Azért a kibaszott pénzért van minden!
Ezt már kifejtettem egy párszor! Ha majd lesz családod és nagy felelősséged mások ért akkor bizony háttérbe szorul olyan luxus mint a motor!
Most per pillanat szívesen visszacserélném a bergre a ktm-et!
Na de tavasszal olyan volt a helyzet hogy kellet egy olcsóbb masina amit ketten is élvezhetünk és a nyár folyamán élveztük is!
Nagyon jó kis motor az lc4! Nagyon meg vagyok elégedve vele!
Hali emberek! Eladásra kínálom teleszkóp légtelenítő szelepem ami az összes KTM,Husaberg,stb motorba jó, amelyeket WP teleszkóppal szereltek! Használt,de hibátlanul működik! A teleszkópod légtelenítésének a legegyszerűbb módja ez a szerkezet,csak egy gomb nyomás és kész!
4000HUF
Nekem van 1, most lett újratekercselve by palcsee, csak sajna a világításrésze is meghalt így az nem lett megcsinálva:(
Azért írj ha így is jó, 15ért a tied (nekem 20ba volt) és 1 év gari van rajta!
Nekem van 1 hengerfejem szintén 2002es 650ről, ami sérült (vezlánc szakadás, de javítható (palcsee látta a hengerfejet és azt mondta javítható, csak épp nem volt della a javítására).
Nem tud valaki egy 2001-es FE400-hoz Amal Sem gyújtás állórészt eladót? Vizet kapott, utána meg kiszáradt teljesen és azóta nincs elég szikra, ha behúzom utána megy, de indítani nem lehet.
Felújítás is érdekel.
üdv
Sziasztok please help me ! van egy 650 em 2002 es . vezérműlánc lett cserélve ,de az új is beleér a blokkba. Zsolti mondta hogy valszeg sok lett leszedve a hengerfejből... csere most kizárva, kb 200 ezer a gyári
bontottat esetleg... vagy más megoldás? Előre is köszi a válaszokat üdv
Mondjuk az is szempont ki mennyit tud/akar költeni SM gépre.
Engem a 2010-es FS 570 ejtett rabul , de 2.8 M-ért még nem kicsit váró listán van.
Annyiért vehetnék 1 forgalomba helyezett SM valamit , meg egy full pálya gépet is...
Majd 1-2-3 év aztán azon hasítok :)
Ezt már kifejtettem egy párszor! Ha majd lesz családod és nagy felelősséged mások ért akkor bizony háttérbe szorul olyan luxus mint a motor!
Most per pillanat szívesen visszacserélném a bergre a ktm-et!
Na de tavasszal olyan volt a helyzet hogy kellet egy olcsóbb masina amit ketten is élvezhetünk és a nyár folyamán élveztük is!
Nagyon jó kis motor az lc4! Nagyon meg vagyok elégedve vele!