Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is érdekelt ez a téma
nekem az túl stresszes dolog lett volna akár egy távtartót is csináltatni hozzá
amúgy csapágy és távtartó cserékkel szerintem egy rakat kerék jó lehetne
és nem tudod milyen kerekeket lehetne helyette venni?
ja és megvan a xt600z
el is felejtettem milyen hajó az xr4-hez képest
anyám szerint sokkal jobban nézek ki rajta, nagy tank nagy has
nemigen lesz......
egy időben keresgéltem egy első kereket találtam
Sziasztok! Honda XR 400-asra szeretnék enduro szettet. Van valami tippetek, hogy honnan tudnék szerezni? Előre is köszönöm a segitséget, további szép napot!
milyen évjáratú xl125?
Elvileg meg kell nézni az alvázszámot,ha HI vel kezdődik akkor olasz honda és azokat delortó gyorsitó membrános karbival szerelték az olaszok,ha kell tudok róla képet csinálni és küldeni ahol talán még az is látszik hányas delortó!
Ugye az XL tavaly elment a háztól! Egyik indok mert megőrültem robogózni akartam..na az nem jött össze,meg is bántam hogy eladtam az XL-t...a másik ok hogy ritka mint a fehér holló,alkatrész ellátás nulla hengerfej sehol nincs hozzá és az adja meg magát legelöször! Akkor megfogadtam hogy ha nem is hamar de lesz egy másik endurom ami könnyebb mint az XL! Igy most lett egy Yamaha DT 125 LC2-esem ami megy mint az álom fürge könnyü csak huzni kell neki!Alkatrészekből a legdrágább az a hajtókar 18.000ft..minden más olcsóbb ennél! Tetszik eléggé csak most vadászhatok össze mindent ami kell..felszerelés...protektoring térdvédő,csizma! Sisak van szerencsére..a másik legfontosab az a csizma ezekközül! Szóval akinek van 43-as cross csizmája ne fogja vissza magát:) Tettem fel képeket róla az oldalamra
szia tennél fel képet a gépedről? esetleg több közelit is csak kíváncsi lennék rá ha szabad:)
milyen motorban gondolkozol a továbbiakban?.)
KEIHIN PD 52A
Üdv mindenkinek! Tudna valaki egy linket küldeni hogy egy xl 125 -ön milyen karbi van? Vagy esetleg konkrétan valaki meg todja mondani?
Köszönöm előre is
ja és minek arra index? csak letörik
utángyártott Honda Alkatrészt még nagyon nem láttam. Üresjelző lámpa...hm Domin van. Ha találsz a váltó mellett 1 kis csatit. akkor van!
Ez sajna nem jó hír
olyat nehezen szerzel sajna... én blokkot vettem miatta, mert olcsóbb volt
ÜDV!
Kérdésem az lenne, hogy az XR 400R-be (2004) gyárilag van-e index relé? , illetve nekem az ürest jelző lámpa se világít, az kéne, hogy legyen?
A másik, hogy a karbit és a légszűrőházat összekötő gumiház rendelhető-e valami utángyártott változatban, mert a gyári "picit" drága , a bontós meg azt mondta, hogy nem tud adni, mert ez az XR-ek gyenge pontja és mind kirepedezik egy idő után.
azért ide irtam amugy mert tudom hogy itt sok a szaki aki ért ezekhez a motorokhoz is! Meg itt nagyjából ismerem az arcokat :) No meg a DT fórum döglött..Szarnak a másikra
Köszi :)
Néztem videókat LC2-esekről és mindegyiknek megvan ez a hangja! Szóval valószínű normális! Az XL után kicsit sok a furcsaság de majdcsak belerázódok :) ez is motor ez is benzinnel megy:) Nagy baj nem lehet
Hosszabb csavarhúzó,nyele füledhez,vége a blokkon ,azt ha ismered a csapágyak helyeit,végig hallgathatsz mindent,de szerintem kuplunglamellák fülei lesznek azok Bááár,azé van a füled,hogy kifüleld
Helló Urak! Érdeklödnék itt is hátha valakinek volt dolga Yamaha DT 125LC2-essel!
probléma a következő: Alapjáraton érdekes kotyogó,kopogó hangot hallok a blokk jobb oldaláról egyenletesen! a motornak nincs baja megy mint ha muszály lenne nem csörög nem zörög semmi rendelleneset nem veszek észre! Ez sem biztos hogy rendellenes mert 2500rpm-nél elmúlik! Ötlet eseleg?vagy csináljak videót?
Sziasztok! Ma lekerült az xl 600 lm szelepfedele szelepszár szimering csere történt de észrevettük hogy a himbák nagyon el vannak kopva ha valakinek lenne jó állapotú szelephimbája az írjon. köszönöm szépen
Ennek nem sok értelme van?Te tudod egyáltalán mit veszel?2 darab csövet Abba mást nem tudsz tenni bácsika,csak ilyet.
ez mit jelent? nem tudom kintről kilágyítani pár tekeréssel?
mert ha ilyen akkor nem sok értelme van
Ja,de csak belső állítósra.Ilyenre-e