Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap megyek megnézni, ha jó a gép akkor magamhoz veszem
ha jó........
eddigiek mind hulladékok voltak
megvetted az xt-t?
akkor tuti meg tudod csinálni facára az xt600z lábait? valami állíthatós módosításra
pénz nem számít
gondolom a hátsó rugóstag is már rég kilehelte a lelkét 89óta....
Igen igen tudom ini csak már a tököm kivan hogy odafigyelek rá és mindíg van valami szerelnivaló ami ellen nincs is kifogásom de van amit megtudok szerelni és van amit nem és az pénzbe kerül ami mostanság fogyóban van,ezért próbálok megoldani mindent szerszámokat gépeket beszerezni hogy menjenek a vasak mert ezeknek lelkük van az újak nem ilyenek igazad van..
Ez is igaz
az újak is fosok..... most már szinte minden motort az olaszok spanyolok meg ilyesmi cigófélék csinálnak
Kösz csika! Akkor dobok egy imát és addig megyek vele amíg bír persze lehet hogy felrobban mint a vertematim de akkor azután csakis zsír új mocit veszek
nem tudom mi a gond, de az biztos hogy nem lesz olcsó......
nem,az nekem is volt szar,az nem.Más gyík van ott,de így látatlanba,meg amúgyis,szedni kellene szíjjel azt úgy lesni,így Uri geller tanácsát kell kérned
a berugó rugó lehetséges lenne szerintetek
Inkább a kerékcsapágy lett volna de nem ja még kaptam egy hátsó defektet is kész
Levettem azt is maga a tengely csinálja kézzel mozgatom forog aztán meg megakad mozgatom előre hátra úgy jó megindul mi a fene lehet
Azt még azt is az anyjába rugdosnám vissza aki a blokkba új csapágyat tesz a porvédőt meg nem szedi le
Gyorsíró
Hejj,szedd le a láncot az úgy is lesd,meg ,nem-e kerékcsapágy,me nekem is megmekkent
lánc nélkül mit csinál az a tengely?
Szevasztok legények olyan gondom lenne az éxer 600-al hogy az a tengely amelyiken a kis lánckerék van üresben ha tolom a motort vagy az emelőn pörgetem a kereket meg megakad erőteljesen megrántom megmozgatom előre hátra utánna pedig jó aztán ismét pár forgatás és megint megakad a blokk nem csörög sebességekben szépen megy segítsetek ugyanis nincs se időm se pénzem most széthúzni a blokkot! Előre is köszöntem ! Olcsó benzint masszív vasat mindörökké!
hali.meghallgattam.alapjáraton elég üres hangja van,szerintem már nagyon ki lehet égve belőle a gyapot.egy tömés már ráférne.szerintem az én gyárim se halkabb fojtás nélkül.üdv
amúgy ki milyen gumit használ az xr-en?méretben és márkában.most michelin starcross van fennt de lassan cserés.üdv
Sziasztok ha valakinek van egy felesleges blokkja amit be tudnék rakni az mtx-be léci jelezetek mert már nagyon ki vagyok moci nélkül
Hellotok. Van egy Honda XL600-asom és kérdezni szeretném h mi az a kis fekete doboz a légszűrő alatt , egy cső a légszűrőből belemegy a dobozkába és a kartergáz is oda van bele vezetve, a dobozból meg jön még egy cső ami meg a blokkba megy bele a kuplung felőli oldalon . Nem tudom mi az . a válaszotokat előre is köszönöm
már ki is tisztítottam :P
hali megtudja mondani nekem valaki hol van a varadero 1000 en a levegőszűrő? a tank alatt?
Szia!
Mégis eladó, mert vettem egy másikat+várok egy gyárira.
A SEBRING dob ára 8000.- csináltam egy videót is róla, de nem adja vissza a hangját.
Csináltam egy videót, de szerintem tökre más hallatszik, mint ami. Körbejártam a kamerával, horpadás nincs rajta, de karcok azért akadnak.
Hali.csinálj egy videót ha ráérsz.kiváncsi vagyok a hangjára.sérülés ,horpadás van rajta?