érdeklődnék, LC4 hez, van e használt de még használható dugód. nincs most pénzem újra, de cserélném. A gép 620as, dugóméretet nem tudok, de ha kell nézek a hétvégén.
néha kilöki a kettest, igy gondolom léptető villát kéne cserélni ( ?)
ha van az is érdekelne menyibe fáj.
egyenlőre csak érdeklődök, aztán ha meg tudunk egyezni egy jó árban, akár tettlegességig is fajulhat a dolog
A 10 óra azért ajánlott. Még én is kicserélem, pedig aztán nem hajtom szét a 650-t. Max. annyit szoktak, hogy a szűrőt minden második olajcserénél cserélik. Bár szerintem ezen az 1000 forinton felesleges spórolni. Meg azért csak 8 deci olaj megy bele, ezért is van ez a 10 üó. intervallum.
kicsit olvasgattam vissza... azt hiszem a kérdésemre a válasz, hogy kb 10 óra ezeknél is az olajcsere... viszont 2004től már lehet több is, jól gondolom?
Lenne egy 2004es HUsaberg FC450 rol szarmazo elso sarvedo amit eladnek esetleg elcserelnek egz sm sarvedore.
Ha erdekel kepet tudok kuldeni. karc horzsolas mentes.
Mar nem kell.
üdv, mindenkinek. szeretném megkérdezni, hogy az fe 450, 501, 550 típusú és 1999-2004 közötti évjáratú bergeknél is 10 óránként kell olajat cserélni, vagy kicsit igénytelenebbek (több üzemórát is el lehet motorozni egy olajcserével) mint az korábbi évjáratú tásraik?
üdv!hát sajnos pénzügyi gondok vannak! amugy árulok minden cuccomat megprobálom a motort megtartani!majd valami lesz!mindig felhuzom magam mikor felhivnak és azt mondják h drága ennyiért a motor 600ért megveszi meg ilyen agyrobanto finomságok de ez van!
http://www.husaberg.co.hu/