most hétvégére visontát terveztük, de amilyen idő lesz, lehet átcsúszik kövi hétre, aztán meg pancsi ring
max utána valahogy egy kecsó
meg hát egyeztetni kell a program manágeremmel is...
de egyelőre üzembiztossá kellene tenni a masinát... hol a gyújtás állórész szarik be, hol a jeladója... lassan a végére érünk, oszt jó lesz
gyere inkább Te visontára
de most vettük észre ennek fehér a rugója a központiba, 2006ban volt utoljára fehér rugó, 2007-eseken ,már sárga van...
ezzel valami trükközés van akkor
motorvásárlás előtt állok és a kiszemelt egy 2007-es husaberg fs 650 e megköszönném ha jellemeznétek a motort (sose volt még cross,enduro,sm-em) hibák,szervízháttér,alkatrész minőség/ár stb..
Hát nemtudom az EXC-nek nem voltak gyerekbetegségi mint a bergnek ahogy én azt hallottam.De ezért is írok mert nem ismerem a gépet az meg amit mondanak nem mind igaz De előbb adja el a sógor a 250EXC-t azt utána ugrálhat.
hát ha az én példámat nézzük akkor lehetnének fenntartások (gyárilag szarul centirozott főtengely elpukkantotta a csapágyat meg kiegyenlítő tengely csapágy fosta el magát), de sok ellenpélda van ismerősi körökben is, hogy 100+ akárhány óra után csak a kopóalkatrészek, vez lánc, olaj, vízpumpa szimmering... csak ilyen szarságok semmi extra...
szerintem legalább annyira megbizható mint egy exc... végülis ugyanolyan ktm mind a kettő...
főleg a 450 az nem kalapálja szét a blokkot, de keresd fel Palcseet itt a fórumon, lehet ismeri a kinézett gépet azt tud mondani valami okosat
hardendurora egy nagyon kellemes kis gép, én az 550-et soknak tartom már
hát ha az én példámat nézzük akkor lehetnének fenntartások (gyárilag szarul centirozott főtengely elpukkantotta a csapágyat meg kiegyenlítő tengely csapágy fosta el magát), de sok ellenpélda van ismerősi körökben is, hogy 100+ akárhány óra után csak a kopóalkatrészek, vez lánc, olaj, vízpumpa szimmering... csak ilyen szarságok semmi extra...
szerintem legalább annyira megbizható mint egy exc... végülis ugyanolyan ktm mind a kettő...
főleg a 450 az nem kalapálja szét a blokkot, de keresd fel Palcseet itt a fórumon, lehet ismeri a kinézett gépet azt tud mondani valami okosat
bergen gyenge pontnak az elektromos részét mondanám, és ide is csak az amúgy is kicsi aksi (mAh-ra) gyenge a töltését értem... én szoptam vele sokat, csak tényleg szopós helyen használtam az önindítóját, bár nekem viszonylag szar volt az aksim, de haveré is hamar leszopódott ha sokat köszörült
egyébként ezek a 2004-esek már pöpec gépek
Sziasztok!
Sógornak nézegetünk motort és találtunk egy elég szép Berg-et!2004-es FE450 igazából lehet tudni valamit róla pl gyenge pontok?Nekünk mindig KTM-ek voltak szóval nincs tapasztalat Köszi a választ előre is
A kiszemelt moci
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe450-3796772
Hali..enyém Ipone olajjal megy...motorex-et is és motul-t is próbáltam de az enyém ezektől hangosabb picit és jobban kajálja is ezeket....
Ipone Full Power Katana 10/50
Sziasztok!
Ti milyen olajat raktok a bergetekbe, melyik lehet a legjobb?
Nekem fc-m van!
Eddíg motorexet használtam de sokan fik..ták, fúú a motul a legjobb!
Szerintetek?
Ezen a héten az öcsém helyettesít azon a harcállásponton, de Ő sztem már motorozni sem tud, bár van belőle jogsija, ami nekem nagyon jól jön , amikor a polisz behúzza az enyémet.
A jövőhéten viszont keddtől arra bandázok majd.
max utána valahogy egy kecsó
meg hát egyeztetni kell a program manágeremmel is...
de egyelőre üzembiztossá kellene tenni a masinát... hol a gyújtás állórész szarik be, hol a jeladója... lassan a végére érünk, oszt jó lesz
gyere inkább Te visontára
ezzel valami trükközés van akkor
de ennyi pénzért még ha kokk szét van esve a blokkja is megéri
motorvásárlás előtt állok és a kiszemelt egy 2007-es husaberg fs 650 e megköszönném ha jellemeznétek a motort (sose volt még cross,enduro,sm-em) hibák,szervízháttér,alkatrész minőség/ár stb..
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fs_650_e-38
42281
erről lenne szó ha ismeritek írjatok róla
előre is köszi
70/456-59-78 norbi
köszönöm.
egyébként ezek a 2004-esek már pöpec gépek
Sógornak nézegetünk motort és találtunk egy elég szép Berg-et!2004-es FE450 igazából lehet tudni valamit róla pl gyenge pontok?Nekünk mindig KTM-ek voltak szóval nincs tapasztalat Köszi a választ előre is
A kiszemelt moci
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe450-3796772
Ipone Full Power Katana 10/50
Ti milyen olajat raktok a bergetekbe, melyik lehet a legjobb?
Nekem fc-m van!
Eddíg motorexet használtam de sokan fik..ták, fúú a motul a legjobb!
Szerintetek?
oké
A jövőhéten viszont keddtől arra bandázok majd.