Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!mennyiért adod?uj?
Nekem van első es kék :)
Heló srácok!
nincs vkinek 2000 utáni berg hátsó sárvédője? sárga színben érdekelne
a menettel van gáz.. ha 2 ezerért van jó akkor nem szenvedek vele
ok! dobd hozzá a kipuhoz !
Szeva VEGA! Hát igen már úgy látom és hallom egyre többen ezt használják ilyen gépezetekbe és én is nagy reményeket fűzők hozzá! Sokat költögettem most rá és szeretném a legjobb olajat bele!
Szevasz palcsee! Ok,köszi a gyors választ,naggyából tisztába voltam az olaj minőségével csak ezzel a a 15w indexel nem 10w set akartam de olyan nem volt és ezt vettem! A melegítés pedig alap nállam! Még egyszer köszi!
itthon nem keresi senki.. max valahol kint,de remélem senki nem keresi ez tényleg enduro,mert a 48as villával van,nem pedig a 43assal
Lehet vki nagyon keresi. 2005-s motor csúnyán a milliót karcolta még egy éve. A legtöbb hobbi célos LC 4 640 egyébként Supermoto, enduro kerekekkel. Végül is azokkal jártak szem előtt, vagyis utcán....Mindegy. Használjad, míg szét nem hull. Azért van.
20 e körül van a 4 db újban. Vagy Vogue-nak van 4 db garantáltan 60 órát futott szimpla 6 e Ft-ért.
egy 2005ös lc4 640et sikerült kúrjantani jó pénzbe,igaz papír nélkül
Semmi gáz. Nem bántam, van mit csinálni.
van. 2 e?
már megint mi van a géppel Palcseee! Bocsi, hogy eltűntem de sikerült venni egy kompett motort
nincsen régi fajta LC4 -hez a lengővillába való tengelyed? ami a blokkon is átmegy meg a vázon is..

adatlapomon van kép a gépről...
Az öcsémtől vetted. Szívesen.
köszi a kormányt.
Cső palcsee!
Tulajdoképen hozzá intéztem volna a kérdésem,de hát olyan ritkán tünsz föl mint a Loch Ness-i szörny !
Telón sem érlek el!?
én is ezt tolom a 660-ba
vazz,már haza jöttetek? ajajj vészesen elfogyott az időm úgy gondolom ááá
A legjobb olaj amit vehetsz bele, egyetlen titka van min 8-10 percig amíg át nem melegszik a blokköntvény is az olajjal, (nem csak a víztér a hengerrel!) ne nagyon terheld, és meg fogja hálálni a motor.
Már tudom miért(használjátok) ajánlottad nekem ezt a motult most néztem igazán utánna double ester olaj ez tuti full sintetic és csak ezek ami ester alapu! Az Iponet csak rendelni tudtam volna boltban nem nagyon tartanak ilyet! Szerintetek nem lessz sűrű ez az olaj(15w)? Köszi!
Hy!
Szeretném a szeleprugókat kicserélni dupla rugósra a télen,tudna nekem valaki valami forrást?Megköszönném !
kérdezd meg Corbent, mennyiért adná el külön a tárcsát meg 6dugós nyerget a csővel, mert havernak lehet jól jönne az a magura pumpa amivel neki van a rendszer, ehhez a 4 dugós fte-hez
így egybe meg tudnánk venni az egészet