Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

győr
Erről azért lehetne beszélni, de kösz!
Hát nem tudom. Én elvittem az enyémet áprilisban műszakira, lefényképezték az alvázszámot meg a motorszámot, föltették fékpadra és ennyi volt.
Ok, (20)4686651
Majd egy telószámot írj ki légyszíves!
Egyáltalán nem durva a hangja, vizsgán viszont sok mindenbe beleköthetnek (pl. láncvédő, állóhelyzeti világítás), jó helyre kell vinni, érdeklődni más rendszámos endurós ismerősöknél.
Ha valaki megvenné a Sebring dobom (ha kell csinálok videót a hangjáról) akkor én vevő lennék a Higashira, persze ha nem durva a hangja.
Szerintem mondjuk 8000.- -et megér.
Nekem tetszik ez a kipufogó, csak attól félek, hogy műszakin nem megy át vele a moci. Én inkább gyári kipufogóra hajtok 15.000.- -ért ígért egyet a bontós, de az se tuti, mert olaszba megy érte. Videód nincs a hangjáról?
Ezek szarra nem valók
Ezzel a Gumival ne is induljunk el turázni:) Marhagyorsan szerezz cross gumikat vagy valami hardabb endurot
Higashi dob: 22e

RSW kifli: 15e
Nekem valami univ Cross sárvédő van rajta, vagyis azzal került hozzám és rém böszme volt...+ beleért a vázba és a kipuffba. Így barkács varázs Alsó villakiflin van 4 sexy kis lyuk m6-os menettel Hajrá :) Én Hosszú 10-es csavarral szinteztem ki, meg metéltem le belőle Flex haverommal :) Nem túl használható....csere lesz.
ezen azért gondolkodom egy kicsit
még egy kicsit tetszik is
üdv.árakat légyszi írd meg hogy mi mennyi!
a dominátor első sárvédőjét fel lehet emelni valami esztétikus módon?
vagy levenni az egészet és úgy felfogatni mint az xr4-nek van (ha van olyan lehetőség)
bár elég lenne ha olyan 20 centit lehetne emelni rajta......
Srácok, eladnám XR400-amhoz feleslegessé vált dolgaimat:

Higashi dob, összekötő csővel, XRhez való, nem kókány, XR gyári leömlőre rámegy. Hibátlan, szép de nem hivalkodó hangja van.

RSW "racing" felső kilfi, 3 kormány felfogatási ponttal, XRhez való, ez sem kókány. Sokkal jobb vele állva motorozni, nincs az öledben a kormány. Magasítót/kormánybefogót nem adok, univerzális befogót kell venni hozzá.

Felrakom majd az apróba is, ha valakinek érdekes lehet, keressen.
Kösz Ini
Ugye megmondtam jó az öreg a háznál...
Tudtam én kihez kell fordulni
ahogy néztem ennél a legolcsóbb
innen rendeltünk már 17es crossgumit
szerintem jobb mint a c02, és olcsóbb is
21es meg 1000 helyen kapható de ha már rendelsz olcsóbb ha egy helyről történik
ilyenkor szoktam még pár olajszűrőt meg egyéb apróságokat is rendelni
az xr4-en a világítás fesszab a tank alatt van(ez csak váltóáram)
az egyenárami fesszab(index, kürt stb) meg a fejidom mögött
a cdi a vázon van a lánctól pár centire
CDI lemaradt az I
Hahó Andrush mondta, téged keresselek Gumi ügyben! Hol tudok venni jó árban...hátra 17, elöl 21. Köszönöm előre is a segítséged!
Köszönöm:) ahoz képest amennyiért vettem szerintem rendben van! a hibái: bal elsö teló szimeringes a kormány koppan valoszinüleg csapágyat kell cserélni benne,olajzást visszakötni hátsó lámpát normálisan felrakni és használni :) a kuplungot holnap megpróbálom belőni
cd biztos nincs benne, bár én biztosítékkal sem találkoztam még
mondjuk attól lehet van valahol
Egy kérdésem lenne: Dominatoron a nagy gyári fejidom mögött van a CD és a bizti tábla, na én ezt átkábeletzem az ülés alá. XR-en hol van?