örülök,hogy valaki másnak is tetszik a márka!
én úgy vettem meg a BerGem,hogy haver vett egy fe450-t! kipróbáltam,és mikor leszálltam,azt mondtam,hogy nekem is kell egy ilyen! szétnéztem a neten,volt is egy fc450 6 gangos,lámpás(adatlapon van kép/galéria) elmentünk,na mondom,ha ez is lesz olyan mint az FE akkor megveszem... még jobb volt,magas fordulaton jobban ment! meg is vettem!tudtam a motor előéletét is,meg szármozását is!nagyon szerettem!
egy láncszettet vettem rá,mert ami rajta volt hamar elnyírta,meg egy hátsó fékbetétet,egyéb semmi nem lett cserélve...
igaz eladás után nem sokkal a fesszabályzója elszállt valamiért(sok másikon is volt már példa,típushiba,nem rám vezethető vissza!) 84ezerbe került az új! ennek ellenére mai napig megvan a srácnak és szereti! mikor ők is kipróbálták,csak annyit mondtak: Na látod Hubi ez egy motor! és mosolyogtak a fiúk Várpalotára vitte a srác,tőlem az úgy 300km
Hali!
Bocs,hogy csak most de MOTOROZTAM!
Hétvégén mentem pár órát vele,hááááát!
Nem volt még cross gépem,igaz haverokéval mentem már pár kört,de az nem ugyanaz.
Nem gondoltam volna,hogy ekkora különbség van motorok között.
Eszméletlen bika gép!
Beleszerettem egyből!Szerintem addig megmarad míg ki nem leheli a lelkét!És ezt két hét után mondom!Nagyon bejött!
Sm-nek az újabb blokkos lenne a jobb, de van egy SM Berg is. Akad rájuk mocorgás, de vicc ez a magyar piac. Csak hogy értsd mi a szitu egy a sok igazi gyöngyszem közül:
"Képes Motor
Kedves Felhasználónk!
A következő üzenet érkezett feladott apróhirdetésével (Husqvarna TE 610) kapcsolatban:
Feladó: Ádám
E-mail: gigor11@citromail.hu
Hello egy cserét ajánlanék:
Cserélném pár dolgomat:
-Mdf beltéri ajtólapok
van vagy 7-8db ilyen ajtólapom 3 fajta szépek az öregamáp faüzembe dolgozott és amikor bezárták ő ezeket elhozhatta de nekem már csak a helyet foglalja
-Harry potter sakk készlet
végig gyűjtve új állapotban egyszer sem volt még használva mindeb újsággal és tartozékával
-Mz Etz 150
Jó esztétikai és motorikus állapotban minden elektronika müködik rajta kivéva a dudát (be kell kötni) ja meg a két órába spirált kell venni,papírok nélkül
-Mz Ts 250
papírok nélkül hobbi célra
-Medence keringető szivattyú eredeti német nem kínai egyszer sem volt még haszálva szóval vadonat új
-Szalagfűrész elétoló
vadonat új igaz 25 éves de még egyszer sem volt használva eredeti nem bóvli ez sem (380-as)
Az tény hogy üzemórás de azt az élményt egy motor sem nyujtja mint a BERG! Mert a brutális szó nem megfelelő rá mert ez már nem motor hanem egy adrenalin gép,mert olyat kapsz hogy nyulat fogsz! Én sem adnám ell ha megtehetném, hogy két motort meg egy autot tartsak fent!
Üdv! Nem érdekel v.kit egy nagyon jó állapotú bontatlan blokkos 2004-es Husaberg FE 650-es 6800-km van benne,és van rajta egy Akrapovic full titán rendszer!Adatlapomon van kép rolla!
Üdv. Bergerék!
A hétvégén Husaberg tulaj lettem és volna pár hülye kérdésem!?
Olajat,milyet használtok,meg mennyi kell bele?
Olajnívónak kéne lenni a beöntő kupakján(mert nekem nincs),vagy hogy lehet az olajszintet ellenőrizni!?
Vezérműlánc feszítő,milyen van ezekbe?Patron,vagy sima rugós,vagy manuálisan csavarral lehet utánfeszíteni?
Köszi!
SZiasztok !
Kérdésem lenne hogy erre a HUSABERG FE501 re milyen tipusú karbi kell ? 1991 es
Mert rossz van rajta és kén egy rávaló
Kb mennyi és ha van valakinek szóljon !
Köszi hello !
örülök,hogy valaki másnak is tetszik a márka!
én úgy vettem meg a BerGem,hogy haver vett egy fe450-t! kipróbáltam,és mikor leszálltam,azt mondtam,hogy nekem is kell egy ilyen! szétnéztem a neten,volt is egy fc450 6 gangos,lámpás(adatlapon van kép/galéria) elmentünk,na mondom,ha ez is lesz olyan mint az FE akkor megveszem... még jobb volt,magas fordulaton jobban ment! meg is vettem!tudtam a motor előéletét is,meg szármozását is!nagyon szerettem!
egy láncszettet vettem rá,mert ami rajta volt hamar elnyírta,meg egy hátsó fékbetétet,egyéb semmi nem lett cserélve...
igaz eladás után nem sokkal a fesszabályzója elszállt valamiért(sok másikon is volt már példa,típushiba,nem rám vezethető vissza!) 84ezerbe került az új! ennek ellenére mai napig megvan a srácnak és szereti! mikor ők is kipróbálták,csak annyit mondtak: Na látod Hubi ez egy motor! és mosolyogtak a fiúk Várpalotára vitte a srác,tőlem az úgy 300km