Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól még szerintem ha valaki más ad választ rá mint akit kérdeztél nem kell megsértődni
jah megcsináltam elvileg jo bár a mix csavart 4nél bejjebb nem lehet csavarni és a tű full felvan huzva de most veszi a lapot
és új?
Összeállt a vas?
Sikerült összehozni a hullára kokeszolt karbit?
Ja igen:
VEGA, 15 pénz volt a tengely.
Közben megtaláltam a kódhoz tartozó illesztést, ez az NTN C4-es. És elég borsos az ára sajnos. De ami kell az kell...
Mindenesetre köszönöm az infót Palcsee.
A tengelyirányú illesztéssel hézagolással kapcsolatbn majd zaklatnálak telefonon ha nem gond.
Előre is köszönöm!
Kössz a tájékoztatást száraz18, de nem téged kérdeztelek...
Hali, neked mennyi volt a vez. tengely?
micsoda jo a tanácsok gyere a pancsiringre és mehetsz egy jo bergel
min C 3 ha hengergörgős, ha sima egysorú mélyhornyú golyósat raksz bele akkor C 4. Mindkettővel szerelték gyárilag.
Főtengelyhez még simsonnál is a gyári könyve mindenhova C3-ast ír elő:)
Szeva Palcsee!

Nekem a főtengelycsapágy NTN gyártmányú hengergörgős a főtengelynél az 501-ben, viszont a száma alapján nem tudtuk kideríteni hogy C3-as-e vagy nem.
A blokkban az összes csapágy C3-as, gondolom ez is de azért légyszives erősíts már meg ebben a dologban.
Köszi:
Norbi
Kb. 1 éve hirdetik, éppen 250-e rel lett olcsóbb a legutóbbi óta. Ennyiért lassan el kell hozni. Valószínű utcán használt moci, a 112 óra nem tűnik soknak. Szeleprugókat kicserélném duplára, kapna egy hengerfejtuningot, meg egy komplett nyitott rendszert, eladnám a papírjait a rendszámmal együtt és brümmögnék vele pályán míg szét nem esik. Szerintem az elmúlt évek egyik legkorrektebb vétele. Németo-ban ugyanez kb. 5000 Euro+regdíj+forgalomba helyezés.
sensor
Sziasztok! speed sesort keresgélek 2005 utáni fe650-hez.Ha van valakinek ,vezetékkel együtt adóval, szívesen megvenném.
Sziasztok!

Erről a gépről tudtok valamit, fontos lenne.
http://www.kepesmotor.hu/husab...
10.900 Na mindegy most már.
Hívd fel tesómat. 70/385-9600 Nincs hozzájuk felső befogó, és bár újak, de kissé össze vannak verve. Mondjuk árban jó. (egy szimmering 7-8 e Ft KTM-be)
A gyári is Reinz. Mennyibe fájt?
kéne egy pár marzocchi teló . emailben le tudom adni a rendelést vagy próbáljalak hívni?
Már megvettem a gyárit
A Victor Reinz a márkája!
Nekem van belőle polcon. Mindig van 1-2 db tartalék mindegyikből, hogy ne kelljen várni rá ha szükség van rá.
minta alapján csinálják meg vagy netán polcról is van nekik?
6 e Ft, Victor Reinz