Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Engem esetleg érdekelne a géped! Magam is Berg tulaj voltam és most újra az akarok lenni! Sajna a használt piac kínálata most nem fog meg! Hátha a tiéd!:-) Küldj légyszi a mociról több jó minőségű képet a kondis@freemail.hu címre! Előre is köszi! Egyébként nekem fe verzióm volt és inkább endurozni jártam vele! Véleményed szerint az fc verzió mennyire alkalmas endurozni. Azt mondják a blokkja szinte teljesen megegyezik az fe verzióéval ezért nem kell olyan sűrűn belenyúlni mint más verseny cross gépekbe! Akkor még egyszer kössz, bármi észrevételed, vagy megosztani valód van a géppel kapcsolatban szívesen olvasom.
Berúgás közben nem akad bele a lábad a hátsó lábtartóba?
http://www.youtube.com/watch?v...

Foxy, néztem a fákbukkon a Tököli-s képeket és van egy csomó fs570-es amivel nyomulnak...! Azok milyen nemzetiségűek? Itthon szerintem nem adtak el ennyit az tutti!
kőszőnm
Gratula!

Hol vetted? Egy képet lökjél már a sárkányról!
Gratula a géphez!
Az enyém 90-nél rángatott a 100-at megette 6-ba, de akkor szinte nem is hallottam hogy meggy a motor annyira kicsi volt a fordulat!

5-be 100-ról gyorsultam meg egy gixeres csávót csak lesett hogy 175-nél ért mellém!
micsoda igazság!
6-700 km. 100 alatt rángat 6.-ban, szóval lehet hogy több....
FS 650 esetében
Utcai használatban, dinamikusan közlekedve mennyit jelent km-ben kb. a 8-10 óra?
Üdv a klubban!
Szűrő 1100 (Hifro) olaj 3000 /L (Literes Motul 15-50 5100) , 8-10 óránként csere, minden második olajcserekor szűrőcsere.
Repsolt, Castrolt felejtsd el. Motul, Silkolene, Ipone, Motorex....
hello mindenkinek
berg tulaj lettem
segitenétek olajszürot olajat holszrzitek be?
üdv!2004-ben kokusan gyujtás keihin karbi van nem kell könyörögni h induljon és idegesebb!más design kicsit jobb villaszelepelés és a forgalmiban már ktm szerepel mert megvették a gyárat!

ez a 2004es
ez 2003as design meg a blokk is még a régi
Tiszteletem!

Arra keresem a választ, honnan lehet megtudni, hogy egy 2003-as vagy 2004-es FS650-el van-e dolgunk?

Olvastam hogy 2004-től a jó, de miért? Mi van/lesz a korábbiakkal?

Kösz a választ, az is jó ha linket küldötök ahonnan megtudom, még kezdő vagyok Berg témában, de érdekel, ha minden igaz szombaton már elhozzuk.

Üdv.
eladó amalsem gyujtáslektronika-trafó ,új
ktm husqvarna,husaberg 4t-hez
szacsomotor@freemail.hu
Sziasztok frissen szervizelt 2002-es Yamaha yz250f-emet cserélném Husaberg FE400-ra 2000-től. E-mail: d.domi13@hotmail.com
Ilyet nem találsz, ezt bátran kijelentem. Nem a felújítástól van benne 50 üzemóra, hanem a gyártástól. Még az eredeti matricák is rajt vannak a lengővillán meg a kormányon, ami egyiken sincs rajt. Szerintem egy kérdést megér! De ha nem akkor, sok sikert.
Hali most sikerült találni 1 fc 450 et ha minden igaz. szóval hamarosan berg tulaj leszek
Nekem van egy 2005-ös 6 sebességes FC 450-em. Makulátlan állapotban, garantáltan 50 üzemórával. Lehet hogy eladó lesz. Ha esetleg érdekel, ezen a számon elérsz: 06 30 360 4406
Akinek ennyi pénze meg szabadideje van
háát öcsém behalok hogy azok a srácok semmire nem érnek rá ezért kell elmenni oda...és akkor van ott minden és lehet válogatni... pénteken lehet le is megyek...
Mondjuk ha palcsee végre hozna nekem óccsó kerekeket, ahogy ígérgeti már hetek óta...akkor 599-ben talán elvinnék egyben is...
Palcsee nem tud esetleg berget 600 ig papír nélkülit?2004 utánit 6 sebességeset
de ha azt nézzük,hogy te valóban nem is 500körüli pénzt akarsz érte kapni akkor nehezebb a szitu...azért 680 az sok alkatrész szempontjából...bár neked a blokk is 250...de hát a 450es rmz blokkokat nem veszik meg 220ért...