Sziasztok!
Vásároltam egy xr400r motort. Nagyon fasza gép, egy SEBRING dob van rajta, amivel állati jó hangja van, de nekem az lenne a célom, hogy minél halkabb legyen.
Ha van valakinek eladó gyári dobja, vagy elcserélné velem a gyárit (max pár ezrest még rá is dobnék) mindenképp írjon!
Előre is kösz!
Sziasztok.
Segitség kéne nekem.
Van egy XL125 rendbe szeretném rakni.
Kéne Lánckerék első hátsó + lánc . Hátsó dopfékbe pofa.
Dugó gyürü.
Ezeket hol érdemes megvenni.
?
Na pont ezért hagytam mára . Egyébként jól szuperál, a szelepeken kell még állítanom, mert kicsit hangosak, de tegnap már siettem és jó lesz az úgy alapon hagytam , persze, hogy nem lett jó
Igen itthon vettem Azt mondják az ismerőseim akiknek ilyen van a domiba,hogy 2000 környékén kicsit elvesz a nyomatékból de viszont közepes fordulaton hoz egy egy kis plussz erőt és 5000 után is még erőből megy,de majd nekem egyben fog sokat számítani mikor fent lesz már a tuning karbi és a könnyű generátor de ez majd csak tavaszra lesz meg igy egyben Viszont most ha berakom a tengelyt eldől majd hogy mennyit ér önmagában a gyári karbival
Basszus, mekkora szerencséd van, pont ilyet keresek az xr600-ba, mert most, hogy szétszedtem a dekompresszor miatt láttam, hogy itt-ott megkezdődött a bütykök kopása. Ha pedig megkezdődött, akkor hamarosan itt a vége. Ráadásul ezeken már alapból nincs rajta az a nyomorult dekompresszor rész... Magyarországról vetted?
Nem próbáltam még olyan vasat amiben ilyen stage1-es tengely van, de szerintem inkább tudati hatása van a teljesítményre, nem pedig tényleges, vagy mérhető.
Kíváncsi leszek nálad hogy muzsikál majd, mert már alapból nem mezei a technikád ha jók az emlékeim.
Vásároltam egy xr400r motort. Nagyon fasza gép, egy SEBRING dob van rajta, amivel állati jó hangja van, de nekem az lenne a célom, hogy minél halkabb legyen.
Ha van valakinek eladó gyári dobja, vagy elcserélné velem a gyárit (max pár ezrest még rá is dobnék) mindenképp írjon!
Előre is kösz!