Annyira nem kell kétségbe esni, ennek köze nincs a tk-hoz, legalábbis a gyakorlatban, és pont ezért akarta ezt Ronis bácsi beszívni. Egy 100-asból meg lehet csinálni úgy, hogy cserélsz és nem egyengetsz semmit. Pont a váz a legnagyobb szívás ha baja van, a többi minimális tétel, és egy csökkent IQ-s nyomi is ki tudja cserélni azt a 20 db csavart otthon a sufniban.
Á, nem hajlott semmi, az első felnin, tengelyen, féktárcsán, telókon, befogókon kívül Esetleg még a váznyak, de az úgyis majd csak akkor derül ki ha szétszedik
Negatívum: geci sokat fogyaszt, akkor is ha alig forgatod alapjárat fölé. Ja meg hogy nincs benne 6., így egy-egy hosszabb egyenesben vagy nyélen üvöltteted vagy a csigáénál alig nagyobb sebességgel jutsz előre.
Amúgy nem rossz gép, szerettem vele motorozni, csak nem sokat sikerült
remlem még hallok a motorról, mert teccik, am szerkezetileg egybe van nem hajlott törött semmi? esetleg mit tudsz elmondani róla megvagy/voltál elégedve vele? van-e valami negatívuma?
én azt honnan a tökömből szippancsam ki adatlapodon láttam hogy van valami Dr gondoltam az van uccára ez meg megőrülni... de úgy látom sikerült ezzel utcán megőrülni
Hüüha, akkor ezek szerint fax a csávó? Am már keresett mert érdeklődtem elcserélné-e az enyémre, tudod mit mondott? 200ért beszámolná az enyémet, mondom neki akkor inkább odaadom a cigóknak hadd játszanak vele....
Negatívum: geci sokat fogyaszt, akkor is ha alig forgatod alapjárat fölé. Ja meg hogy nincs benne 6., így egy-egy hosszabb egyenesben vagy nyélen üvöltteted vagy a csigáénál alig nagyobb sebességgel jutsz előre.
Amúgy nem rossz gép, szerettem vele motorozni, csak nem sokat sikerült
Január óta nincs csak az EXC
am szerkezetileg h van a külseje nem érdekel, ha szerkezetileg ok, még talán ráéznék!
Ócsaiak szerint jó eséllyel TK amúgy.
Rohadjon meg az ilyen!