Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2005-2008 (és 2009-es gyártású FS) modellekre jó ez a fajta kidörrenő
Hali!
Elvileg a legújabb modell előtti FE FS motorokhoz. (talán 2008-ig bezárólag).
Ehhez:
Szia, meg tudod mondani hogy a kipufogók mire valók (tipus, évjárat)? Köszi! Üdv!
Köszi, de asszem maradok az újnál
Valóban nem létszükséglet, no para.
+ 2000 és újat veszel ami legalább normálisan néz ki bocs husaberg nem az üzleted akarom rontani, gondolom neked sem létszükséglet..

de ha már van egy fasza SM berged pnt ezt sajnálod rá? pff
oldalról egy kép esetleg?
Ez nem az. Amit a motoron látsz az sokkal meredekebb szögben lett levágva.
Ha ez az, ami a képeid között van a Bergen, akkor nekem sem tetszik...
mondjuk 2 rugó
mennyit kérsz érte?
mutass egy képet
Nekem van egy, 2002es szériáról. A vége lelett vágva. Nekem nem tetszik, de még lehet vágni belőle úgy hogy pofásabb legyen.
vagy 1 éve aktuális, de nem keresek folyamatosan, csak ha eszembe jut

és sajnálom a pénzt az újra
vagy 2 éve keresel? Újonnan kb 5 ezer ft
Sziasztok!
Eladó Husaberg cuccok:
- 2db gyári kipufogó újszerű (pár órát volt fenn) 27eft/db
- 2db Force hátizsák új 8eft/db
- Force endurós övtáska 8eft
Elérhetőség az adatlapomon.
Egyik kutya másik eb.
de persze "csak a Berg"
Sziasztok! csak annyit szeretnék kérdezni ,bátyám most akar supermotort venni csak azt nemtudja hogy Ktm-et vagy Husaberg-et.
De azt monta a Husabergre szivessebben ülne fel.Nem tudjátok melyiket érdemesseb megvenni,melyik jobb?
Keresek kék-sm sárvédőt előre!
Sziasztok, ha van esetleg valakinek elfekvőben FE-re való gyári kidörrenője amit jó olcsón eladna nekem az jelezze pls Ja, nem tudom van-e különbség de 2004-es 550-re kellene. Ez a nyitott FC dob még újratömés után is ölni tud lakott területen!
Peace
Így van én csak arra céloztam a hozzászólásommal,hogy minima C3-as kell oda.
Nem igazán értesz úgy látom.
Nekem te csak általánosságról beszéltél, nem pedig arról hogy a kérdezett csapágy C3 vagy netán C4, vagy más egyéb.Az hogy a Simóba C3 kell nem új dolog számomra. Tehát a válaszoddal nem igazán értem semmit. Így már gondolom érted ,hogy pl miért nem neked címeztem a kérdést.