Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dobd bele azt az akksit meg egy villanymotort legalább
Egyszer csk kész lesz...
FS 570-ről van valakinek tapasztalata?
Most keltette fel a figyelmem , 1 teszttel futottam vele össze neten és ennyi.
köszi!
Szevasztok! Cserélném kawasaki kx 250 motoromat Husaberg-re!
Msn címem:gu-rubi@hotmail.com
Üdv néktek! Asszeretném kérdezni, hogy az FS650-es supermotoval van valakinek tapasztalata? vagy tud róla vki vmit? Szervizigény érdekelne. Nagyfelújítás milyen időközönként van, mely alkatrészeket érinti és mennyi HUF kb? Gondolom az olajcsere mehet 1-2 ezrenként. Supermotot szeretnék, de a DRZ-nél "kicsit" keményebbet. De a kéthetente szervizelés sem hiányzik. Ezt a típust nem ismerem, mennyire kényes? Előre is köszi a választ!
Pás
srác lennt volt visontán hétvégén, 650-es bergusszal, valami ebayről újjított motyó, full radiális alul-felül FTE fékrendszer, sm futómű, 5 colos hátsó stb, de ami a lényeg ha jól emlékszem 450e volt... valami ilyet kéne kifogni
Áhoj Pali!

Nincsen valami eladó berg sm a kezed alatt?
Vagy inkább csörögjek?
Szeva Peti!

Hosszú folyamatnak vagyok részese, még nem érkezett meg minden a géphez, ezért előreláthatólag csak 2-3 hét múlva fog üzemelni.
Közben pedig már majd be motorozok.... ráadásul még hétköznap is kocsikáznom kell olyan szar az idő...
Hali. Motorikusan összeállt már a moci?
Írj a mailomra, hogy mégis mennyire gondolnál, és majd meglátjuk
Megmondom őszintén, még akár érdekelhet is a dolog, de persze értékegyeztetéssel
Ha adod a 4,25-ös felnit, plusz az önindítót, akkor beszélgethetünk
Csak típus miatt kérdeztem.Én motobat-ot vettem de kettő is elhalálozott belőle ytz7s volt benne. Sajna a yuas,a 30 fölött van:(
Sajnos az önindító és tartozékai csak egyben eladó, vagy cserélhető egy 5collos ráfra
Vouge:
Az árat úgy alkottam meg,hogy a hasamra ütöttem..aztán majd meglátjuk mi lessz, ha valakit érdekel, legalább alkudozhat
Ha a tipusa érdekel: YTX7L-BS, a márkája valami kínai fos, de indította a gépet ez is...
Helló!

5 colos a felnim, de nem cserélem el

Gondolom az akksitartó külön nem eladó?
Milyen aksi volt benne?
ennyiért lehet még én is elpasszolom
jaja nekem is olyan volt, az E-snél talán hangosabb valamivel de a full nyitottnál meg halkabb, valahol a 2 között van
ÖNINDÍTÓ KOMPLETT ÁTHAJTÁSSAL, RELÉVEL, AKKUTARTÓVAL ELADÓ. I.ÁRA 45.000.-
IDOMOK TANKIDOM:4000 FT/ PÁR
SÁRVÉDŐ:2000.-
LÁMPAIDOM:2000.-
HÁTSÓ LÁMPA KOMPLETT:3000
Együtt olcsóbb persze.

Norbi
704565978
Bocsánat, VBalazs137, elírtam a neved.
Szeva Balazs125!

Neked 5 col széles a hátsó SM felnid?
Van egy 4.25-ös öm,szívesen elcserélném veled persze ráfizetéssel.

Üdv:
Norbi
Nem direkt átmenő dob (nem látsz át rajta), szerintem az EXC-ken lévő dobnak felelhet ez meg hangilag. Rajta van az E betű, szóval nem lehet túl hangos. Van egy másik dobom is, az olyan mintha direkt átmenő lenne, csak van egy tárcsa szerűség belül, amit gondolom ki lehet venni. Ezen nincs E betű, felirata szerint valamilyen amerikai piacra gyártott modellről származik.
Köszi, nekem 2004-es FC-re kellene, kinézete alapján akár még stimmelhetne is... Mennyire hangos ez a gyári dob? Gondolom nem nyitott.