Egyáltalán nem durva a hangja, vizsgán viszont sok mindenbe beleköthetnek (pl. láncvédő, állóhelyzeti világítás), jó helyre kell vinni, érdeklődni más rendszámos endurós ismerősöknél.
Ha valaki megvenné a Sebring dobom (ha kell csinálok videót a hangjáról) akkor én vevő lennék a Higashira, persze ha nem durva a hangja.
Szerintem mondjuk 8000.- -et megér.
Nekem tetszik ez a kipufogó, csak attól félek, hogy műszakin nem megy át vele a moci. Én inkább gyári kipufogóra hajtok 15.000.- -ért ígért egyet a bontós, de az se tuti, mert olaszba megy érte. Videód nincs a hangjáról?
Nekem valami univ Cross sárvédő van rajta, vagyis azzal került hozzám és rém böszme volt...+ beleért a vázba és a kipuffba. Így barkács varázs Alsó villakiflin van 4 sexy kis lyuk m6-os menettel Hajrá :) Én Hosszú 10-es csavarral szinteztem ki, meg metéltem le belőle Flex haverommal :) Nem túl használható....csere lesz.
a dominátor első sárvédőjét fel lehet emelni valami esztétikus módon?
vagy levenni az egészet és úgy felfogatni mint az xr4-nek van (ha van olyan lehetőség)
bár elég lenne ha olyan 20 centit lehetne emelni rajta......
Srácok, eladnám XR400-amhoz feleslegessé vált dolgaimat:
Higashi dob, összekötő csővel, XRhez való, nem kókány, XR gyári leömlőre rámegy. Hibátlan, szép de nem hivalkodó hangja van.
RSW "racing" felső kilfi, 3 kormány felfogatási ponttal, XRhez való, ez sem kókány. Sokkal jobb vele állva motorozni, nincs az öledben a kormány. Magasítót/kormánybefogót nem adok, univerzális befogót kell venni hozzá.
Felrakom majd az apróba is, ha valakinek érdekes lehet, keressen.
ahogy néztem ennél a legolcsóbb
innen rendeltünk már 17es crossgumit
szerintem jobb mint a c02, és olcsóbb is
21es meg 1000 helyen kapható de ha már rendelsz olcsóbb ha egy helyről történik
ilyenkor szoktam még pár olajszűrőt meg egyéb apróságokat is rendelni
az xr4-en a világítás fesszab a tank alatt van(ez csak váltóáram)
az egyenárami fesszab(index, kürt stb) meg a fejidom mögött
a cdi a vázon van a lánctól pár centire
Köszönöm:) ahoz képest amennyiért vettem szerintem rendben van! a hibái: bal elsö teló szimeringes a kormány koppan valoszinüleg csapágyat kell cserélni benne,olajzást visszakötni hátsó lámpát normálisan felrakni és használni :) a kuplungot holnap megpróbálom belőni
Szerintem mondjuk 8000.- -et megér.
RSW kifli: 15e
még egy kicsit tetszik is
vagy levenni az egészet és úgy felfogatni mint az xr4-nek van (ha van olyan lehetőség)
bár elég lenne ha olyan 20 centit lehetne emelni rajta......
Higashi dob, összekötő csővel, XRhez való, nem kókány, XR gyári leömlőre rámegy. Hibátlan, szép de nem hivalkodó hangja van.
RSW "racing" felső kilfi, 3 kormány felfogatási ponttal, XRhez való, ez sem kókány. Sokkal jobb vele állva motorozni, nincs az öledben a kormány. Magasítót/kormánybefogót nem adok, univerzális befogót kell venni hozzá.
Felrakom majd az apróba is, ha valakinek érdekes lehet, keressen.
Tudtam én kihez kell fordulni
innen rendeltünk már 17es crossgumit
szerintem jobb mint a c02, és olcsóbb is
21es meg 1000 helyen kapható de ha már rendelsz olcsóbb ha egy helyről történik
ilyenkor szoktam még pár olajszűrőt meg egyéb apróságokat is rendelni
az egyenárami fesszab(index, kürt stb) meg a fejidom mögött
a cdi a vázon van a lánctól pár centire
mondjuk attól lehet van valahol