Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor meg érdekelne még a dekli alá is meg szűrő alá..
"állított fél fordulatot a karbin és utána mindíg jó volt ".... ez jó... nem röhögök ill nem ezen....hanem csak eszembe jutott hogy felfordította a karbit, fél fordulattal ,hogy fent legyen az a része amin kijön a gázbowden
megnézem a mühelybe lehet mákod lesz és találok mert csináltunk olyan blokkot!
műhelyed nincs?
Mondjuk tény hogy én is szívesebben szerelnék a szobámban mint az udvaron, mínusz kettőben, hófúvásban, fejlámpával...
olyat szerintem már a motorosok fele csinált.. nekem a CBR a nappaliban állt, mert máshol nem volt hely meg nem volt időm a nagy hidegek előtt ellenőrizni a fagyállót, ezért fűtött helyen állt egész télen
A szobaberg-es kép az tényleg üt
Na ha olcsó akkor a blokk közötti tömítés is érdekelne, de arról nem tudok mintát küldeni, és nem is a szokványos fajta. hogy leheet ezt megoldani? a kiegyenlítő tengely nélküli LC4 blokkba kéne
Ha valakinek kell még tömités az szóljon mert csoportosan olcsobb!
ok!
Oké! nagymatel@freemail.hu ra ha elküldöd a címedet, jövőhéten feladom a régit
a posta kb 150ft egy boritékba!az árat igy előre nem tudom pontosan 3-5000ft körül mozog!de megtudom kérdezni vagy ha több rendelés összejön akkor is olcsobb!
nincsenek ilyen igények. menyibe kerül akkor ez? kb? jövőhéten el is küldöm, ha jó neked
a régi mindenképp kell a vastagság miatt a mesternek!meg ha nincs sablonja már véletlen de sztem tuti van!meg lehet ilyen egyedi igényed h lesikoltattad a hengerfejet és vastagabbat akarsz h ne legyen laza a lánc!
nemtudom.- 101es átmérőjű , szerintem ugyan az de nem tudom biztosra a blokkom 612 lc4 menyibe kerülne azamit te csináltatsz? mert elküldöm én, csak még a vissza posta is rájön lehet ugyanott vagyok..
96os lc4re csináltattam már minden tömitést egyik havernak!2000ig ugyan az nem?
én elküldöm neked a régit, de az én évjáratommal és típusommal nem mész semmire
tudok csak szükségem van a régire meg pontos évjárat tipus!
KTm hez is tudsz?
üdv!én tudok neked csináltatni bármilyen tömítést nekem bevált jobb mint a gyári ami 8-9000ft!
Nem tagadom!

Te vagy az egyetlen Albi aki rajtam kívül ilyen Berg őrült.
na csak várj a sorodra
csomagom?
Nekem a berg a legszebb motor!
Remélem össze tudok gyűjteni még egyre amit megcsinálsz!