Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de le lehet még mindig tölteni bármit, kicsit pontosítok a linken:
berg manual
hú azt megköszönném
hogyan tudnánk megoldani?
e-mail az adatlapomon ha aígy jó
husaberg.com-ról letölthető volt az összes évjárat manuálja, kézikönyve, robbantott ábrái stb, ott nincs már fennt?
nekem van pdfbe ha nem ragaszkodsz a nyomtatott változathoz!
hehe ez teccik
Szemetet ne vegyél belőle. Kb. ez a legfontosabb info.
Sziasztok!
husaberg fc 450-hez (2004) szeretnék kézikönyvet esetleg valakinek eladó? vagy fénymásolni
Sziasztok!
Most akarok egy husaberg fc 470et!Mit lehet róla tudni?
senkinek
barthának sincs?
Ezért a pancsiringen meg kell hogy öljelek
haver vitte el a mocimból!eskü
Esküdj!
Harpi itt keresi több hónapja.
majd ha lesz valami szólok
tegnap vitték el!volt pont
én lefestetem neked asárga tankot olyan cuccal ami ellenáll a benzinnek átengedi a gőzt igy nem holyagosodik fel nekem bevált!
ha ennyi mindened van, bittos tucc egy 5"- os berh, rexfelgen v excel ráfot használtba.
Oszinten engem egy fekete benzintank erdekelne egy 2004-es Berg-hez. A tobbi meg van feketeben ,egy picit karcosak de nem veszes
viszont van dupla kipufogó, föfékhenger, gumik, önindító szettek,bontot blokk maradványok,husaberges gyári bőrruha sőt még egy fs 650 is!
üdv!hát jah már másnap megvették ahogy feltettem!bárxcsak lenne még 20 garnitura
Durva lenne ha novembertől február végéig kéne árulgatni egy ilyen szettet....
Hello erdeklodni szeretnek megvan meg a Berg fekete tank, idomszett es uleshuzat?
sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy az lehetséges hogy a karburátorban egy csavart menetragasztóval raknak be, mert az istenért se akar kijönni.
A kép lemaradt.
Eladó egy pár, szinte új kipufogó leömlő (könyök) 2000' előtti 400-as Husabergekhez! 5000,-ft plusz posta.