köszi
Anitának is készül az új design, de nem lövöm le a poént, majd felrakja a képet ha megvan, de fasza lesz
igazából nem sokat eddig kb 15 üó-t tavasz óta... picsafüst...
mondjuk Anitának néhány hétig Palcseenál volt a gép, én meg egyedül nem akartam menni
újabban egyszer-egyszer eljárunk haverral wakeboardozni ide a közelbe és rájöttem hogy az is nagyon fain időtöltés, úgyhogy 30 fok felett inkább azt választom, nem a bőrruhában aszalódást... csak szenvedés... viszont most 3-4 hét pihi után rohadtul élveztem visontát, jót tett egy kis kihagyás, kezdett eléggé monotonná válni, azt kicsit beleuntam...
télen meg jöhet az MX megint
és Veled/Veletek mi a helyzet? nem lesz berg? Palinál láttam mintha életképes lehetne 1-2
Azt hittem komolyabb a beskötése, de végül is mindegy, csak érdekelt a dolog! Az husqi 510-es smr-en nagyon tetszett az a kis okos műszerfal főleg, hogy mutatta a fordulatot is!
Egyébként az enyémre tettem olyan okos cangás-motoros mérőt ami üó is tudott és fasza is volt de a rezonanciát nem bírta!
Jó a géped, mennyit mentetek idén? Vissza szoktatok a slickhez meg az aszfalthoz!
utólag is simán fel lehet rakni, én úgy emlékszem az enyémhez egyetlen zsinór volt a végén egy jeladóval, meg a féktárcsán egy kis mágnes, ezen kívül semmi nincs hozzá - igazából hazudok mert van, lámpa visszajelző meg egyéb faszságok de nem sok értelme... most őszintén ki nem látja hogy világít-e a lámpa...
az üó-t, km-t meg ilyeneket akkor méri amikor elhalad a mágnes a jeladó előtt és nem amikor jár a motor, ha nem kap jelet kb egy percig akkor kikapcsol - vagyis ha sokat tolod a motort akkor is megy bele a drága üó...
mér: üó, km, sebesség, elért max sebesség (nullázható) óra (nagyon fontos...), meg nullázható km napi túrákhoz, azt hiszem ennyi de gyári könyvben le van írva az egész
szóval szerintem egy biciklis km órával meg egy gyertya kábelre tekerhető üó mérővel, jóval olcsóbban megoldható és az üó is pontos lesz
Tudom hogy nem vagy oda kütyükért, de engem mégis érdekelne hogy a bergekre azt a kis digit műszerfalat amiből van olyan nagyobbacska meg olyan vékonyabb (az újabbakon) mekkora okosság fel rakni?! Eleve olyan kábel korbács kell a motorba amin ki van építve, vagy utólag is beszerelhető?!
Miket tudnak azok a kütyük? Üó, megtett km, meg sebesség?!
A sebesség mérő része az jeladós, de hogy van az megoldva gyárilag illetve meg lehet csinálni utólag is?!
Anitának is készül az új design, de nem lövöm le a poént, majd felrakja a képet ha megvan, de fasza lesz
igazából nem sokat eddig kb 15 üó-t tavasz óta... picsafüst...
mondjuk Anitának néhány hétig Palcseenál volt a gép, én meg egyedül nem akartam menni
újabban egyszer-egyszer eljárunk haverral wakeboardozni ide a közelbe és rájöttem hogy az is nagyon fain időtöltés, úgyhogy 30 fok felett inkább azt választom, nem a bőrruhában aszalódást... csak szenvedés... viszont most 3-4 hét pihi után rohadtul élveztem visontát, jót tett egy kis kihagyás, kezdett eléggé monotonná válni, azt kicsit beleuntam...
télen meg jöhet az MX megint
és Veled/Veletek mi a helyzet? nem lesz berg? Palinál láttam mintha életképes lehetne 1-2