Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért lenne nehezebb? sőt! a papíros váz TALÁN jobban is jöhet 1-2 emebernek mert mondjuk EC versenyen nem engedik csak a forgalmis motorokat... a vázam volt amire azt mondtam,hogy sose fogom eladni,még 50ezerért sem,holott az új ára 220ezer körül mozog... erre egy a Mászóka Teambeli srác felhívott,hogy tuti sérülésmentes a váz?! neki kell! 55ért adtam el! nekem annyiért jó volt,szerintem neki is! fiatalította a 2001-es Sx-ét! még Zoozzee-ti sfelhívtam akkor,hogy a kormánycsapágy méret egyezik-e a 2001esével,mert a srácnak már a befogóra nem volt elég pénze,pedig azt is vitte volna...
Lehet hogy az lesz a vége...bár az enyém papíros, úgy meg szerintem nehezebb árában eladni a fődarabokat
GD te vagy a kivétel! nem feltétlen jelelmző,de néha beválik... volt hogy a husqvarnámat 4 hónapig árultam...azért mert husqvarna,de volt egy srác aki pont ilyet akart venni és leszarta hogy 470kmre van eljött megnézte és megvette! mindenre meg an az ember! a Berget se 1 hónapig árultam.. és Várpalotáról jött az a srác is! és nem csalódott egyáltalán...ott a fotó a galériában...! szóval GD kitártás... vagy inkább bontsd le! Palcsee is azt mondaná! a 2006os sx-emet alig 3 hónap alatt kiárultam,úgy hogy 500ezerért meg sem kérték működékepsen! a végösszeg meg 530 körül mozog amiből még van egy kormáynbefogóm meg egy cseréből szármozó öhlinsem... szal HA egyszer elkel akkor 600felett lesz a pénzem a 2006os Sx-ből....
Köszi Szépen a válaszokat!Tudtam én hogy berg kell nekem De ha esetleg valaki tud eladót itt a fórumon belül megbízható gazdától akkor érdekelne!
"mondták már nekem is hogy ha teli áron hirdeti az ember a motort jobban megveszik,mintha olcsón sürgősen akarnám hirdetni,mert azt hiszik fos a gép"

Ehehehe...
Martonnrg

Nyugodtan böngészd a márka kínálatát, mert a lehető legjobb, legmegbízhatóbb és legstrapabíróbb gépek a bergek! Nálunk Kiskunhalas környékén Berg járvány van, mert rengeteg srác nyomul ezekkel a motorokkal! Nekem is volt egy, de anyagi gondjaim végett meg kellett válnom tőle, azonban most ismét vásárlás előtt állok...és nem Ktm-et, vagy japcsikat fogok venni! Azok is jók, de ha valami bevált, azon minek változtatni!
Szóval, ami fontos, hogy 2004 utánit vegyél, mert azok már Keihin karbisak! Ennyivel ki is merült a hibalista! Az olajszűrő a csapágy stb... mind KTM kompatibilis (mivel KTM tulajdonban van a Husaberg)! Sőőőt! Az fc versenycross modellek is sokkal tovább nyúzhatóak a versenytársaktól. Nem igénylik olyan gyorsan a felújítást! Egyébként ha megkeresed a Kecskeméti Ktm-Husaberg szalon műhely főnökét Bédity Janit, akkor ő minden kérdésedre választ fog adni! Szerintem még motort is tud ajánlani, mivel a Bergek nagy részét hozzá hordják szervizelni, így minden motorral képben van! Én is sok Berget ismerek, de az általad belinkelteket pont nem! Egy kicsit elfogultnak tűnök a soraimmal, de már rengeteg krossz és enduro modellt kipróbáltam, azonban egyik sem fogott meg annyira mint a Husaberg!
ezektől olcsóbban is vannak fent ráadásul rendszámosak is...
mondták már nekem is hogy ha teli áron hirdeti az ember a motort jobban megveszik,mintha olcsón sürgősen akarnám hirdetni,mert azt hiszik fos a gép... szal a bergeknek pláne nincs áruk és ezek ahhoz képest nagyon drágák... fél éve ilyenek 500ért és olcsóbban adtak
de menni kell és megnézni mindet amit csak lehet mert így nem lehet döntést hozni a gép másik oldaláról!
nem ismerem ezeket a gépeket.
és nem tom miért akartak lebeszélni a husabergről. Ha nem szart veszel nincs ezekkel sem semmi baj ha normálisan oda van rájuk figyelve és rendszeresen szervizelve vannak.
Hali valakinek nem ismerős ezen bergek valamelyike nagyon jól jönne a segítség mert tanácstalan vagyok!Most állok berg vásárlás előtt és eddig a környéken mindenki leakart beszélni erről a típusról de nekem meg nagyon bejönnek!Végigbújtam a fórumokat teszteket... és nekem meg pont az jött le hogy ezek nagyon is jó gépek!Szóval ha valakinek lenne bármilyen infója ezekről a gépekről akkor légyszi írjatok! http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc450-4612510 http://www.kepesmotor.hu/husaberg-enduro_krossz/p577431 http://www.kepesmotor.hu/husaberg-krossz/p579305
Rendben van, észben tartjuk! Ha nagyon cidri lesz akkor lehet elfoglaljuk a fél házat (ismét)!
meg jött
köszi
Drága édesanyám már kérdezte hogy lesz-e idén banzáj!

