Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Filléres Mint a tied!
Ezt pont Te mondod? Neked milyen van?
Srácok, nem szabad elfilléreskedni a dolgot, venni kell egy rendeset, ami a tengelyen keresztül is rögzül
Át kell alakítani
az áldott dobfék
milyen jó is volt az
Biztos ér valamit,de amúgy akkor azt kell eldönteni hogy mit szeretnél inkább hogy letörjön.....vagy a semmit nem érő műanyag,vagy a fülek,amik tartják ezt az erősebbet,vagy sérüljön a tárcsa
nem néz ki rosszul. de ér is valamit?
mert ha izmosabb a védő akkor az a 2 kis picsa felfogatást tépi le a lengőkaron
nézegettem csak a hondán van ilyen védőbigyó, ha nincs rajta a kerékcsere is egyszerűbb
szerintem ez az én motoromról íródott
elég sok minden egyezik.....
hát ezért füstöl már szegényke mert dízelhez való olajjal ment.....

mondjuk most kb 1000km alatt olyan 2 centit ment le az olajszint, pedig lett kenve a szája(le sem merem írni mennyire)
aszfalton 7 fölött evett

belényes előtt volt egy nagyon fosadék aszfaltos szakasz, akkora lyukakkal hogy egy németjuhász elaludna benne, azokon gyakoroltam hogy kell átugratni
néha egész jól sikerült, még 3.ban is simán kikapja az elejét, eddig nem volt ilyen..... valami nem odavaló kijött belőle múltkor
irtam megint
ez tetszik!
Hallom szombaton elaludtál
na, akkor már megint alig fogjuk utolérni, de azért próbálkozom!
Múltkor küllőt kerestél itt találtam egész jó áron
Persze hogy jó,valamennyit csak véd. Én csináltam egyet,de végül vettem egy másikat mert megtetszett
Azért jó dolog egy ilyen aluminium védő ha nagy sziklás,köves részen jár az ember mert valamennyi védelmet nyújt a tárcsának.
Gyenge vacak az a műanyag,úgy letört nekem is hogy észre sem vettem.
Nem is rossz Egy ilyen nekem is kéne mert nekem is letört onnan az a műanyag védőburkolat
Közben megtaláltam,ilyenre gondoltam.
Köszi!
Kövek ellen kéne védenie,de nekem is letört,és elhagytam......azóta aluból van felcsavarozva egy másik. Egy vastagabb alu lemezből Te is tudsz kivágni egy félkörívet,ha nem akarsz drágáért venni
Nekem már nem ad,mert a múltkorit is felragasztottam a fehér telóvédőre,de közben azt meg lecseréltem egy feketére,amin meg másmilyen matrica van Igazából nem is tudnám hova rakni,mert a telóra nem akarok matricát.
Profi
Ő nem kap
ja tényleg
a hátsó féktárcsavédőnek van valami szerepe?
mert valahol elhagytam a többségét