Üdv néktek! Asszeretném kérdezni, hogy az FS650-es supermotoval van valakinek tapasztalata? vagy tud róla vki vmit? Szervizigény érdekelne. Nagyfelújítás milyen időközönként van, mely alkatrészeket érinti és mennyi HUF kb? Gondolom az olajcsere mehet 1-2 ezrenként. Supermotot szeretnék, de a DRZ-nél "kicsit" keményebbet. De a kéthetente szervizelés sem hiányzik. Ezt a típust nem ismerem, mennyire kényes? Előre is köszi a választ!
Pás
srác lennt volt visontán hétvégén, 650-es bergusszal, valami ebayről újjított motyó, full radiális alul-felül FTE fékrendszer, sm futómű, 5 colos hátsó stb, de ami a lényeg ha jól emlékszem 450e volt... valami ilyet kéne kifogni
Hosszú folyamatnak vagyok részese, még nem érkezett meg minden a géphez, ezért előreláthatólag csak 2-3 hét múlva fog üzemelni.
Közben pedig már majd be motorozok.... ráadásul még hétköznap is kocsikáznom kell olyan szar az idő...
Sajnos az önindító és tartozékai csak egyben eladó, vagy cserélhető egy 5collos ráfra
Vouge:
Az árat úgy alkottam meg,hogy a hasamra ütöttem..aztán majd meglátjuk mi lessz, ha valakit érdekel, legalább alkudozhat
Nem direkt átmenő dob (nem látsz át rajta), szerintem az EXC-ken lévő dobnak felelhet ez meg hangilag. Rajta van az E betű, szóval nem lehet túl hangos. Van egy másik dobom is, az olyan mintha direkt átmenő lenne, csak van egy tárcsa szerűség belül, amit gondolom ki lehet venni. Ezen nincs E betű, felirata szerint valamilyen amerikai piacra gyártott modellről származik.
Most keltette fel a figyelmem , 1 teszttel futottam vele össze neten és ennyi.
köszi!
Msn címem:gu-rubi@hotmail.com
Pás
Nincsen valami eladó berg sm a kezed alatt?
Vagy inkább csörögjek?
Hosszú folyamatnak vagyok részese, még nem érkezett meg minden a géphez, ezért előreláthatólag csak 2-3 hét múlva fog üzemelni.
Közben pedig már majd be motorozok.... ráadásul még hétköznap is kocsikáznom kell olyan szar az idő...
Vouge:
Az árat úgy alkottam meg,hogy a hasamra ütöttem..aztán majd meglátjuk mi lessz, ha valakit érdekel, legalább alkudozhat
5 colos a felnim, de nem cserélem el
Gondolom az akksitartó külön nem eladó?
IDOMOK TANKIDOM:4000 FT/ PÁR
SÁRVÉDŐ:2000.-
LÁMPAIDOM:2000.-
HÁTSÓ LÁMPA KOMPLETT:3000
Együtt olcsóbb persze.
Norbi
704565978
Neked 5 col széles a hátsó SM felnid?
Van egy 4.25-ös öm,szívesen elcserélném veled persze ráfizetéssel.
Üdv:
Norbi