Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na majd nyomon követem meddig kúszik fel
Vogue!
link
üdv! van egy keihin fcr 41es karbim ha valakit érdekelne esetleg!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Tákoloka bergre dupla csövet kiváncsi leszek mien lesz
Most az egyszer kivételesen egyet kell értsek a motorfékfóbiás topictárssal: a DR-Z majdnem olyan kényelmetlen mint egy Berg vagy KTM EXC és ráadásul még lassú is...szóval hosszabb távra sztem az is felejtős (hacsak nem vagy nagyon ráérős hogy 90-100-akkal szüttyögjél)...neked leginkább egy LC4 (esetleg SMC 625/660), SM610 vagy XR650 SM felelne meg (szerintem)...
Csábító, de a jelenlegi még a garázsban, kettőt fenntartani meg nem tudok
nem is az hogy hideg, hanem slick gumikkal mentünk keresztül a hóátfolyásokon
amúgy 650,friss blokkal,rakat tuninggal és alkatrésszel pluszba,ja meg van rajta 6 karakteres tábla is..
Festő cimborámmal közös projekt volt a felni.
Hát nem kis szopás olyanra megcsinálni hogy jó is legyen, meg egyezzen a tárcsával és a nyereggel..
De a kék az nekem is a gysngém
Fejben tartom, de jelenleg még nem vagyok potenciális vásárló
Köszi az infókat
Felmerült bennem is a DRZ, első nagymotornak azt akartam, körbenéztem a piacon, de nagyon drágák, főleg ha összehasonlitom a bergel, ktm-el. Távlati tervben Husqvarna sm610, esetleg valami hasonló motor szerepelne KTM-ből. Mindenképp sm futóművel és kerekekkel.
Időm még van bőven gondolkodni, jelenleg a tanulmányaim végett lehet megválok a túra sport motoromtól, ez még nem tisztázott, és következőnek a fent emlitettek alapján szeretnék választani. Nem hátrány az sem ha igénytelen a motor, és nem kell állandóan szervizelni - szeretek szerelni, de nem kevés pénzbe kerül.
A végén még az lesz, veszek egy 250es ETZ-t, annál olcsóbb szórakozást úgy sem találok
Jéééééé...az enyém is ott van...nagyon hideg volt..emlékszem.....
Azt hiszem te a hetvenes számom tudod..az most nincs meg de addig még itt talizunk és megadom az újat....Jó,hogy jöttél és örülök,hogy lassan összeáll a dolog.... Lépek most....Hali,Sziasztok....
Te meg ne szenvedj hogy mit akarsz venni...tessék itt van,vidd az enyémet
hétfőn kedden tuti melózom,utána ha minden jól megy szerdán vagy csütörtökön elhozom,aztán kiderül hogy hétvégén melózom e vagy sem...de ahogy nálam a vas és tiszta a naptárom,meg van a számod és csörgetlek aztán megdumálunk valamit
Hali....na,gratulálok....ok én benne vagyok csak most nem tudok hirtelen pontos időpontot,mert nem tudom mit szervezett az Asszony....
....ha például bemész a suprmoto topicba vagy a drz topicba ott midenki azt fogja mondani,hogy nagyon jó motor a suzuki drz és keveset kell szerelni.....Azt már nem mondják el,hogy folyamatosan megakarnak szabadulni tőle és berg-re vagy ktm-re,apriliára akarják lecserélni..mert totál messze van a teljesítménye,futóműve ezekhez a motorokhoz....vagy pedig már le is cserélték mert végigjárták az utat csak nem mondják neked,hogy mekkora ökör voltam mikor megvettem és ráköltöttem több százezret és a feléért tudtam eladni...Aztán a végén mindegyik ktm-en kötött ki....Szóval jól gondold meg mit veszel....próbálj ki többet és nézz meg sok tipust....Azért sok sikert...
Szeva! :) Jövő 7en mehetnénk egy karikát,ha gondolod! Végre megvan a fránya jogsim is..
Én valami ktm-et vennék a helyedben..két személyre vizsgáztatva..kicsit felhasználó barátabb futóművel....minimális nyomatékot fogsz talán veszteni de még az sem biztos..30-60 kg-mal nehezebbek de valamit valamiért.....a Berg túl spéci gép...és ha valóban néha mennél haverokkal bambulni akkor csak anyázni fogsz.....Ne érts félre én imádom a Berget de nem enged kompromisszumot...nincs átmenet,hogy kicsit ide is jó meg kicsit oda is....
Ebben az esetben ez elérhetetlen marad számomra, hiszen ha esetleg megszereznék egyet, nem tudnék vele mit kezdeni hosszabb távon.
Ritka az ilyen is, hogy elmondják a motor hátrányait, máshol eddig azt tapasztaltam, hogy az adott motor a legjobb.
Amennyiben cserélem a motorom bármikor, szinte biztos a supermoto irányvonal, de akkor a Berget kihúzom a listáról
De szépek a felnijeid

Az a kék agy a gyengém, télen én is megcsinálom
Ennél a motornál nincs kis gáz....kis gázon szar minden....Ez nem yamaha dt vagy egy 1000-es gixxer,hogy lehet vele pötyögni.....ha ezzel pötyögsz nem működik normálisan semmi....és ha nem működik akkor egyből élvezhetetlen a motorozás...sőt,egy szenvedés lesz.....Pont ezért van kevés embernek husabergje....mert egyszerűen alkalmatlan bármire is kis gázon...ez nem a spórolós motor....
Hát, ha csutka gázon húzod végig, akkor biztos megeszi...
Ez picit csalóka,mert nem mindegy,hogy üzemórában vagy 100km/h-ban számolunk.....de egyébként megtudsz vele etetni 10 litert egy óra alatt is,ami nem lesz 100 km....