Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ha neked is gyűrötten ragassza fel a matricát akkor jól összefogunk és megkeressük
Most látom hogy híresek lettek a telóim
majd az xt-re is valami hasonlót kell kiagyalni, mert még nézni is rossz volt őket......
de nem árulom majd el nekik a titkot
Sokan sokkal jobban is mennek,mert míg a másik rinyál mikor esik el,ezek mennek nyélen vígan
hétvégén is áldottam a kis kezecskéid
focilabda méretű köveken úgy suhantam mint a smirgli papíron
bátran állítom hogy az enyém lábak voltak a legjobbak a csapatban, még az xr650esek is tök kemények voltak az enyéimhez képest
pattogtak is a köveken rendesen.........
Colt új cuccai
Gyári állapotú a kémény,7000 forintkáért oda tudom adni.20/824-3153
ha írtál már nekem a megadott címre, akkor légyszi küldd el újra, mert az asszony véletlenül kitörölte (márha Te írtál) szóval érted
köszönöm, kanyarnak egyébként már irtam csak az a gond,hogy. Ö pesti én meg veszprém megyei.
hali.nekem gyári van rajta.ha cserélni akarsz írjál rám.üdv igaz nekem a fojtás nincsen meg hozzá,amit bele lehet csavarozni.
mikor sose azon a nyomon kanyarodik mint amit kinéztél akkor azért gyanússá szokott válni, egyenesbe szaggatáskor meg mondjuk ugyan mindegy de biztos meg lehet szokni, mint minden szart.
Szerintem a motor gazdáját annyira nem zavarhatja mert ha igen már rég megoldotta volna ezt a gondot.Nekem is volt régen egy endurom ilyen eltekeredett vázzal és pont le se sz@rtam mert terepen ebből semmit nem veszel észre.
Szerintem mikor kikerült a keze közül nem volt ekkora Sátor vas, csak felnyalták vele a murvát rendesen. Ez így neki is picit negatív reklám, mert ugye futómű tuning is volt. Nem ismerem őt, így nem itélem meg a munkályát, csak ez gáz volt.
Az nem az övé volt hanem a haverjáé ő csak meg építette és tuningolta.Gondolom a "sátor" kifejezést arra érted hogy nem egy nyomba ment a két kerék.Mindenki ezen volt fenn akadva,de azt azért ne felejtsük el hogy egy több mint 20 éves motor lehet takartak vele egy nagyot.Amúgy meg ezeknek az öreg motoroknak amik ütve vágva vannak a határban nagy százalékának el van tekeredve a futóműve a használat miatt.
Az Ő "Sátor" Dominatorát tesztelték a Tévében
Én azt javaslom neked,hogy őt keresd fel neki a dominátor a specialitása 100% ,hogy tud segíteni mert ez lehet karbi gond és elektronika is és innen a távolból nehéz megítélni Egyébként hol laksz?
a légszürő gyári mármint nem k&n meg hasonló tuning légszürő.
a dob az gyári, de volt már hegesztgetve, gondolom mert kilyukadt.
48-as alapjárati fuvókám van.
ha mondom en iggen tudok
Köszönöm szépen a segítséget!
Az akkor arra utal hogy kevés üzemanyagot kap.Hányas az alapjárati fúvókád?Milyen légszűrőd van?Gyári a kipufogód vagy nyitott sport?
szerintem keveset kap....nem?
hát szerintem a karbiba durrog. és gázadásnál egy fojtába ha bemelegedet.
Hova durrog? Kipufogóba vagy vissza a karburátorba a légszűrőházba? Folyamatos gázadáskor durrog vagy csak motorféken?