Akkor opcionálisan még ott lesz a ház ha mégis úgy alakulna!
Addig még van egy hónap!
csak a berg
Most ketten megyünk ezért úgy döntöttük elsátrazunk a pálya szélén! De azért nagyon szépen köszönjük a lehetőséget!
Egy kalappal a meló kereséshez, remélem mielőbb találsz valamit!
Gyere mindenképp lesz ott pár Berg amit ki tudsz próbálni!
Persze! Ha addig Zsolti barátom összerakja a KTM-je fékét és meg tudom fűzni akkor még talán motorozni is tudok!
Ha meg nem majd fényképezek legalább lesz fotós ember!
Majd elválik addig mi lesz! Egyenlőre nagy munka keresésben vagyok!
Legyen fasza idő addigra!
Ha úgy jó nektek akkor hozzánk jötök? Ketten vagy hárman?
Amikor legutóbb beszéltem Palival akkor ígérte magát Ő is!
Köszönöm Albi!

Pancsira kilátogattok majd?
üdv!nekem van 2 db irj mail és megbeszéljük!
Nagyon jó a profil képed!
Palcsee! Erre a problémára tudnál valami okosságot? Nem a bütykök, hanem a gumi oldala ér bele a teleszkópba.
szewa..

valakinek keihin fcr karbira esetleg elfekvőben jó gázállásfigyelője lenne jóárasítva akkor sikítson lécci és tárgyalást kezdeményezünk azonnyomban...
Az 501-es az egy közeli ismerősömé volt, szépen rendbetette magának, aztán másik motor vétele miatt eladta, annak , aki most hirdeti. A jelenlegi tulaj viszont nagyon minimálisat használta, mert alig van ideje, meg ő is vett közben egy nakedet és azzal utcázik inkább.
igen hallotam már pár embertő hogy jók ezek a mocik csak elég nehezen eladhatók, hát igen ez elég lényeges hogy ne oylantól vegyne az ember motort aki aztse tudja hogy hol a légszűrő meg a milyen időközönként cseréltél olajatra azt válaszolja hogy minden évben gondolom hogyha odafiygelnek ezek a mocik is elég sokat elmennek azért linkeltem eb ezt a 2 motort hoyg tudtok e róla valamit nem szeretnék mindjárt felújítással kezdeni tényleg alkatrészt hol lehet beszerezni? palcsee nál? és miylen árban vannak hozzá a dolgok dugó hajtókar vezérműlánc szelepek stb ?
lehet annyit nem bír mint az 525 exc(ha FC450-ről van szó)de hogy van olyan berg blokk amihez 200óráig nem nyúltak,meg ennél több üzemórás patika belsős motorok,mármár hihetetlen futásteljesítménnyel akár csak az 525 EXc-k persze ehhez az kell,hogy lelkiismeretes gazdától vegyél megbízható állapotút! azért kell jól megnézni őket mert vannak hirdetve "kamu" bergek is! de ha visszább olvasol akkor láthatod,hogy sokaknak bevált a márka!
és ezekhez miylen időközönként kell hozzányúlni üzemórára avgy km re kb mennyi? van haverom aki ktm szerelő neki is egy 525ös exc je van 17000km van benne és csak szelepet állított 1000km enként olaj+szűrőcserével ezek is hasonlóan bírják?
fe501 2004 ben már gyártották...csak át van idomozva... én az fc450emet szerettem, mikor eladtam a feszszabályzó mondta fel a szolgálatot,de az se a tulajok hibájából megy tönkre... és nem hiszem,h azóta költöttek volna blokkfeelujításra...vezlánc volt cserélve azt tudom róla...
hiába Fc volt pályára nem való,dög nehéz volt nekem