Palcse
Visszatérve az fc470 re!:-) Ez a KAktusz Peti hova adta tovább a motorját?Most nem lehet tudni h hol van?Esetleg van hirdetve ez a ,,rossz" motor?Előre is köszönöm!
Most tényleg lehetne jó árban venni ezt azt!
Berget!
A T előtt néztem vor-t is pappírok meg voltak meg mégis sm meg picsa pénz stb. nem is volt fent 1 hétnél tovább!
Fél évig árultam a lc-t, 2600 megtekintés a használtauton!
kb 10 hívás volt összesen! Az utolsó elvitte! Közben lemaradtam Pali smc-jéről meg egy másikról ami miatt "leáraztam"!
Vissza akartam rakni arra az árra ami normális, de mivel fórumos körben ment el ezért az utolsó érdeklődőnek még annyi volt az ár!
Hát akkor elvitték!
Érdekes a piac! Nem baj, ez van!
Most majd gyűjtök újra sm-re!
na ja... én most már valahogy a kettőből összerakok egy nagyon fasza gépet... a 400asnak pedig új a blokkja. mindene... szóval lehet megtartom,ha csak nem üt be valami és nagyon kell a pénz..
Tiszta mártír vagy. Dobd össze, találj rá ki vmi reális árat és szerintem műszakival el fog menni a tavasszal. Csak 1 ember kell rá, nem az a lényeg hogy amelyik nyomi meglátja hirdetve mindegyik el akarja vinni. Meg rakj rá 2 szép matricát a tankra. Aki ilyet fog venni az első motornak veszi, és még hisz abban hogy ami szép az jó is....
ja még annyit hogy én ezt a motort százszor jobban fogom eladni mint ahogy megvettem. még igy hogy nincs állandó lóvém, akitől vettem annak meg volt. mégsem rinyáltam annak akitől vettem
ja ezzel tisztában vagyok. pont erre jutottam énis. azért van a CBR, ez meg elmegy ha elmegy.. igazából az a bajom hogy ami tud már minden elromlott rajta, minden szét kopott, cserélgetem folyamatosan. szóval átlagon felüli szar. na meg a karburálással vannak még gondjaim.
de a lényeget megmondtad meg tudom én is hogy nem nekem való motor ez egyenlőre..
Szerintem az hogy egy 15 éves motorban kifekszik a hajtókar és elszáll egy fogaskerék teljesen normális. Az hogy nincs rá sohasem cash megcsináltatni, és hónapokig áll a moci az nem a gép hibája. Be kell látni öszintén, hogy ez nem a te motorod, inkább egy nagytankos XT 600-t kellett volna venni, azt fenn tudod tartani. Vagy el kell felejteni ezt a műfajt egy időre, és hajtani a CBR-t. Ennyi az egész. Nem nagyképűségből mondom, de amíg nincs stabil jövedelem addig csak szétszívatod magad egy állandóan tákolt szétesős motorral. Rókafogta csuka az egész.
Visszatérve az fc470 re!:-) Ez a KAktusz Peti hova adta tovább a motorját?Most nem lehet tudni h hol van?Esetleg van hirdetve ez a ,,rossz" motor?Előre is köszönöm!
Berget!
A T előtt néztem vor-t is pappírok meg voltak meg mégis sm meg picsa pénz stb. nem is volt fent 1 hétnél tovább!
kb 10 hívás volt összesen! Az utolsó elvitte! Közben lemaradtam Pali smc-jéről meg egy másikról ami miatt "leáraztam"!
Vissza akartam rakni arra az árra ami normális, de mivel fórumos körben ment el ezért az utolsó érdeklődőnek még annyi volt az ár!
Hát akkor elvitték!
Érdekes a piac! Nem baj, ez van!
Most majd gyűjtök újra sm-re!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
de a lényeget megmondtad meg tudom én is hogy nem nekem való motor ez egyenlőre..
fantázia is van benne csak én már unom a sok fantáziálást hogy egyszer tökéletes lesz