Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg nem....odaig meg nem jutottam el
Vettél már alapjárati fúvókát?
domis hengerfejjel jobban fog kinezni a motor mert nincs ott bal felen az a kiallo kocka
antpeter Valamit kell rajt faragni tuti igaz egy mátyás királyért oda adom
Adj egy tel számot aztán megbeszéljük.Ide irhatod: hardamstaff@gmail.com
Csak találok egy jó állapotút ....
Ha ajándék a vez. tengely mellé akkor jöhet
Adok hozzá egy hengerfejet is és úgy már jó lesz
Az a baj hogy az nem jó.....
Bontós srácnak is csak az van már
Dominátor veztengelyem van olcsón
Üdv mindenkinek !
Nem tud valaki XL 600 R vagy LM vezérműtengelyt ?Jó állapotú legyen az a lényeg !
okee koszi
Érdekelne,ha biztosan jó az enyémre is.Írd meg a számod,vagy email címed.Én várpalotai vagyok.Kösz
Felül van egy füle ami bele van nyomva a hengerbe és a hengerfej fogja le.
Ha hazamegyek akkor a régi vezetőt lefényképezem neked.
mi tartja azt a vezetot amugy hogy ne mozogjon?
Ja de egyébként szerintem jobb lehet az xt futóműve mint a domi-é terepen ha már csak a rúgó utat nézzük akkor is az xt nyer.
Egyszer mentem xt 600 (nagy tankos) hát nem voltam elragadtatva a futóművétől kicsit olyan hintaló efektus volt a nagytank miatt de az is lehet hogy már ráfért volna egy felújítás.Viszont a dr 600/650 et sokat használtam és aránylag elfogadható volt a futóműve abban az időbe (10 éve)Azt azért hozzá tenném hogy igazából ezeknek a régi enduro-knak a futóműve eléggé elavult teljesen mindegy hogy xr/xl vagy xt/dr vagy domi érdemesebb alájuk rakni egy normálisabb futóművet mert terepen meghálálja,de ez csak az én véleményem.
szóval a domi butább terepen mint a ténéré?
mert 600asban ezek jöhetnek be
xt600 ténéré
transalp(legkevésbé terep)
dominator
dr600/650

de szerintem egyik sem olyan kezes terepen mint a ténéré, nagy tank meg feltétel, de ha tévedek akkor javítsatok ki
hat akkor az nem a legjobb .....hat remelem csak nem ugrik at a vezerels es kibirja azt a 1500 km-t kb amit megyek egy szezonba
Nekem van egy XT 600 ha gondolod nagyon olcsón oda adom
Nincs valakinek eladó láncvédője 600 Xl-hez?1985-ös pd 04
Találtam szervíz leírést Xl-hez.Le is lehet tölteni a többi típusról is.
http://www.hondaxl.it/Moto/xl6...
Neekem a régi se mozgott ami már kuka volt. Az új is úgy állt mint Katiban a gyerek.
Tudomásom szerint annak a láncvezetőnek fixen kell lennie!
A karburátor felőli a lánc feszítő a leömlő felőli pedig a lánc vezető.