3 hete.Azért írtam,h 500ba,mert úgy van pénzem,h tudnék venni egy újabbat.Mindenképp márkahű maradnék,nyugi :D
Vennék egy 2008as FE450et.Félek,ez az FC kicsit szervíz igényes endurózgatni.Elég murvás,köves,hegyes itt minden.Bakonyban vagyunk.3hét alatt leírtam egy új hátsó gumit,olajcsere.Te mentél már ilyennel amúgy?Ha nem edzenék 5éve,ez lerázna magáról hamar :D
Hello srácok !
Husaber FE600 at vagy 410 et
esetleg Husqvarna Te610 et szeretnék vársárolni !
ÉRDEKLŐDNI SZERETNÉK HOGY A MI A TAPASZTALATOTOK EZEKKEL KAPCSOLATBAN ?
kÖSZI !
Valaki esetleg ismeri ezt a motort? Már egy ideje hirdetik, de lehet, hogy csak rám vár! :-) A kereskedésről nem zengtek ódákat az ismerőseim, de hátha ismeritek a mocit és nem kell 300km-t utaznom potyán! Köszi!
Esetleg tudna valaki abban segíteni,h: vettem egy arrow végdobot.Előtte egy ugyanilyen FC450en volt,csak az 2006os,enyém meg 2005ös.Ami eredetileg rajt van az enyémen,a dob után max 3cm-es csonk van.Az arrowon meg vagy 10cm.Rá lehet azt ekecsülni valahogy?Mert ha csak így ráteszem,kilóg eléggé.Bár nagyon nem érdekel,de nem gáz,ha így ráteszem?Köszi a választ.Csuri
Ja..én nem tudom az adatait,de ránézésre szépnek tűnt.A látszat néha csal,ennyi :D
Én Békéscsabai gyeretkől vettem.Aham,6 sebességes,de direkt ilyet is kerestem.Én is endurózásra használom,hátul 18as kerék is van.Nagyon megvagyok eddig elégedve vele.Persze,Mikivel sokat edzettem együtt.Ha fent vagy facebookon,vegyél fel.MrFOX Róka Imre Gábor lennék,szevasz :D
Épp most készülünk a nyárra,versengünk.Bár ez a motorozás azért kemény dolog.Most kezdtem el idén.Asszem jóba leszünk :)
Szeva! Nagyon óvatos vásárló vagyok, mert eddig még nem jártam meg és ezután sem akarom! Azt a berget konkrétan ismerem!Tőlünk bács megyéből származik! Sajna nem lenne egy jó vétel! A kerék téged se nagyon érdekeljen, mert egy komoly kátyú miatt benyomódott az első! Görgőztetni meg nem ajánlatos! Neked szerencséd van, mert ahogy írtad a tiéd 6 sebességes. Endurozni a legjobb és nekem is arra kellene! Holczinger Miklóst ismered? Asszem Ajkai ő is!
Jaja...a gyúrás mellett Bergezek is most már :D
Igazándiból ez a megtalálás úgy történt,h 2hete még egy husqvarna TE610E-m volt.Láttam egy FC550-es husaberget és már aznap elhatároztam,h nekem olyan kell.Kicsit körbe kérdeztem,mondták,h a 450 sokkal élvezetessebb.Használtauto,telefonálgatás és másnapra Berg tulaj lettem.Eddig nagyon megvagyok elégedve vele.
Nem értem miért keresgélsz,van fent csomó.Ha szeretnél,tegyél érte,kezdj el telefonálgatni.Pakson van egy supermoto FC450.Szerintem az jó.Lehet elcserélném veled a supermoto szettet,vedd meg azt ;)
Töltök fel majd videót,ígérem,de eszembe sem jutott még eddig videozgatni.Elég ezt a dögöt megülni :D mondjuk ez a visító,sípoló hang beszarás. Megoszlanak róla a vélemények...de nekem bejön(talán mert ez van).Érdekes amúgy.Nem tudja valaki mitől van ilyen szívó hangja?
Látom neked már sikerült megtalálnod az FC450t! Én még keresem belőle az igazit! Egyébként ha már kitapasztaltad a gépet rakhatnál fel róla vidit! Bevetésen a géppel vagy csak a hang végett!
