Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már lomi
18as küllője valakinek elfekvőbe?
bár a yamahába kellene de szerintem csak hasonlítanak egymásra
Velem jó fejek voltak
Az kemény!
Pesten lakom de jó ötletet adtál régebben voltam már Devecseren a lomisoknál sok érdekességet lehet találni,csak sok ott a rézbőrű és nem igazán csipázom a pofájukat
Én nem de messze laksz devecsertől? a Piacon kazalba vannak a cross kerekek pár forintért
Nem tud valaki 18 as 2,5 coll-os 32 küllős ráfot?
Ha kopas miatt akkor inkabb persely plusz dugo!Zsolti teged viszont a Gerecs mar alkalmazhatna mint reklamfigura annyit emlegeted oket:D
nem kis perec lehetett
váz tört el, blokk megmaradt
Omega Motor Gyöngyös TKRJmotoralkatrészek!Elvileg JAPÁN. Ára kb fele a proxnak!Ha a hüvely nem kaka akkor fúrás dugóval,a gyári tömítés meg megfizethető/hengertalp,hengerfej/.
ha kopás miatt cserélnéd, akkor szerintem újat vegyél: Pink Motors, Gerecse
az kemény! Maga a tartó vagy a blokk?
hello! nincs valakinek xr250r-hez hengere dugoval?
eltörött egy esés következtében az egyik blokk-rögzítési ponton...
Nekem volt 4.10/17 es a domin és semmi gond nem volt vele kb 110 esnek felel meg és nem is tünt vékonynak
Sziasztok!
Akarok venni gumit az XR-re a 4.1-18-as méretről van valakinek tapasztalata? Nem túl "virsli" egy XR-re?
Mindenféle xr xlhez van neki cucc én utánvéttel rendeltem!
5000ft!
Nekem is az kellene, én kértem árat a Hondától durva árat adtak 11500ft darabja. Ha valakinek van pd04-hez himbája meg vez tengelye az írjon.
Hali!Lehet bontottan is venni jó állapotút 5000 ft környékén van darabja,újonnan viszont csak a Hondától tudsz rendelni ott viszont nem olcsó az biztos de pontos árat nem tudnék mondani
Kéretik bebocsáttatni! Ez a Hondás Zsolti milyen xr-hez kínál alkotókat?Egyébként én lennék S&B barátunk rejtélyes XR250R-jének "szerencsés" új tulajdonosa!
Bontott...szerintem himbából nincs utángyártott csak gyári...bár fene tudja, ha vez tengelyből van tuning, kell lennie hmbából is!
Layair! nem tudod hogy ezek a cuccokat honnan hozzák, használtak vagy ujjak is vannak?
Olvasgass lejjeb :) Pont most volt téma
Sziasztok!Azt még megkérgezhetem hogy szelephimbákat hol tudnék olcsón és jó minőségben venni(Bács-kiskun megyében?)