Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyi. Ha ilyen moci a vágyad, és kb. ebben a 250-e Ft-s kategóriában válogatsz a Husabergek között, és nem akarsz nagyon vmi kotvány témába belenyúlni, akkor vedd meg az egyik 350-t. Ennél jobb állapotban van mint amit belinkeltél, 250-be elvihető ha én rakom össze, 220 ha te vagy vmi szerelő haverod, de minden alkatrészt adok hozzá. Nicasilos henger kb. 20 órás dugóval, újszerű hajtókarszett, 10 órás láncszett, fékbetétek, újszerű féktárcsák, UFO alubetétes kézvédő. (szelepszakadás előtt vette rá a srác) 1992-es, de amit linkeltél az is....Egyébként ha a komplett vezérlés vírusos, akkor az a 20 inkább 40-50 (himbagörgők 11900 Ft/dbx2, bontott vez tengely 20-25 e, vezlánc fogaskerék 12-15, vezlánc 7 e ft. ) Az enyémbe ezek nem kellenek, mert rendes cuccot adok hozzá, akár szétszedett állapotban az utolsó csavarig átnézhetitek.
Husa Fe350. Vezérlés hibás.
Mit mondtok érdemes ilyenbe belenyúlni? Tulaj szerint 20ból meg lehet csináltatni...

http://www.kepesmotor.hu/husab...
értem... csak mert nézegetek most egy új berget és mondja a srác, hogy lehet hogy azt cserélni kellene majd rajta mert kicsit hallani hogy a vezetéssel gáz van, de a szerelő azt mondta neki, hogy még végül is bírja meg nem nagy a gáz... de lehet hogy azt majd cserélni kell. Neki azt mondták, hogy olyan 20-ból meg van. Ahhoz képest ez a 8e tök jó. Amúgy ez egy olasz import motor.
amúgy egyáltalán nem gáz az alkatrész ellátás, pesten Zsétől kérsz valamit és ha nincs is, max következő hétre itt van
pesten, kecsón vagy Palcseeenál
vez lánc 8 rugó
Sziasztok!

Berghez alkatrészeket mennyire lehet nálunk kapni illetve hol? Pesten mondjuk... Egy vezműlánc mennyi úgy sac/kb?
Ha valakinaek berges ruha kell:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fs_450_e-3828
504

54-es méret/ sajna Vouge...
És első árnak 80.E Huf-t mondtak rá.
Csak gondoltam szólok....
nem sajna,szombat este mentünk is haza, de már giraffe vizsgálja.
Kiderült, mi lett vele?
PLAYBOYBERG
A kan Bergem biztos megugrotta volna Én meg addig téged Szííííííííííííp lett Végre egy terepes csaj,aki igényes és ad a mocijára,dícséretes és ritka mint a fehér holleanyó
Szép estét Bergia!

Végre kész lett a matrica a Bergire!

http://www.sportmotor.hu/motor...
köcce
nem festés, matrica, de a jobbik fajta, laminált, vastag anyagból, nem az itthoni dekorosok által használt vékony 'fos'
ezt Dualsport-fx-ről rendeltem
de még race-style-nál is vannak előre gyártott berges cuccok
Helló!
Nagyon állat a mocid design-je :)
-ez festés vagy matrica (fólia) rajta?
hol csináltattad?
üdv
köcsi ez most ilyen lányosra sikeredett
szombaton mi lesz jöttök?
bitang lett a verdád papa!
Megjött a cuccos,de nem megy rá ez sem ha van még hozzál pócsra pár darabot aztán rápróbálgatom.
Sziasztok
Egy buta kérdés az én régi vackomra (mc501) re felmenne e a fiatal tank és ülés?Meg a farokidom?
:) Hát látom szép számban mennek a nagymotorosok:) Biztosan szép kis banzáj lesz:)
most mond meg, ennyi az egész, Te meg tolod a lövészetet....
baráti motozás
legalábbis annak indult, azóta kicsit tovább fejlődött, este lesz lesz valami verseny meg ilyenek
Bazzeg, egy matricától halhatatlanná lehet válni?!?
Kíváncsian várom:)