Neem,dehogy!Ilyen 60ra tippeltem én is.Nem tudtál elkeseríteni,mert szerintem így is sokkal szebb,mint a gyári.Ha force,ha nem,kurva jó és bitang erős.Viszont azért az érdekelne,h honnan is tudok rendelni alkatrészeket(persze ahol a legkedvezőbb is).Szerintem dugattyút is kéne már cserélni.Csipegeti azért az olajat,de nem füstöl.De úgy tudom,h a legtöbb cross eszegeti azért.Pár hetet még elgurulgatok ezekkel a titán szelepekkel,bár azt mondta a tag,akitől vettem,h tavaly volt szelep cserés.Ha tényleg úgy van fix,h nem ttánt raktak bele.Dehát ennek a szavára úgysem adok.MEssziről jött ember azt mond,amit akar.Esetleg tudnál segíteni,h mire kell még ezeknél nagyon figyelni,legjobb olaj (most motul 10W40 van bent).Segítséged előre is köszi.Csáó
A Force-nak mart alu a villabefogó és csak 2004-ben jött ki, komolyabb, több fokozatban állítható a futóműve, egyébként más részleteiben teljesen azonos. Tehát ha 2005-s, akkor eleve nem is lehet az. Inkább az van hogy valakinek volt szabad ideje leszintereztetni a vázat (csak 2006-tól fekete gyárilag, előtte mindegyik kék, és 2006-ban már nincs FC, tehát fekete vázzal nem is létezik FC), a kerékagyakat és a villabefogót, és eladta Force-nak, de valószínű az eladónak sem volt fogalma arról hogy pontosan mit is jelent ez.. A befogó szerintem sima széria, valószínű a telóid is. Illetve a központi rugó a színéből ítélve talán KTM, és igazi kakukktojás a gépen, de lehet hogy gyári, csak ilyen színben tetszett valakinek... Gyárilag 76-95/260 jelzésű fehér színű WP rugónak kell lennie rajta, ha nem az akkor már cserélték. A 2005-s modell gyárilag tényleg titán szelepes, a cserére 40 órát ír a gyár elő. Érdemes acélszelepre és dupla rugósra cserélni, többszáz órát bír utána, a titán kb. 100-t, utána nagy valószínűséggel szakad. 4 db szelep+4 dupla rugó újban 60 e, a titánnak majdnem darabja ennyi. Remélem nem keserítettelek el.
Hellosztok!
Pár hete vettem egy Husaberg FC450 et.Ez egy teljesen véltlen választás volt(hál isten).Én ezt nem gondoltam volna.Asszem elkapott a Berg szerelem...életem végéig műrkahű leszek :D
Lenne pár kérdésem,mert látom vannak itt elég jól képben levő emberkék.Megköszönném,ha válaszolnátok ;)
Azt mondták nekem,h force modellt sikerült vennem.Esetleg tudja valaki,h mit is takar ez?Mert látok rajt pár dolgot,ami különbözik a szokványostól.Pl a fekete váz,excell felnik...
Hány lóerős lehet ez a modell?Ez egy 2005/6 os.Segítségeteket előre is köszönöm.Meg azt hallottam,h ezekbe titán szelepek vannak és azok hamarabb elromlanak,megnyúlnak.Ilyen 70-80üzemórás a gép.Endurózásra használom.Milyen sürgős lehet ez a szelep csere?Esetleg tudnátok adni linket,ahol olcsón tudok rendelni alkatrészeket?Előre is köszi tényleg!Üdv Mr.FOX
Hali...Megint baszakszik a Husaberg Fe 600-om 96évj. Multkor a szelephimbába elszált a menet,és nem lehetett szelephézagot állítani. És ha már neki kellett álnom a hengert is lekaptam,megnézni mi a helyzet.
A lényeg vettem himbát ma,visszaraktam a hengert ,belőttem a vezérlést,betettem a himbát,belőttem a hézagot.. Be is indul csak kéken füstöl mint az állat,köpi az olajat a kipufogónál, mi okozhatja ezt? Egy foggal elraktam volna a vezérlést (de attól nem füstölhet) ? Szelep hiba lehet,szelepszár szimering?
Mielőtt beindult volna először szarul raktam össze a vezérlést,de finoman forgattam a főtengely megakadt,és felhívtam egy huzás embert aki érthetően elmondta a jó vez beállítást!
Még nem tudom hogy lesz mert szét van szedve a kocsi a gyújtás kapcsolom baszakodik! Du. jön a haver aki összerakja!
Asszonykának nem erőltetem mert csak nekem áll fel ha meghallom az 1henger csattogását!
A terv az hogy motorral lemegyünk napközben fotózni este meg kocsi ha egyedül megyek akkor ott alszok!
Most süt nap és kicsit felhős 13 fok van!
Vennék egy 2008as FE450et.Félek,ez az FC kicsit szervíz igényes endurózgatni.Elég murvás,köves,hegyes itt minden.Bakonyban vagyunk.3hét alatt leírtam egy új hátsó gumit,olajcsere.Te mentél már ilyennel amúgy?Ha nem edzenék 5éve,ez lerázna magáról hamar :D
Husaber FE600 at vagy 410 et
esetleg Husqvarna Te610 et szeretnék vársárolni !
