Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz....
lett új....
Ha ktm-é jó akkor nekem van. 520 exc-ről származik.
szétszakadt , de már rendeltem újat
esetleg kecsói ktm-husaberg szervíz...

vagy ha nincs széjjel szakadva pasztázd be, de az új is csak pár ezer pénz lehet
nincs csak amiket kiirtam
Szívócsonkod nincs véletlen?
ELADÓ
FE 450,550,650 hátsó lengővilla
2005 ös WP PDS hibátlan hátsó gátló
villabefogók,alsó,felsö kompletten
lábtartók
70 660 52 61
elszakadt a gumi a szívócsonknál a karbi és a henger között...gondolom ezért is ment el az alapjáratom mert ott falsot szívott...

nincs valakinek ilyen gumi ? ? ?
vagy hol tudnék rendelni ?
Ja, aszt bebaszva megyünk majd töknek-babnak
Akkor bort fogunk inni és semmi gond.Forralt bort.
De még húsvétkor is hó volt.
Én voltam már ott idén januárban jégbe-hóba. Ha többen lettünk volna, ki lehetett volna bírni, de egyedül szopó volt . Két nagy kutya is megkergetett.
Biztosan össze tudjuk egyeztetni valamikor még a havazás előtt.
Na, aztán mikor volna alkalmas az a kétnapos menés?
Én jövő héten nem érek rá, az azt követő héten megy asszem h Ricsiék nem.
Az oktober is jó lehet. Nem rohad ránk a jelmez.
Igazad van ZÉ, 2 napra kellene menni legközelbb.
Sziasztok

Ahol a gázkarba a bowdenek csatlakoznak ott van egy ilyen gumi porvédő. Ezt sajnos csak a bowdennel együtt lehet kapni. Esetleg ha valakinek lenne, bowdencserénél megmaradt, azt szívesen venném. Köszönöm

Üdv
Ez a hely 170kmre van innen. Korán szoktunk indulni, jut elég idő gépelni. Most négyen voltunk egy kocsival, kb4000 volt az üakltsg/kop.
a szállás sem veszélyes, olyan max 3000ből simán elalszol normál helyen vmi kis vendégfogadóban.
Még ezen az őszön vissza kéne menni 2napra is.
Majd el felejtettem nagyon jók lettek aképek Erdélyröl nagyon szép helyek! mennyibe van egy ilyen kint lét? szálás kaja meg ilyenek! gondolom nem elösször jártok ott! honét indultok mert az sem mindegy hogy Debrecen vagy Györ! nekem középröl BP-röl kellene majd egyszer de nagyon szeretnék nem mindenapi moka lenne!
Ahaaan! mostmár vágom! köszönöm, hogy dobtál képet!
Itt van e
Igaz is.
Minnyá kimegyek, aszt lefotografálom.
Egy pinanyalat ,
Zé igértél egy közeli képet a viz tartájról! az érdekelne, hogy van be kötve meg rögzitve! elöre is köszönöm!
asserossz....
Szereljünk együtt!
Én meg mingyá' a szelepdeknit bontom le, mert dől az olaj alatta mindenfelől.