Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Príma...:) Akkor tényleg belenyúltam a sz*rba.
Ismerted a volt tulaját?
Bakker! Megvetted Magyarország egyik legkókányabb Husabergnek álcázott mocskát...De ha van lelkierőd, pénzed és kedved szórakozni, akkor vágj bele! Ismerem, bár még élőben nem volt hozzá szerencsém. Kisipari öntött dugattyú, autószelepek kb. ilyen dolgokra számíts....
én a hátsó sárvédőre lehet vevő lennék ha szép állapotban van, egy szintén patent feketével fizetnék érte, de még nem biztos
Sziasztok! Ha valakit érdekel az irjon!
http://www.kepesmotor.hu/husab...
zsír,köszike
3000 pénz és van a KTM-be Gödöllőn...
köszönöm a fáradozást,de a bilincs teteje nélkül nem vagyok előrébb sajnos
Szia Vega!

Ezek a kormányfelfogók vannak.
na bazz most akkor egyből kettőt kell venni hogy "four stroke force" legyen?
ám kíváncsi leszek mi különbség lesz egy pl ktm 2t endurohoz képest
HUSABERG 2011, TE 300 2t.
http://youtu.be/YM1JqBCo4xw
Attól jóval többet de maradjon titok.:)
Hát van benne valami:)
Mennyit adtál ezért az ótvarért?Valami nagyon öszvér kb ér max egy 50-est,kint 5 ezret
Hát köszönöm az ajánlatod de még először arra leszek kíváncsi hogy milyen a lelke mert ha véletlen nagyon vérzik akkor nem szeretném minden pénzem belefeccelni.:)
Ha meg jó lesz akkor még a felnik lesznek az elsődleges célok :) Mivel drótküllőstől szebb nincs:) utána kipu.:)
Köszönöm a segítséget!
Évjárathoz segítsék

van egy eladó kipum ,2000es évjáratról, talán jól ehet a tiédre ....
Kb :) De majd lesz valami belőle A lelke akkor is Berg:)
:) Hát nem szeretném bántani . de az 50 es előtt lehet 3 asnak is olvasni meg 4 nek is....
karbi az 99 es a hengeren meg egy nulla... Akkor 2000es évjáratú lenne a henger? De a vázban megtalálható az FC gondolom akkor FC de az FC ben nincs 350 ... meg sok sok apró érdekesség meg azt nem tudom mit keres rajta egy 38 as delorto karbi?.... Amikor nem olasz motor....:) Kicsit zsákba macsi de majd kiderül mi is van a gépben.
Képről mit tudnátok mondani .:S Bár elég régi gép lehet a tank meg az ülést elnézve illetve a kipuff az egy borzalom...nem is tudom ember hogy rakhat egy motorra olyan undormányt mint ez..felnik is érdekesek(grimeca)....
Bár ha a motorja jó tanulómotornak jó lesz. :)
Vettél egy jó nagy s art Kismotor az 350 lehet,de lehet öregebb blokk van benne Vagy nem,vagy igen
A felnibe nekem sem, de a gumiba rendesen...
én is asszony gépéről lestem le az átalakítandókat
nekem valahogy nem ér bele se a gumiba se a felnibe a lánc... pedig 5-ös felni van ezen is
Nem is tudtam, hogy az sm-nek más a láncvezetője

A lánc szedi is a gumimat rendesen
vedd le a henger fejet és ha egy üveg sörből csak kicsi marad az üvegbe akkor 450 ha több akkor 350...
amúgy passz
hát ja elég szar, főleg ha Neked is enduros hátsó láncvezetőd van, azon van belül egy plusz fül ami a fémkeretet tartja...
én levágtam a faszba és vettem sm láncvezetőt, így sokkal jobb szerelni a hátsó kereket
Valaki kérem segítsen már végképp nem tudom mit is vettem...
Vázszám alapján valaki meg tudná mondani mi is a motorom típusa és Ccm? És esetleg évjáratot. vagy nem is tudom mit nézzek a motoron ha nincs a hengerbe beleütve a köbcenti ha már a pihent agyúak 50re átütötték
Épp akartam is kérdezni, hogy csak nekem nem megy bele normálisan az 5-ös felni
új slickekkel átveszem...