Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is gondolod hogy mi mindent képes vagyok megvenni, ha látok benne fantáziát, vagy érdekel az adott típus, mert még olyanom nem volt. De az LC 4 től már én is beokádok, pláne hogy alapból full bukó lenne az egész. A 660 SMC-nél nekem kielégültek az eziránti vágyaim. Mentem vele 70 km-t és eladtam.
tudom én csak már nem röhögök rajta olyan sokat
vicc volt Te iszákos!
úgyvalahogy
2 gumi meg 2 fogaskerék az még nincs egy kiló....50-be megáll még műszakival is. És már árulhatod is 350-ért hogy elvigyék.
vállalkozó, de nem hülye!
tudom ez már sehogy se lesz jó, ugyhogy igaza van zének. bele kell tenni még amit bele kell aztán eladni normálisan

csak gondoltam megkérdezem, te úgyis ilyen vállalkozó szellemű figura vagy
Ok, hogy beszívom, de mit csináljak vele? Szerelgessek a pénzemért hogy legalább a befektetett összegnek és a cserélt alkatrészek árának legalább a felét viszontlássam? Tavaly kellett volna eladni 400-ba szétszedve. De akkor még ragaszkodtál a 450-hez....
Na erről lecsúsztam,de nem élet halál kérdés,csak jó lett volna a pancsi ringen már ezzel karcolni,bár addig van még egy kis idő!Legalább addig is gyűlik a rávaló !
áháháh ettől félek én is
Csak vicc vót. Rálocsolsz még egy kilót, aszt meglátod fasza lesz az
vagy 30 év mulva eladom jópénzért mert veterán
aszt maj mondod a zunokának,: látod dehüjevót nagyapád, h labancot vett
az lehet
Az neked már örökdarab marad, nagyfaterként is azt nézegeted maj' ,
az én LC4esemet nincs kedved beszívni 350 be faszául szét van szedve
amit én kivettem a motoromból már mindent eladtam mert jó lesz az is még felrakom a netre húgyért fosért és elviszik ez volt általában a plan
ú gyis mindig a legolcsóbbat veszik meg még abból is alkudozva!és örülnek h milyen jó motort vettek és mennek egy kőrt és hívnak téged!
Meg ne azt az egyet vedd meg a hirdetett kb. 2 db közül ami a kaktuszpetié volt valamikor, mert az mára már tényleg egy kula. Főtengelysonkáról már egy éve is leráztad a főtengelycsapágyakat, vezláncot a blokköntvény hivatott feszíteni, lesíkolva a hengerfejből kb. 1 mm stb. stb. .Nem hinném hogy azóta jobb állapotban lenne, mert minden részét íves javítással lehetne a legjobban újítani. Egyszer be akarták számoltatni, de ki kellett nevetnem az embert. (az akkori tulajt, aki kb. 300-t bukott rajta a sok ráköltött új alkatrész miatt de ettől függetlenül a motor még mindig egy forintot nem ért)
a karburátor miatt télen mínuszokba elindíthatatlan ha nem melegen tárolod, a gyújtás tekercs általában zárlatos lesz 10böl 9nél de ha mindez gyógyítva van és a blokkja se szétesős akkor örökké elmegy!
köszönöm mindenkinek. megvan.
Köszi!Csak hallottam sok rosszat de sok jót is.Nem akarok egy agyonhajtott motorba beleugrani!De egyébként jók az fc 470ek?Van valami gyakori hibájuk?Előre s köszönöm!
énis innen töltöttem le anno aszsem