akkor jo. alapjáraton fasza minden szépen egyenletesen jár,de mikor kb már félig huzom a gázt akkor elkezd durrogni. olyan mintha sokat kapna vagy kihagyna a gyujtás vagy én nem is tudom mihez lehetne hasonlitani
Hát srácok nem jön össze a 600, ma írt a tulaja és sajnos nem lehet lepapíroztatni.
Aki esetleg nagyon jó állapotban lévő XR600 keres csak ajánlani tudom ezt a motort.
sziasztok
Hozzátok fordulok végső elkeseredésembe.
Van egy Dominátorom amit úgy vettem, hogy a tulaj kosárban hozta nekem a hengerfejet és azt mondta azért lett szétszedve mert durrog.
Nos a hengerfej fell lett újítva szelepek tökéletesen zárnak.
A motort összeraktam indult is egész könnyen viszont mikor bemelegedett ugyan úgy durrogot. Levettem a karbit kipucoltam, de semmi javulás sőt most még néha úgy is csinál mintha ellene ugorva a vezérlés pedig szétszedtem megint és az tökéletes. Viszont a karbiba 145-ös fő fuvóka volt ami szerint picit nagy, de annyira nem értek hozzá..
Válaszotokat előre is köszönöm.
ez a művelet pont olyan hogy leírni 3 mondat, de megcsinálni 3 nap
főleg ha pár küllő makrancoskodik és nem mozdítható
én egy napot szaroztam vele és úgy hagytam hogy némi tojás és egy pici ütés van benne
Szép napot mindenkinek!
Tud valaki nekem segíteni küllőhúzásban? Tippek, trükkök, mert nem akarok pár laza küllő miatt nyolcast húzni a kerékbe. Előre is köszönöm!
Ezt vetted meg a Szatyináéktól?Mert ezt én is nézegettem csak nem tetszett a hangja ennek a fajta saváló dobnak mert túl kemény kopogós hangja van hangtompító nélkül és én inkább az alu és a kevlár dobok hangját jobban szeretem
Nagyon jó áron van főleg az állapotát is fegyelembe véve.
Utánajártak hátha le lehet kérni de sajnos nem sikerült eredményt elérniük.
Sajnálom nagyon hogy nem tudták lepapírozni.
Aki esetleg nagyon jó állapotban lévő XR600 keres csak ajánlani tudom ezt a motort.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hozzátok fordulok végső elkeseredésembe.
Van egy Dominátorom amit úgy vettem, hogy a tulaj kosárban hozta nekem a hengerfejet és azt mondta azért lett szétszedve mert durrog.
Nos a hengerfej fell lett újítva szelepek tökéletesen zárnak.
A motort összeraktam indult is egész könnyen viszont mikor bemelegedett ugyan úgy durrogot. Levettem a karbit kipucoltam, de semmi javulás sőt most még néha úgy is csinál mintha ellene ugorva a vezérlés pedig szétszedtem megint és az tökéletes. Viszont a karbiba 145-ös fő fuvóka volt ami szerint picit nagy, de annyira nem értek hozzá..
Válaszotokat előre is köszönöm.
főleg ha pár küllő makrancoskodik és nem mozdítható
én egy napot szaroztam vele és úgy hagytam hogy némi tojás és egy pici ütés van benne
Tud valaki nekem segíteni küllőhúzásban? Tippek, trükkök, mert nem akarok pár laza küllő miatt nyolcast húzni a kerékbe. Előre is köszönöm!