Sziasztok! csak annyit szeretnék kérdezni ,bátyám most akar supermotort venni csak azt nemtudja hogy Ktm-et vagy Husaberg-et.
De azt monta a Husabergre szivessebben ülne fel.Nem tudjátok melyiket érdemesseb megvenni,melyik jobb?
Sziasztok, ha van esetleg valakinek elfekvőben FE-re való gyári kidörrenője amit jó olcsón eladna nekem az jelezze pls Ja, nem tudom van-e különbség de 2004-es 550-re kellene. Ez a nyitott FC dob még újratömés után is ölni tud lakott területen!
Nem igazán értesz úgy látom.
Nekem te csak általánosságról beszéltél, nem pedig arról hogy a kérdezett csapágy C3 vagy netán C4, vagy más egyéb.Az hogy a Simóba C3 kell nem új dolog számomra. Tehát a válaszoddal nem igazán értem semmit. Így már gondolom érted ,hogy pl miért nem neked címeztem a kérdést.
Elvileg a legújabb modell előtti FE FS motorokhoz. (talán 2008-ig bezárólag).
Ehhez:
de ha már van egy fasza SM berged pnt ezt sajnálod rá? pff
és sajnálom a pénzt az újra
Eladó Husaberg cuccok:
- 2db gyári kipufogó újszerű (pár órát volt fenn) 27eft/db
- 2db Force hátizsák új 8eft/db
- Force endurós övtáska 8eft
Elérhetőség az adatlapomon.
de persze "csak a Berg"
De azt monta a Husabergre szivessebben ülne fel.Nem tudjátok melyiket érdemesseb megvenni,melyik jobb?
Nekem te csak általánosságról beszéltél, nem pedig arról hogy a kérdezett csapágy C3 vagy netán C4, vagy más egyéb.Az hogy a Simóba C3 kell nem új dolog számomra. Tehát a válaszoddal nem igazán értem semmit. Így már gondolom érted ,hogy pl miért nem neked címeztem a kérdést.