Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok

Csatlakoznék a fórumhoz mint ujdonsült berg tulaj.

Alkatrészt honnan érdemes beszerezni?
ha jól tudom ez a gép a ratié aki a másik berg fórumon irogat! biztos,hogy gondos gazdája volt, azon a fórumon nyomon lehetett követni az életét a gépnek! tuti jó vétel
Hali!

Lenne egy olyan kérdésem hogy miért mondja mindenki azt hogy 2003 utáni Berget szabad megvenni? Állítólag akkor volt valami blokk váltás de ez miben nyílvánul meg? Konkrétan egy fe 501-est néztem ki erről a típusról valaki tud tanácsot adni?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe501e-467148
7
Ő lenne az. Várom a válaszokat Üdv.
vadászni kell, apróhirdetések, ebay stb...
de geci drága még használtba is, plussz a venti se 2 fillér
szerintem is jobban megéri valami Zé féle előlről fújatod külön kapcsolóval megoldás
Hol tudnék szert tenni egy ilyen tankra? mert akkor tényleg jó lenne!
jól tudod, de igazából csak a tank kialakítása miatt, ha sikerül beszerezned egy '06 vagy utáni tankot, az már úgy van kialakítva hogy felfér a gyári venti, bár valami 27-28 ropi...
egyébként én is mindig teát főztem a dzsindzsásba nyáron...

nem tudom mennyit ér de vannak akik beiktatnak a hűtöcsövekbe hengeres hűtőbordákat amin keresztül megy a víz
esztergályos fillérekből megcsinálja...
csak ez meg ugye hidegben is leadja a hőt
Én azt tervezem, h rászerelek a hűtő elülső oldalára egy-egy kézi kapcsolású procihűtőt, aztán vagy használ, vagy nem
Filléres beruházás. Valamit biztos segít, amikor kevés a menetszél.
Üdv urak !
Érdeklődnék hogy az FS 650 mennyire szervizigényes holmi?
Gondolom alkatrész az van bőven. Hátha van itt pár embernek ilyen.
Köszönöm segitségedet.
Akkor már én is kérdeznék olyant akinek ez van vagy volt ne olyan irjon akinek 50 -simson-na van! én is motor vásárlás elött álok de most 04-05 fe-450-550 szeretnék és halottam hogy a csiki-csuki helyeken ahol nincs tempo és a hömérséglet nagyon magas nyáron meg rottyan a viz és 04-05 re nem lehet rá tenni a ventilátort mert nem fér el! jol tudom?
Helló! igaz nekem fc-550 volt kö kemény motor a 600 még keményebb! gatya felkötés! szerviz: mind más verseny motoroké! alkatrész jó ellátás:www.husaberg.hu itt bövebb válszt kapsz telcsin! rem segitettem!.
Haho... Senkinek nincs Bergje?
sziasztok.Motorvásárlás elött vagyok,és néztem egy fc600-as gépet.2001-es évjárat.Akinek van tapasztalata,irjon már róla pár szot,előre is köszi.alkatrész ár,strapabiroság ,ilyesmire gondoltam,köszi.
Csodálatos az a táj és a terep is!

Bomba fasza az a terep! Ha ott lennék még én is kedvet kapnék a bütykösre!

A hangja meg mindig király!
Látom nagyon vicces gyerek vagy
egy betű
Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy mi a különbség az fe 650 és az fx 650 között.Köszi
Elkelt már az az első sárcédő?
A lényeg,h újabbat szeretnék.

Jó volt azért endurózgatni azzal a Huskyval is.Ez az FC meg kicsit erős arra.Nem azt mondom nem tudom megülni,de tényleg eléggé csínyján kell bánni a gázzal.
A TE610E-nek mi köze van az endurohoz illetve a TE610hez?

Almát körtével!

te egy Dual motorrol ráültél egy vérbeli versenymotorra.
Egyébként az FC és FE közötti különbség nem a szervizigényben rejlik.