ÉRDEKLŐDNI SZERETNÉK HOGY A MI A TAPASZTALATOTOK EZEKKEL KAPCSOLATBAN ?
kÖSZI !
500ért én is eladom az enyémet.Hibátlan állapotban van,sok extrával.Ha esetleg érdekel,írj rám,aztán megbeszéljük.rokaimi@hotmail.com
Valaki esetleg ismeri ezt a motort? Már egy ideje hirdetik, de lehet, hogy csak rám vár! :-) A kereskedésről nem zengtek ódákat az ismerőseim, de hátha ismeritek a mocit és nem kell 300km-t utaznom potyán! Köszi!
Én Békéscsabai gyeretkől vettem.Aham,6 sebességes,de direkt ilyet is kerestem.Én is endurózásra használom,hátul 18as kerék is van.Nagyon megvagyok eddig elégedve vele.Persze,Mikivel sokat edzettem együtt.Ha fent vagy facebookon,vegyél fel.MrFOX Róka Imre Gábor lennék,szevasz :D
Épp most készülünk a nyárra,versengünk.Bár ez a motorozás azért kemény dolog.Most kezdtem el idén.Asszem jóba leszünk :)
Jaja...a gyúrás mellett Bergezek is most már :D
Igazándiból ez a megtalálás úgy történt,h 2hete még egy husqvarna TE610E-m volt.Láttam egy FC550-es husaberget és már aznap elhatároztam,h nekem olyan kell.Kicsit körbe kérdeztem,mondták,h a 450 sokkal élvezetessebb.Használtauto,telefonálgatás és másnapra Berg tulaj lettem.Eddig nagyon megvagyok elégedve vele.
Nem értem miért keresgélsz,van fent csomó.Ha szeretnél,tegyél érte,kezdj el telefonálgatni.Pakson van egy supermoto FC450.Szerintem az jó.Lehet elcserélném veled a supermoto szettet,vedd meg azt ;)
Töltök fel majd videót,ígérem,de eszembe sem jutott még eddig videozgatni.Elég ezt a dögöt megülni :D mondjuk ez a visító,sípoló hang beszarás. Megoszlanak róla a vélemények...de nekem bejön(talán mert ez van).Érdekes amúgy.Nem tudja valaki mitől van ilyen szívó hangja?
Látom neked már sikerült megtalálnod az FC450t! Én még keresem belőle az igazit! Egyébként ha már kitapasztaltad a gépet rakhatnál fel róla vidit! Bevetésen a géppel vagy csak a hang végett!
Pár hete vettem egy Husaberg FC450 et.Ez egy teljesen véltlen választás volt(hál isten).Én ezt nem gondoltam volna.Asszem elkapott a Berg szerelem...életem végéig műrkahű leszek :D
Lenne pár kérdésem,mert látom vannak itt elég jól képben levő emberkék.Megköszönném,ha válaszolnátok ;)
Azt mondták nekem,h force modellt sikerült vennem.Esetleg tudja valaki,h mit is takar ez?Mert látok rajt pár dolgot,ami különbözik a szokványostól.Pl a fekete váz,excell felnik...
Hány lóerős lehet ez a modell?Ez egy 2005/6 os.Segítségeteket előre is köszönöm.Meg azt hallottam,h ezekbe titán szelepek vannak és azok hamarabb elromlanak,megnyúlnak.Ilyen 70-80üzemórás a gép.Endurózásra használom.Milyen sürgős lehet ez a szelep csere?Esetleg tudnátok adni linket,ahol olcsón tudok rendelni alkatrészeket?Előre is köszi tényleg!Üdv Mr.FOX
A lényeg vettem himbát ma,visszaraktam a hengert ,belőttem a vezérlést,betettem a himbát,belőttem a hézagot.. Be is indul csak kéken füstöl mint az állat,köpi az olajat a kipufogónál, mi okozhatja ezt? Egy foggal elraktam volna a vezérlést (de attól nem füstölhet) ? Szelep hiba lehet,szelepszár szimering?
Mielőtt beindult volna először szarul raktam össze a vezérlést,de finoman forgattam a főtengely megakadt,és felhívtam egy huzás embert aki érthetően elmondta a jó vez beállítást!
Köszi a válaszokat,előre is...
A lényeg, hogy ne nagyon essen. Istinek van gumimelegítője ..., majd jól ellopom tőle ha nem figyel.
Asszonykának nem erőltetem mert csak nekem áll fel ha meghallom az 1henger csattogását!
A terv az hogy motorral lemegyünk napközben fotózni este meg kocsi ha egyedül megyek akkor ott alszok!
Most süt nap és kicsit felhős 13 fok van!
Viszünk vacsinak valót, valami babos-hagymás-szalonnás motyót csinálunk!
Ti ott alszotok vagy haza léptek este?
Pali is ígérte magát de szerintem nem jön!