Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kemény a csávó! A paraszt már elsőre is látszik rajta hogy fasz!
Pedig unokaöcsém is beindította!
Na ez csak vicc volt!

Engem egyszer szívatott meg NAGYON akkor másfél órát rúgtam!
2 napig alig tudtam járni és még 2 hét volt hogy elmúljon az izom láz!

Aztán Lévai Petya állított egy fél fordulatot a karbin és után mindig jó volt!

ja meg érdekelne palcsee nincsen e véletlenül ilyen régifajta LC4 hez fehér tankidomod. ilyesmi
a 620 LC4esem hez nincs véletlenül hengerfej pakolásod? ha van be kéne dobni azt is a váltó mellé, ha még nem adtad fel
És csomagolás nélkül?
Okés, 7 végéig jelzek hogy mi van
ok
Ok. Majd elkűdöd Sanyival én meg tolom rá a delát.
a héten
Kerekek?
majd lezsírozzuk. Ez az egy lesz ennyiért. 15 pézike. (olyan amit egyszer vittél már )
Kell, de csak a jövőhéten lesz rá kincs
Hátsó sárvédő kékben nem kell véletlenül? Zsír új.
450-550 egyébként hamarabb megfő mint a 650. A hengerhüvely magasságával arányosan csökken a víztér is....Ja, nyélen kell menni.
Két nagyobb venti valszeg elég lesz, v pedig gyorsabban kell motorozni.
Akkor procihűtő, mert az kevesebb áramot vesz fel a gyárinál. Viszont ez mellé még a kis tartály az jó lehet. kb. 0,7-0,8 L -nyi méretűnek van hely, ami még elfér.
Nem az okés.
Az 550re kéne, mert volt már, h kifútta vizet egy nagy dagyonyában , amikor nem volt menetszél.
A 650 moto-ra kell? Szamovár lett belőle?
Háhá a srác kicsit kiakatt:D:D azt se tutta mit csapjon szét:D nemhogy megtanulta volna berugni.
Láttam már olyan hűtéskiegésszitést, de nem nézek ki olyan jelentős javulást belőle. Majd kísérletezek.
plusz van még egy megoldás, a vízpumpa és a hűtő alját összekötő gumicsőbe be kell rakni egy alu puffertartályt bebordázott felülettel, (több víz a rendszerben)vagy egy aluból esztergált csövet hőleadó felülettel. Auner katalógusokba is van ilyen, gyártani kell egyet. Én jelenleg olajhűtő projektben vagyok, és nagyobb víz- és olajpumpán. Utána majd a hűtés jön.
Igen ez a másik alternatíva. Azt néztem, h elférne oldalanként 1 valami laposabb fajta.
Meg szélesebb is a tiédnél, mert + 1 L-rel nagyobb. Én azért vettem meg anno, hogy a 2003-st átöltöztetem az újabb kasztnira, és ha 50-nel többet kérek is majd érte de nem kell hónapokig árulnom mert szépen néz ki, és 5 évvel fiatalabbnak is akkor már megérte. Processzorhűtőket nézd meg. Olcsók és laposak is, ha nem áztatod el mosáskor és sárban sem akkor jó megoldás lehet!
Annyit télleg nem tudok kiadni érte. Keresek más megoldást.
200 Euro- kb. 55e Újban a duplája.
Mégis mennyire?