van egy pár felfogató (ami a kormányfelfogatáshoz van közel, nem ami a végébe megy) de az egyik oldalnak nincx meg az ellendarabja...
anita hazajön dobok róla képet, hogy mi van
Hát ma kicsit elbizonytalanodtam. A vázszámban van FC tehát akkor értem miért nincs világítás gyárilag de FC ben meg nincs 350-es (sajnos csak az 50 es számot hagyták meg a hengerben az előtte lévő szám kiütötték) Tehát most akkor ez 450 es lenne?
38 as Dellorto van a gépen.
Amal sem forgórész.
Képet rakok ki aki tudja melyik típ kérem írja meg:)
Sajnos már a faridom meg az első sárvédő sem az eredeti.
Bár nem rossz vele. Illetve a telókat naggyon meglehet variálni mert az elsőtelót fent is lehet álítani meg a tengely alatt is. Színtúgy a hátsót is lehet áligatni tehát nemhiszem hogy FE változat lenne:)
Bocsánat az értetlenkedésekért de még nem vagyok benne a Husabergekben.
Sziasztok\Tiszteletem(az idősebb uraknak)
Sikerült ma hozzájutnom a márka egyik remekéhez.
Lenne egy kis problémám kellene egy gyújtásalaplap egy Husaberg Fe350 es masinára Amal Sem forgórész van a masinán 3 csavar fogja fel az alaplapot .
Kérem aki tud írjon árat hogy mennyire kössem fel a gatyát.:)
Előre is köszönöm a segítséget !
Köszi a válaszod.
Gondolkozok supermoto vásárláson igaz ebböl max jövőre lesz valami .
Azt tudom hogy ezek üzemórásak és hogy nem csak benzin kell bele és hajtani éveken át , hanem sokat kell szervizelni.
De ha nagyvonalakban letudnád írni , hogy mégis miket mikor kell cserélni itt gondolok az olajtól kezdve mindenre, és hogy kb milyen költségeket takarnak ezek a dolgok , akkor azt megköszönném.
anita hazajön dobok róla képet, hogy mi van
Azok a kerekek kikészítenek
Kb mikor lenne jó neked?
hazamegyek előkutatom azt tolok képet róla, de lehet egyoldali mind2 ha jól emlékszem
ha már nem tudom megmondani milyen típus a motorom.:)
38 as Dellorto van a gépen.
Amal sem forgórész.
Képet rakok ki aki tudja melyik típ kérem írja meg:)
Sajnos már a faridom meg az első sárvédő sem az eredeti.
Bár nem rossz vele. Illetve a telókat naggyon meglehet variálni mert az elsőtelót fent is lehet álítani meg a tengely alatt is. Színtúgy a hátsót is lehet áligatni tehát nemhiszem hogy FE változat lenne:)
Bocsánat az értetlenkedésekért de még nem vagyok benne a Husabergekben.
Sikerült ma hozzájutnom a márka egyik remekéhez.
Lenne egy kis problémám kellene egy gyújtásalaplap egy Husaberg Fe350 es masinára Amal Sem forgórész van a masinán 3 csavar fogja fel az alaplapot .
Kérem aki tud írjon árat hogy mennyire kössem fel a gatyát.:)
Előre is köszönöm a segítséget !
Gondolkozok supermoto vásárláson igaz ebböl max jövőre lesz valami .
Azt tudom hogy ezek üzemórásak és hogy nem csak benzin kell bele és hajtani éveken át , hanem sokat kell szervizelni.
De ha nagyvonalakban letudnád írni , hogy mégis miket mikor kell cserélni itt gondolok az olajtól kezdve mindenre, és hogy kb milyen költségeket takarnak ezek a dolgok , akkor azt megköszönném.
de a tökömet rá hogy Palinak van
és a golyóimat hogy el is adja
flexitálj ki belőle egy kicsit
az E meg közutasított, ált. rendszámos, lámpás info kijelzős, sztenderes
nincs véletlenül valakinek eladó 6 dugós beringer fék? (tárcsa+nyereg)
nagyon fontos lenne!
akinek van a joci232@freemail.hu-ra írjon légyszíves