Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha TK és fizet a biztosító milyen gépet veszel, vagy abbahagyod a motorozást?
Én örülnék neki ha TK lenne, mert akkor nem kéne még a motoreladással is baszakodnom...egy "kicsit" kurvára elegem van belőle
Annyira nem kell kétségbe esni, ennek köze nincs a tk-hoz, legalábbis a gyakorlatban, és pont ezért akarta ezt Ronis bácsi beszívni. Egy 100-asból meg lehet csinálni úgy, hogy cserélsz és nem egyengetsz semmit. Pont a váz a legnagyobb szívás ha baja van, a többi minimális tétel, és egy csökkent IQ-s nyomi is ki tudja cserélni azt a 20 db csavart otthon a sufniban.
Á, nem hajlott semmi, az első felnin, tengelyen, féktárcsán, telókon, befogókon kívül Esetleg még a váznyak, de az úgyis majd csak akkor derül ki ha szétszedik
Negatívum: geci sokat fogyaszt, akkor is ha alig forgatod alapjárat fölé. Ja meg hogy nincs benne 6., így egy-egy hosszabb egyenesben vagy nyélen üvöltteted vagy a csigáénál alig nagyobb sebességgel jutsz előre.
Amúgy nem rossz gép, szerettem vele motorozni, csak nem sokat sikerült
remlem még hallok a motorról, mert teccik, am szerkezetileg egybe van nem hajlott törött semmi? esetleg mit tudsz elmondani róla megvagy/voltál elégedve vele? van-e valami negatívuma?
Ha TK lesz (remélem), akkor sanszos hogy a biztosító fogja megvenni.
akkor eladod? vagy micsoda
Amikor eladtam, le is vettem az adatlapról
Én nem szeretnék többet foglalkozni vele.
én azt honnan a tökömből szippancsam ki adatlapodon láttam hogy van valami Dr gondoltam az van uccára ez meg megőrülni... de úgy látom sikerült ezzel utcán megőrülni
Milyen másik motorral?
Január óta nincs csak az EXC
és lesz még ebből valaha motor?
am szerkezetileg h van a külseje nem érdekel, ha szerkezetileg ok, még talán ráéznék!
miakúúú ... én azt hittem a másik motorral csattantál
Pedig zoozee beírta a KTM topikba is anno...

Ócsaiak szerint jó eséllyel TK amúgy.
gyühüühüüü, nem mi lett ezzel, mi történt, nagy a baja?
Te a cseh 2-t nézted az elmúlt 3 hónapban
Hogy-hogy?
Nem.
Am már nem hirdeted a KTM-ed?
El lesz pusztítva.. A férgese.
Ja és ráadásul kiderült hogy a motor sem az (évjárat, típus) amit hirdettek!
Rohadjon meg az ilyen!
Ismerőst 200 km-ről utaztatták meg hogy kapjon egy hasonlóan értelmes ajánlatot a motorjára...
Hüüha, akkor ezek szerint fax a csávó? Am már keresett mert érdeklődtem elcserélné-e az enyémre, tudod mit mondott? 200ért beszámolná az enyémet, mondom neki akkor inkább odaadom a cigóknak hadd játszanak vele....
Nem a motorról, a kereskedésről van vélemény: messziről elkerülni!