Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap aki ráér és szeretne tényleg egy jót moccolni az jöjjön az Újszilvási Motocross pályára!4000 a nevezés,amiben benne lesz egy tál étel.Motor mosási lehetőség lesz.Előre láthatólag 4 kategória lesz:85cc Hobby,amatőr,és profi.Komoly pálya karbantartás folyik rajta jelenleg is,locsolás domb építések,és locsolás! További információ : http://www.facebook.com/motocr... illetve itt : 06304625867
kép nincs róla,?:)
haver vett egy 91es domit
simán letagadhatna 10 évet olyan facán néz ki
olyan problémám lenne hogy 1 es vagy üresbe rakás után néha fura kerregő hangot ad ki a motor ha kiveszem közben üresbe akkor sem hallgat el csak szép lassan ... nagyon ritkán fordul elő de az utóbbi kb 2-300 km-ben 3-4 is előfordult azért gyanakszom a váltóra vagy a kuplungra mert egyebet már mindent kicseréltek benne szerintetek mi lehet? és hogy tudom kiszűrni ha ilyen ritkán jelentkezik hogy valóban kuplung vagy váltó?olajat nagyjából 1000 km cserélem lenne valakinek ötlete?
Sajnos most semmilyet, kínáltak nekem egy xlr 125-öst 160e. azon gondolkodtam.De valószínű tárgytalan lesz.
színtereztetem a vázat a blokkot is lepucolom alu színre akkor a leömlő maradjon ótvar? tudom h régi gebe de ha már a többire lesz időm akkor kéne erre is jó megoldás
miért akarod krómoztatni?
én csak olyasmit szedek szét, amit össze is tudok rakni! nem nekem kellett volna, csak kérdezte egy srác és gondoltam jó fej leszek megnézem neki a manuálban, de ott nem találtam, ezért kíváncsiságból megnéztem az xr-ét és abban sem találtam, ekkor kezdett érdekelni a dolog, ezért írtam ide, de ha úgy gondolod, hogy már az infóba is bele rokkanunk akkor tartsd meg.
kicseréltem magam a belsöt pikk pakk csak pici luk volt rajta így megtartom mert nem túl régi ez sem... külsö a halálán van nem foglalkozok vele ezt a szezont már kibírja:) pár cuccot szedek inkább össze hogy télire legyen majd mivel díszítenem a karácsonyfát leömlőt találtam bár még nem boltoltam rá ezert a krómoztatós kérdés ami ugye hozza hogy kéne egy jo hátsó dob is az elsö telokat vinnem kéne esztergályoshoz:) meg csikához de még váratom a dolgot ez is csak télire kell kövi szezonra új lesz a vas:D
Járok erre,de ilyenben nem segítek .Túl sok az ilyen kérdezgető,aztán elbasszák és jönnek vele.Közben sok kárt csináltak benne a barmolással,azt lehet szopolni velük.Inkább vidd el olyanhoz aki már látott olyat,vagy szerezz be egy újat esetleg bontottat.Az életeddel játszol,ne babrálgasd Bocs,de ebben tényleg nem segítek
milyen összeget szánsz a kérdésre?
Dominator service manual azt írja: ne szedd szét mert gáznyomásos, vidd a márkaszervízbe
Hát igen ebben igazad van.De sajnos ezekből maximum egy DR250-est tudnék venni amihez papírok nincsenek.Sajnos többre most nem futna.Azért köszi a segítséget.
megszabadultam tőle, mintha kicserélték volna a paripát
belsődet kicseréltetted? külsővel mi lett, mondott rá a gumis valamit?
nah kérem majd eldől az is:) hogy álunk dekompressió ugyben?
attól hogy gázos olaj még van benne.
aztán lehet, hogy olyan is van, amiben csak gáz van, de én olyannal személy szerint még nem találkoztam, de majd a mester megmondja a frankót. amúgy is rám fér egy kis okosodás
sztem is külső vagy belső gáztartályosak.....
áhhh csak egyszerűen nem mentem be bekaphatják.... a belemet is kidolgoztam kicsit besokalltam ennyi.... kipufogó leömlőt szerintetek érdemes cromoztatni ? vagy mi a jó megoldás rá ?
nem gázos?
Csika mester ha erre jársz kellene egy kis segítség Tőled! 1992-es évjáratú Dr650R hátsó lengéscsillapítójába mennyi olaj kell? Manuálban nem találtam a mennyiségről semmit. Az első telójét persze írja, de a hátsóról elég szűkszavú.
Kíványcsiságból megnéztem az xr600-am manuálját, az sem ír semmit a hátsó mennyiségéről. Hogy van ez, hogy működik ezeknek a feltöltése, ha nincs megadva mennyiség, vagy hogy ettől, meg attól hány mm-re legyen az olaj szintje?
neked is, mi a helyzet szabin vagy?
szép napot mindenkinek:)
Gyárilag van benne auto deko,és van rajta kézi is.