sziasztok ide még írtam, eddig csak 2t motorjaim voltak és most szeretnék átülni 4t re eddig csak ktm érdekelt ki is néztem egyet de valószínűleg el fogják vinni előlem de mostanában nézegetem a bergeket is és tetszenek de nem igazán tudok róluk semmit csak anyit hogy fe: enduro fc: cross fx: supermoto? valaki mondhatna pár szót ezekről a mocikról esetleges típushibákról melyik évjáratot nem szabad megvenni mikre érdemes oda figyelni stb ja csak enduro érdekel ki is néztem 2 mocit ezekről tudtok valamit? http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe550_s-4139539
htt
p://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe501-4079163
Te hozzáértő vagy régóta olvaslak ezért ne szedd le a fejem hogy én csak felhasználó vagyok!
Lehet rosszul mondom vagyis írom,
tavasszal amikor elhoztam Palitól akkor dúsabbra volt állítva "sokat kapott" mert hidegebb volt... nyáron meg a bazi melegben sok volt neki aztán a ringen a karbi függő Petya megmutatta azt a kis csavart amin tekerni kell és pápám melegen is indult egyből!
Sima csend élet!
Az a kemény hogy csináltam egy olyan videót amikor bent a szobába berúgtam és a kipufogóból süvítő orkán lövi le a díszpárnákat az ágyról!
A memory card beszart és elveszett a vidi meg egy csomó más kép is!
htt
p://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe501-4079163
70-363nula423
Használt is érdekelne, de nem agyon gyötört darab. Cső sem kellene hozzá csak a munkahenger!
nem nekem lesz a dolog, csak én intézem... majd írok vagy ide vagy oda
Írtam egy mailt !
Esetleg!?
ha jó akkor küldjél edjet, de ne fájjon
mailban a többit
Te hozzáértő vagy régóta olvaslak ezért ne szedd le a fejem hogy én csak felhasználó vagyok!
Lehet rosszul mondom vagyis írom,
tavasszal amikor elhoztam Palitól akkor dúsabbra volt állítva "sokat kapott" mert hidegebb volt... nyáron meg a bazi melegben sok volt neki aztán a ringen a karbi függő Petya megmutatta azt a kis csavart amin tekerni kell és pápám melegen is indult egyből!
Az a kemény hogy csináltam egy olyan videót amikor bent a szobába berúgtam és a kipufogóból süvítő orkán lövi le a díszpárnákat az ágyról!
A memory card beszart és elveszett a vidi meg egy csomó más kép is!