Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7500-ért tudok gyárit, csomagban.
Magura. Jó állapotúnak tűnik, működő motorról lett levéve. Posta ok.
az a használt az teljesen hibátlan ugye? brembo vagy magura? posta megoldható?
Csőváz Bergesek!
Hengerfejtömíttést hol tudnék beszerezni fe550-hez?
2006 utáni jó csak erre a célra. Van egy de árban húzós lesz.
Háj.
Van olyan tankod, ami elé befér a ventillátor?
15-ért van egy használt.(fedél, dekokar nélkül) Ha a kuplungkarkar is kell akkor 17.
Gondolom előző nap vette vagy 5000 Euroért szerencsétlen.... Albi neked viszont alapból nagyon feküdt ez az indításos téma.
érdekelne engem ktm sx 525-re felső kuplungmunkahenger, ami befogja a kuplungkart..... dekompresszor kar és a munkahenger teteje nem kell feltétlen csak a munkahenger... ketyi lóvé lenne?
Mit találtam! Ezen beszartok!

http://youtu.be/esTXQw7-MBg
jah mer énis Dávid vok aztán aszittem rám gondolsz:D
nem rád gondoltam! egy cimbim vett fc550et Palitól...egyszer halt be rajta a gyújtás...20ezerbe került...bumm
Ha az én féle bergre gondolsz akkor énis Palcsee-tól vettem semmi baja, fasza kis gép csapatok is ma egyet vele
EZ AZ FC 501 Husaberg Nálam van már szétesett párszor , de mindig összekalapálom hogy tudjak menni vele. Hangja kegyetlen az üres kipudob miatt ,csak esztergálós forgács van benne sosem ég ki Amúgy is darabokban vettem már meg én is , akkor gyűrüket vettem bele Yamaha XT 600ét . Most meg az eleje adta meg magát, letört a sárvédőm. Palcsi mester
Ja és ennek van KTM eleje ha emlékezik valaki rá , akié régen volt.
általában minden motor amit árultok füstöl mint az állat...valószínű azért,mert régi a benzin is benne,meg esetekben előfordul olyan is hogy légszűrő olajjal van keverve a benzin...2T-ről beszélek...(csak olyat vettem eddig tőletek)
a ktm is okádta...majd bemelegedett és el is tűnt a füstölés...

a dávid féle bergnek se volt semmi baja...azon is bukott egy 100ast
oké rendben
250 Husqvarnam viszont nem volt. Öcsém hirdetett egy ilyet, rá is száradt. AZ oldalon 2 ember hirdet ezt néha kihangsúlyozhatnátok....És legyen mondjuk 15 postával a cucc.
oké értem
a posta 2
Álmodj szépeket
ejj úgy indultok hogy max 15 ha minden kell de nem gond
max 17 postával. Holnapra megálmodom.
megírtam lejebb hogy pontosan mi is kell. felőlem hétfőn postázhatod menyi akkor az forintosítva?

a kettes párból a 24 fogszámú ( 2M4)
az ötös párból a 21 fogszámú (5M3)
és egy léptetővilla.
Van minden ami kell.
értem én

váltóalkatrészről van valami hír?