi .
2004utáni önindítós Fe-t vegyél! a köbcenti mind1.
Sziasztok szeretném kérdezni hogy ha husaber et vennék mi alapján döntsem el hogy melyik a jó nekem endurozni kellene de a pályán is álja meg a helyét tudtok nekem ajánlani valamit előre is köszi mindenkinek
És 2 év garanciát vállalok minden matricámra.
A poliészter kültérre alkalmas, nem papír, víz és UV álló, extra erős ragasztós. A vágás trodat lézergéppel történik.
Helló

A3-as öntapadós fényes felületü poliészterből van kivágva a vector grafikus forma (amit innen vettem - http://www.seeklogo.com/dunlop... ). Aztán el kell távolítani mindent ami nem kell, pl az "o" közepe, stb, aztán mikor már csak a betűk vannak ráragasztok egy hordozó fóliát. Mikor fel lesz ragasztva, a alulsó papírt kell leszedni de úgy, hogy a betük a hordozón maradjanak, aztán pozicionálod ahova fel akarod tenni. Majd lehúzod óvatosan úgy, hogy csak a betűk maradjanak a felületen. És kész.

Amúgy ezt 2500 Ft ért készíten el + posta költség. A méret szabadon változhat. Most komplett matrica szetteken dolgozom.

Üdv, Zsolt
Vagyis inkább a technika érdekelne. (öntapadós betűket vettél, vagy sikerült nagy alakú öntapadós papírt venni és abból vágtad ki a mintákat?, stb...) Előre is köszönöm a segítséget!
Megkérdezhetem, hogy mennyibe került? Én is gondolkodom ("saját tervezésű") matricákon...
Felkerült az első saját készítésű matricám.
azért ez nem túl csúnya ...