Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek felesleges hengerfejtömítése 00'évj.-hoz?
elég esélytelen. nehezen jutok ki ide is. idén még csak 3at motoroztam valahogy a pancsira akarok én is elmenni, addig itt körözgetek egyszer kétszer.
most hétvégére visontát terveztük, de amilyen idő lesz, lehet átcsúszik kövi hétre, aztán meg pancsi ring
max utána valahogy egy kecsó
meg hát egyeztetni kell a program manágeremmel is...
de egyelőre üzembiztossá kellene tenni a masinát... hol a gyújtás állórész szarik be, hol a jeladója... lassan a végére érünk, oszt jó lesz
gyere inkább Te visontára
mikóór jösztök erre motorozni?
de most vettük észre ennek fehér a rugója a központiba, 2006ban volt utoljára fehér rugó, 2007-eseken ,már sárga van...
ezzel valami trükközés van akkor
olvass vissza pár oldalt, és meg fogsz találni mindent amire kíváncsi vagy

de ennyi pénzért még ha kokk szét van esve a blokkja is megéri
sziasztok

motorvásárlás előtt állok és a kiszemelt egy 2007-es husaberg fs 650 e megköszönném ha jellemeznétek a motort (sose volt még cross,enduro,sm-em) hibák,szervízháttér,alkatrész minőség/ár stb..

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fs_650_e-38
42281

erről lenne szó ha ismeritek írjatok róla

előre is köszi
Amit a parillába osztogatnak színes RK 520 MXZ3, 120 szemes lánc elegendő a 600-as bergre ?
Keresek eladó használt vezérmútengelyt és szívó oldali szelephimbát 2002-es fe 501-be.hátha van valakinek...

70/456-59-78 norbi
köszönöm.
ÖTÖTVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN,csak be ne szarjjjjj
525
550
Hát nemtudom az EXC-nek nem voltak gyerekbetegségi mint a bergnek ahogy én azt hallottam.De ezért is írok mert nem ismerem a gépet az meg amit mondanak nem mind igaz De előbb adja el a sógor a 250EXC-t azt utána ugrálhat.
hát ha az én példámat nézzük akkor lehetnének fenntartások (gyárilag szarul centirozott főtengely elpukkantotta a csapágyat meg kiegyenlítő tengely csapágy fosta el magát), de sok ellenpélda van ismerősi körökben is, hogy 100+ akárhány óra után csak a kopóalkatrészek, vez lánc, olaj, vízpumpa szimmering... csak ilyen szarságok semmi extra...
szerintem legalább annyira megbizható mint egy exc... végülis ugyanolyan ktm mind a kettő...
főleg a 450 az nem kalapálja szét a blokkot, de keresd fel Palcseet itt a fórumon, lehet ismeri a kinézett gépet azt tud mondani valami okosat
hardendurora egy nagyon kellemes kis gép, én az 550-et soknak tartom már
hát ha az én példámat nézzük akkor lehetnének fenntartások (gyárilag szarul centirozott főtengely elpukkantotta a csapágyat meg kiegyenlítő tengely csapágy fosta el magát), de sok ellenpélda van ismerősi körökben is, hogy 100+ akárhány óra után csak a kopóalkatrészek, vez lánc, olaj, vízpumpa szimmering... csak ilyen szarságok semmi extra...
szerintem legalább annyira megbizható mint egy exc... végülis ugyanolyan ktm mind a kettő...
főleg a 450 az nem kalapálja szét a blokkot, de keresd fel Palcseet itt a fórumon, lehet ismeri a kinézett gépet azt tud mondani valami okosat
hardendurora egy nagyon kellemes kis gép, én az 550-et soknak tartom már
Köszi az infót!Blokkja amúgy megbízható?
bergen gyenge pontnak az elektromos részét mondanám, és ide is csak az amúgy is kicsi aksi (mAh-ra) gyenge a töltését értem... én szoptam vele sokat, csak tényleg szopós helyen használtam az önindítóját, bár nekem viszonylag szar volt az aksim, de haveré is hamar leszopódott ha sokat köszörült
egyébként ezek a 2004-esek már pöpec gépek
Sziasztok!
Sógornak nézegetünk motort és találtunk egy elég szép Berg-et!2004-es FE450 igazából lehet tudni valamit róla pl gyenge pontok?Nekünk mindig KTM-ek voltak szóval nincs tapasztalat Köszi a választ előre is

A kiszemelt moci
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe450-3796772
ipone motul motorex.... szerintem kurva mind1
Hali..enyém Ipone olajjal megy...motorex-et is és motul-t is próbáltam de az enyém ezektől hangosabb picit és jobban kajálja is ezeket....
Ipone Full Power Katana 10/50
Sziasztok!
Ti milyen olajat raktok a bergetekbe, melyik lehet a legjobb?
Nekem fc-m van!
Eddíg motorexet használtam de sokan fik..ták, fúú a motul a legjobb!
Szerintetek?

oké
Ezen a héten az öcsém helyettesít azon a harcállásponton, de Ő sztem már motorozni sem tud, bár van belőle jogsija, ami nekem nagyon jól jön , amikor a polisz behúzza az enyémet.
A jövőhéten viszont keddtől arra bandázok majd.
Zé, egy csütörtöki motorozás? van rá esély, hogy ki tudok menni