Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyünk!
Péntek este pakolás a kocsiba, szombat reggel olyan 8 körül indulunk!
Jöttök hétvégén?
Az, hogy"VAS" , elég tág fogalom. Gömbgrafitos vasöntvény inkább. Tökéletes arra a célra! Csak az illesztése lesz más a hőtágulása miatt. Nicasilos javítóhüvely meg nincs! Nem is létezik! Max. gyári, új henger. Honda CR500 öntvényhüvelyes volt gyárilag.
Palcsee majdcsak tudja mit csinál...

ha meg nem tetszik vegyél gyári nikaszilos hüvelyt 130.000-ér...
Hüvely kellene nekem is /pillanat Viszont amit írtál,h vasból csinál 40ezerért...hát maradjunk annyiban,h nem lesz hosszú életű(nem egyforma az anyag tágulása)nem biztos,h előnyös
szia!
Irtam emailt, hogy hogyan all az sm szett. Sajna nem kaptam valaszt.
Köszi a választ. Nincsenek rajta jelek. Belövöm a felsőholdpontra bügykök lefelé,aztán majd meglátom,hogy jó lesz-e.
hali, elvileg kéne lennie 1 vagy 2 pontnak a vezlánckeréken ha 1 van rajta akk az elöre néz de legyen sikba a hengerfelyel ebben az állásban lefelé kéne hogy legyenek a bütykö, hameg nincs rajta semmien jel akk egysterü, dugo fesö holdpont bütykök pedig lefele.
Helló!
Esetleg egy mail címet tudsz adni, lenne egy kérdésem?
2005ig gyártottak FC-t. Utána csak FE és FS van.
Hello mindenki! Valakinek Husaberg fc 450 eladó? 2005-től érdekelne 6 sebességes! Árat nem írok!:-D
sziasztok.

Új vagyok itt,és egyből lenne is egy kérdésem!
Husaberg FE 600-as motorom van,és elszált a szívó szelephimbám,és ha már úgy is szerelni kellett,lekaptam a hengert is.A vezérlést összejelöltem,de jó lenne vami pontosabb beállítás!

Mi alapján kell belőni a vezérlést? Hallottam hogy felső holtpontra kell tekerni a főtengelyt és a vez.tengely bütykök lefelé álljanak vagy mi,de ez nem valami pontos...

Előre is köszi..
Helló!
Ha esetleg valakinek kellene 2db 2005 ös Husaberg hütő,valamint egy hibátlan hátsó PDS gátló eladó +komplett Brembo fékrendszer első -hátsó +kormánymagasító,villabefogó
Igen, jól mondják az előttem szólók, Schruf tartott Tökölön edzést és ő hozta a Berges társaságot is!

Sőt, néha váltunk pár szót és lehet jönnek a Pancsira is.
Áhoj!

A leírás szerint így van! De jól néz ki szerintem!
tudtomal nincs C verzió, szerintem csak szarásig van pakolva power parts-os cuccokkal
faszkalap módon működik a link

a mobile.de-n találtam!
leírás:
Basis ist eine FS 570 Modell 2010 "Special" zum Preis von €9696,- diese bekommtfolgender kostenloser Sonderausstattung dazu, die seperat geliefert wird: Plastik-Kit schwarz/chromeAkrapovic Slip-On SchalldämpferAkrapovic HitzeschutzHinterrad 5 x 17" schwarz (ohne Reifen, Kettenblatt und Bremsscheibe)RahmenschützerWP Gabelaufkleber schwarzSturzpad vorne und hintenFactory Tankdeckel blauTankdeckelentlüftung blauCNC-Kupplungsdeckel blauÖlfilterdeckel blauÖleinfüllschraube blauDeckel Geberzylinder blauZündkurvenschalter Der Wert der Sonderausstattung liegt im VK über € 1.850,00! Verfügbar so lange der Vorrat reicht! Nicht lange überlegen;)!
http://www.youtube.com/watch?v...

Jó kis környék fasza utakkal!
Na fasza! Fuck!
Nem lepődsz meg ha azt mondom hogy láttam már de nem ismerem a munkásságát!
ausztria, Hanson Schruf es fizetös haverjai.
Szia! Látom vágod a Berg témát, mint a nagy hal nemi szerve a víz alját! Kérdésem lenne hozzád! Javarészt endurozni vennék egy fc 450-t, mert az ára jóval az fe verziók alatt van. Nekem már volt egy fe 550 2005-ös gépem, de sajna el kellett adjam. Most nem tudok nagy pénzt befektetni, viszont a vérem még mindig kék-sárga! Szóval a kérdés! Tényleg megegyezik az fc blokk az fe-vel? Ezáltal a szervíz igénye is kitolódik a márki többi verseny cross gépével szemben? Nekem több berg tulaj ajánlotta az fc-t, mert azt mondták, hogy 100 üzemóráig hozzá sem kell nyúlnom (az olaj+szűrő kivétel)! Ne haragudj, hogy a kérdéseimmel fárasztalak, de nem akarok rossz lóra tenni, ezért fordulok hozzád! Köszi előre is!