Véletlenül nincs rajzod erről a kipufogóról?
Mert van egy xl600-am és megérett a kipufogó cserére.
Gyári féle van rajta, de nem tudnak már ilyent adni.
sajnálhatja aki nem jött
alapvetően egy nyugis nézelődős túra volt, de voltak benne "ütősebb" részek is
mármint a nagygépeknek ütős, vagyis a gazdájuknak(bár a vége felé már nem is volt az olyan ütős )
de lett volna rá nem kevés lehetőség amikor a bevállalósabb motorosok is feltölthették volna magukat adrenalinnal (pl vigyázó meredekebb emelkedői)
Van a végén egy lezáró nagy dugó, közepén kb 20mm-es lyukkal, amiből egy furatolt cső lóg be a dobba! DB killernek is hívják. Nyitottan embertelen volt...a blokk hangját nem hallottad és kitolta a dobhártyád is ha odarántottál neki alapjáratról... mióta bent van (2db popszegecs fogja) azóta kellemes. Bár a vége oda volt, így 2 centit visszavágtam
hali.tegyél fel légyszi pár képet ,hogy hogyan áll a mocidon a dob.összekötővel,vagy annélkül van feltéve,mert gyárilag 1db az egész.nekem gyárim van de az se túl halk:)
Sziasztok!
Néztem pár képet és rájöttem, hogy az enyémről hiányzik a dekompresszor bovdenje, de ha (kézzel elfordítóm, közvetlen a blokknál) akkor se érzek nagy különbséget. Szerintetek?
A berúgásra van valami jó "módszeretek" , mert a srác akitől vettem mocskos lazán berúgta hidegen melegen pöcre röffent és mondta is, hogy rá kell érezni. Nekem DR-z volt, önindítós, előtte meg 2 ütemű vasakat koptattam, szóval asszem csak bal*asz vagyok hozzá. Nem sokat használtam még, de nekem sokkal jobban bejön, mint a DR-Z!
Nekem régen 14/45 volt de azt is túl hosszúnak találtam terepre Igy én most 15/50 et használom igy is megy végre 135-140 km/h ami nekem bőven elég terepen,főleg mivel többnyire 2 személlyel járok.
Véletlenül nincs rajzod erről a kipufogóról?
Mert van egy xl600-am és megérett a kipufogó cserére.
Gyári féle van rajta, de nem tudnak már ilyent adni.
köszi!
ez a verziója jobban néz ki
alapvetően egy nyugis nézelődős túra volt, de voltak benne "ütősebb" részek is
mármint a nagygépeknek ütős, vagyis a gazdájuknak(bár a vége felé már nem is volt az olyan ütős
de lett volna rá nem kevés lehetőség amikor a bevállalósabb motorosok is feltölthették volna magukat adrenalinnal (pl vigyázó meredekebb emelkedői)
Köszi a válaszokat
Üdv az XResek között! Merre vagy található? Adatlapod üres
Egy személyes ráolvasás sok mindenre választ adna.
Néztem pár képet és rájöttem, hogy az enyémről hiányzik a dekompresszor bovdenje, de ha (kézzel elfordítóm, közvetlen a blokknál) akkor se érzek nagy különbséget. Szerintetek?
A berúgásra van valami jó "módszeretek"